• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neti alt üst ettim ama yok!!!

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
Kızlar çok çok önmli.bir bayan arkadaşım hasta ve ona doğum günü için sürpriz hediye yollamak istiyorum.oraya gidemeyeceğim ama hediyem gitsin istiyorum.parfümün neydi diye sorarsam anlar hemen.parfümü pembe kapaklı patiser mi neydi bütün neti dolandım ama ismini bulamadım ve hatırlayamıyorum da.palette patiser mi öle bi şeydi.pembe kapağı vardı içindeki parfüm böyle tütün kolonyası renginde.çokta harika kokuyor.çiçek kokusu galiba bilemiyorum.kullanan bilen varsa lütfen resimde eklesin.o kolon kanseri ve can dostumun morale ihtiyacı var.

pahalı parfümlerden mı acaba? yoksa böyle bıse mı? pur blanca cıcek kokuluymuş..avonun parfumlerındenmıs
$Çiçek-Kokulu-Avon-Bayan-Parfümleri-Modelleri[2].jpg

Son düzenleme:
Yuvarlak şişeli dur bi şişe örneği ekliyim.

$105819126_tn14_0.jpg

işte bunun gibi pembe kapaklı.palette patsier mi neydi hatırlayamıyorum.yalnız p ile başladığını biliyorum offf yok mu gören bilen.

Pahalı bir ürün bundan 5 yıl evvel 100 tl ye alıyordu.Alırken bir iki defa beraber gitmiştik.orada gördüm adını o kokuyu çok sevdiğini,hastalığı nedeniyle erimiş olan bütçesinden dolayı bu ürünü artık alamadığını biliyorum.ve gerçekten mutlu olacağını bildiğim için deli gibi araştırıyorum.

yok be güzelim bu değil.pembe kapaklı.parfüm tütün kolonyası renginde.bulana bedava bi tanede ona yollıcam:1:bulamazsam soracam adını ama tüm sürprizi kaçacak.:ssz:

Ondan başka arkadaşı kardeşi vs kimse yokmu soracağınız parfümün adını :26: bende bakıyorum, (parfüm alacan diye değil tabi :)

Ondan başka arkadaşı kardeşi vs kimse yokmu soracağınız parfümün adını :26: bende bakıyorum, (parfüm alacan diye değil tabi :)

valla anesine sorayım dedim ama kadın alzhemier sorsam gelene dek adını unutur.ikisi yaşıyorlar.başka kime sorayım evli değil işte bi annesi var ona da sorsam bana cevap verene dek unutur.

burası çok geniş bir platform biri mutlaka biliyordur dedim ve umuyorum ki birileri çıkacaktır bilen.

Pahalı bir ürün bundan 5 yıl evvel 100 tl ye alıyordu.Alırken bir iki defa beraber gitmiştik.orada gördüm adını o kokuyu çok sevdiğini,hastalığı nedeniyle erimiş olan bütçesinden dolayı bu ürünü artık alamadığını biliyorum.ve gerçekten mutlu olacağını bildiğim için deli gibi araştırıyorum.

keske herkezin sizin gibi arkadasi olsa:( allah acil sifalar versin arkadasiniza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim şuan resim atamiyorum ama diesel un tam tarifine uyan bi parfunu var

Back