Netlerim düşük ama lys ye çalışırsam düzelir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
46
0
36
İstanbul
Direk konuya gireyim ..
Malum bugün ygs vardı .. Ben de bu sene ilk defa giriyorum .. Duymuşsunuzdur çevrenizden sınav zordu, saçmaydı ..
Türkçe netim yüksek ama sosyal batmış .. Sözel öğrencisiyim ..
Polis olmak istiyorum .. Polislik hem ygs hem lys den alıyor ..
Ben ygs yi pek önemsemem normal de ... Yani hep böyle olmuştur .. Lys ye daha çok yüklenirim diye düşündüm çünkü sözel alandan giricem ve edebiyatım falan iyidir ..
Bugün ne düşündüğümü bile bilmiyorum .. Netlerim düşük ama umutlu mu olmalıyım, çalışırsam lys ye düzelir mi .. Yoksa hiçbir şey olmaz mı seneye mi ..
Çevre faktörü de var bilirsiniz .. Ne kadar hayat benim olsa da evet çevremden çekiniyorum .. Çok yüksek beklentileri var çünkü .. Eziliyorum ..
Nisan sonlarına doğru sınav sonuçları açıklanacak .. Puan düşük gelince ailem burukluk yaşıcak .. O zaman belkide taşıdığım umut kırılacak .. Anlatamıcam lys nin önemli olduğunu ...
Korkuyorum altından kalkamamaktan .. Bi akıl verin lütfen ..

canım sen yanlış biliyosun oplislik ygs ile alıyo ham 300 puan istiyolar
ama sana bir şey söyleyim asla ve asla moralini bozma şu an lysye odaklan 2 ay hayatla bağlantını kes ve çalış bende ikisene önce aynı durumdaydım benim ygsem ortalamaydı benden çok daha iyi yapan arkadaşlarım vardı onlar ygsem iyi diye çok koptula ve kendini salanlar lysde batırdı bu yüzden ygsyi unut bence lysye iyi çalış

inşallah istediğin yer olur hiç bir zaman da çevren ne demiş yok şşunun oğlu bilmem kaç net yapmış şunun kızı tıpı kazanmış asla ama asla umursama ve benden tavsiye önümüzdeki 2 ay hayatından arkadaş ,televizyon,bilgisayar, sevgili bunları çıkar ve lys ye odaklan unutma malesef bu sınav senin hayatını belirliyor şimdiden iyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Meslek yüksek okulu oo 280 istiyor :) Polis akademisi lys 375 ham istiyor, polislik sitesinde var :)

Ay ben yazının yarısını gördüm özür dilerim :) Umarım dediğin gibi olur umutlu olmak istiyoruum :)

tatlım umudunu yıtırme sakın
onunde daha lys sınavı var .
cok calısarak acıgı kapatabılırsın.

canım bn gçen sene girdim sınava
benim ygs çok kötüydü
sınıfta en düşüklerden biriydim
ama pes etmedim ikinci sınava çok çalıştım
ikinci sınavın sonunda benden yüksek olanları solladım toplam puanım ile :)

Hiçbir şey için moral bozmaya gerek yok. Hele ki bu tür sınavlar için...
Genelde zaten ailene bir şeyleri anlatamazsın. Çünkü ailen eskiden hep bu şekilde büyütülmüş. Yanlış anlaşılmak istemem, onların belki okuma şansları yoktu ya da çok azdı. Annesi babası kim bilir nasıl davrandı. Genel olarak da beklenti bütün ailelerde yüksek olur. Ve genel olarak hep kıyaslanır. Şununki şöyle yapmış bununki burayı kazanmış vs.vs...
Ama hayat senin hayatın, sen bunu bil bu sana yeter... Ve onlar sadece bu hayatı daha iyi görebilmek için böyle davranacaklar. Belki burukluk yaşacaklar doğrudur ama bu her şey değildir. Bu gözle bak ve bir yerleri kazandığın zaman utandırırsın onları. Vermen gereken en iyi cevabı o zaman verirsin. Çabala, bu gün olmadı yarın. Ygs olmadı lys. Vazgeçme.
Geçmiş olsun dileklerimle, çalışmaya devam. ; )

bende bir ygszede yım ve en cokta turkceden dertlendım bukadar mı zor gelır bır ınsana bu sorular..

polislik meslek yüsek okulu düşünüyorsan şayet ygs yeterli ondan da 270 - 300 puan aralığında alman gerekiyor her yıl da net puan tercihlere yakın felan belli oluyor ama polis akademsi düşüyorsan zaten en çok etkin olacak lysdir o yüzden umudunu yitirmeden lys'ye yüklen yüklenebildiğin kadar bence olur yani neden olmasın hakkınd hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…