Nestle nesfit 14 gün programı yapıyoruz hadi gelin

tadorna

herşey mümkün :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
1.598
12
158
Tekirdağ
slm kızlar ben 2 buçuk ay önce doğum yaptım normalde kilom hep 60 -59 civarındadır ....ama doğumda 13 kilo aldım 73 ile doğuma gittim geldiğimde 65 e kadar düşmüştüm fakat lohusasın onu bunu şunu ye üt yapsın falan fıstık geri 68 eçıktım .gü
iydüğüm hiçbir kıyafet uymuyor üstüme olmuyor yeni elbisede almak istemiyorum şimdi şu programla en az 4 kilo falan vermek istiyorum sütlüsün demeyin çünkü.. gördümki yemek değil sıvı süt yapıyor yemeyle alakası yok....şimdi 67.0 falan geliyor kilom hedefim 59 olmak sıkıp dişimi 14 gün uygulayacam bu programı kızlar...bu arada ben düğünümde 55 kiloya kadar düşmüştüm tmamen rezillikti hiç yakışmıyor bana 59 da feren yapacam..
şimdi kızçelerim benle programa başlamak isterseniz gelin birbirimiize destek olalım ben hergün kilomu sabah tartılıp yazacam.....

Bunun bebeğinize zararı olmaz mı?
Emziren bir annenin yediklerine,içtiklerine dikkat etmesi gerekiyor.
Bebeğinizin bağırsak sistemini bozmasın sonra

sütle yapacağım için 1 bardak süt 1 bardak süt olarak geri döner derler meyve ve süt yapıcı çaylarda içeceğim için sıkıntı olmaz herhalde

Bozmaz Cnm ben normalde yemek yemetwn biriyim
bebisime yalnız bakiyorum ve hastayım yemk yapmaya
yada yemeyw vaktim olmuyor.....sadece sıvı yada meyvw
ceviz falan tuketiyorum ve şükür kızım ccok iyi

sunacim topigin hayırlı olsun bende katılmak istiyordum
ama belim yuzynden dışarı çıkıp alış veriş yapamiypm diyet
için benimde iki kiom kalmış onu vermem lazım

hoşgeldin zulucummm 2 kilo sende bende 7 kilo var verilecek yorumlara baktım 14 günde 6 falan veriliyomuş inşallah veririz sen yap alışverişini gel ben kipadan 2 büyük paket aldım bugün ucuzluktaydı 3 tl idi

bebişimiz durursa 3mill lesslie yapacam bugün uyku düzenimiz yokkk ondan uykusuzum :) sabah tartıldım bu arada 67.5 kilom hadi bakalım

öğlenleyinde 1 kase nesfitimizi yedik
1 elma,
1 kupa ısıgançayıda içtik
akşam normal yemek yiyecez zaten akşam yemeğini 6 da yiyoruz

hoşgeldin zulucummm 2 kilo sende bende 7 kilo var verilecek yorumlara baktım 14 günde 6 falan veriliyomuş inşallah veririz sen yap alışverişini gel ben kipadan 2 büyük paket aldım bugün ucuzluktaydı 3 tl idi
Hosbulduk sunacigim ama ben dışarı cikamiyom

sabah 1 kase nesfit

ara: 1 bardak ısırgan çayı

öğle:1 kase nesfit

ara: 1 telmpeynir yarım elma

akşam:
2 tabak pataatesli tavuk çorbası (hastane işi)
yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği

ara
3 bardak çay 1 avuç karışık kuruyemiş

bugünkü menüm
sabah
1 kase nesfit
1 yumurta
10 gram peynir
2 zeytin

ara
1adet türk kahvesi
1 nescafe

öğle
1 nesfit

ara
yarım muz

akşam
1 adet palamut kızartma
salata
1 bardak kola

ara
1 muz
1 hurma
2 mandalina
yarım elma

bu sabah 66.7 100 garam daha gitmiş
ama bugün ayran detoxuna başladım cuma anneme gidecem nesfite devam edemeyecem malum bari 2 gün detox yapaym dedim

slm kızlar annemlerdeydim malum diyet yalan oldu yarın tekrardan tartılıp başlayacağımmm

Ise yariyosa bnde yapacagim :)

Merhabalar,

Bende nesfit 14 gün programını uyguluyorum. hatta suan 14. günümdeyim :) benim çok abartılacak bir fazlam yok 64 kilo 173cm boyundayım. hedefim 57 kiloya düşmek. şuan 60 kiloyum. zorlandım mı evet ilk 3 gün çok zorlandım ama daha sonra alıştım ve şimdi sadece yemek saatleri geldiğinde acıktıgımı hissediyorum ki zaten normal yaşamdada böyledir. günde 2 cikolata yiyen ben 14 gündür agzıma sürmedim ama cok özledim size nasıl bir program uyguladıgımdan bahsedıyım,

Sabah;

5 kaşık nesfit yarım su bardagı lıght süt üzerine tarçın döktüm kan şekerini dengelemesi için. bir meyve

Saat 10 civarı kuru kayısı, siyah üzüm yeşil çay mutlaka günde 2 kere içtim. normaldede çok severim.

öğlen 12:00

Salata yada ızgara tavuk yada ızgara et. yada sebze yemegi. ızgaraların yanına cok cok az bulgur pilavı. normalde bu programda öğlende bir dilim tahıl ekmegi var ama ben hiç yemedim.

saat 14:30-15:30 arası form bisküvilerden yedim. ama hiç bi zaman bir paket bitirmedim hep ikram ettim:)

kalori hesaplaması yaptım mesela form bisküvi alırken bile en düşük kalorili olanı aldım.

akşam 19:00

sabah ne görüyorsanız aynısını akşam yedim

tabi akşam çayın yanına yine yarım paket form bisküvi yemişimdir arada.

çaya asla seker atmadım günde 12 bardaga yakın su içtim

akşamları evde kendi çabamla spor yaptım önüümüzdeki hafta fıtness center a baslıyorum biraz dirilik sıkılık saglamak için :)

bu pazartesiye kadar nesfit programıma devam edicem elimdeki paket bitene kadar yani.

daha sonraki düşüncem sabah 1 haslanmıs yumurta ve lor peynırı domates yemek.

ekmeği abur cuburu hamur işini tamamen cıkardım hayatımdan

eskiden yanı ıkı hafta oncesıne kadar:) haftada 2 kez hamburger menu yıyen bırıydım

ama simdi iyiki başlamışım diyorum giydiğim üzerime ayrı bi yakışmaya basladı. motivasyonum yükseldi

sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz sırf bu konuya yorum yazmak için hesabımı aktif hale getirdim.

sevgiler..

özlem

özlem hanım sizin paylaşımınızdan etkilenp aynısına başlamak istiyorum çünkü ben de günde 2 çikolata yerim ve hafta sonları mutlaka fast food kebap vs.yerim 15 kilo fazlam var hangisinden alsam sizce kırmızı meyveli mi iyi çikolatalı almak da istiyorum :)

merhaba,

bence sade alın çünkü nesfit şekerli zaten meyveli ve çikolatalı alırsanız ekstra şeker almış oluyorsunuz hem sadesi daha az kalorili, ne kadar az kalori o kadar fit vücut demektir :))

nesfit diyetim bitti normal diyetteyim şuan ınstagram da saglikvediyet takip edebilrsiniz, hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…