İzledimKonuya bakıp tavsiye almak isteyen olursa diye Wednesday övmeye geldim sıcak sıcak... Az önce 3.bolumunu bitirdim. O pesimist havası.. Harry Potter hissi.. karanlık tema.. siyahın her tonu. Fantastik ögeler gotik temada işlenmiş. Fakat korkutmadan ufak komedi nüanslariyla muazzam... Tim burton sevenlere duyurulur :)
100 visa izledim diğer ikisine bakacağımHouse md
The whicher
100
Vis a vis
Ya aslında aksın istiyorum böyle gizemli sürükleyici flnNe tür izlemeyi seviyorsun ona göre tavsiye ederim
Şimdiki aklım olsaydı konusu nedir dizininTeşekkür ederim. İzlemek istediklerinden farklı ama Şimdiki Aklım Olsaydı da iyiymiş.onerilerinizi bekliyorum.
Keyif almadığı bir evliliği var sorgularken geçmişte buluyor kendini ve gerçekleri öğreniyor. Vasatti bence kafa yormadan izlenecek türden.Şimdiki aklım olsaydı konusu nedir dizinin
Sessiz bir yer, selence, red notıce, awake suan hatırlayamadıgım cok guzel flımler var bunları ızlemesıysen ızle dahada oneririm :)Kızlar selam
Neftlix te bir çok dizi film izledim eskileri fln neredeyse bitirdim ama tabi izlemediğim vardır .. en son dahmer i izledim yavaş ilerliyor ama fena değildi .. şimdi gözcü ye bakıyorum ama çok beğenemedim gerçi 2.bölümdeyim ama .. Sizin önerebileceğiniz ilgimi çekebilecek akıcı vs film dizi arıyorum var mı önerebileceğiniz acaba
Ben biraz başına baktım ama hiç sarmadı. Türkler beceremiyor bu dizi olaylarını. 8 saatimi buna harcayamamSahmaran i izleyen oldu mu 4.bolumdeyim.konuya giremediler hala acaba ben mi anlamadim.Atiye den de sıkıcı buldum. Seranay in oyunculuğu için devam ediyorum.
Bıraktım bende izleyemedim.Ben biraz başına baktım ama hiç sarmadı. Türkler beceremiyor bu dizi olaylarını. 8 saatimi buna harcayamam
Ben varım1899 izleyen var mı?
Evet ben de beğendim bir sahne hakkında yorum isteyecektim. Ancak not almamışım unuttum. Sonrasinda Dark a geçtim.Şuan wednesday'den geldim buraya
Öylesine izliyor gibiyim. Ama fena değil. korkutmuyor, çok tatlı bir havası var.
Bundan önce de 1899 izledim. Çok kasvetli ve karanlık ama gizemi sonuna kadar izlettirdi. Gerçi neftlix iptal etmiş. 2.sezon çekilmeyecekmis maalesef. Üzüldüm , ben begenmistim. boşuna beyin yaktım
Ben de dark'i merak ediyorum.Evet ben de beğendim bir sahne hakkında yorum isteyecektim. Ancak not almamışım unuttum. Sonrasinda Dark a geçtim.
1899'tan daha güzel. 3.sezonu diğer iki sezon hatrina izledim.Ben de dark'i merak ediyorum.
1899u izledikten sonra dark da ilgimi çekti. Hangi sahneydi eğer aklina gelirse sorabilirsin.
Tabi burada spoiler vermeden,nasıl anlatilir bilemedim.
Dark nasıl ?
İzledim ama öyle aman aman bir şey yok .. sın bölüm bi aktı o kadar dilerim 2.sezon fena olmazSahmaran i izleyen oldu mu 4.bolumdeyim.konuya giremediler hala acaba ben mi anlamadim.Atiye den de sıkıcı buldum. Seranay in oyunculuğu için devam ediyorum.
İzledim fena değil1899 izleyen var mı?
Ben bıraktım izlemeyi, beklentim yüksekti.İzledim ama öyle aman aman bir şey yok .. sın bölüm bi aktı o kadar dilerim 2.sezon fena olmaz