ya benimde dikkatimi çeken şu orta sehban oldu ev zaten daracık ortada geçmeye yer bırakmamışsın ne gerek var ona orda ben bu zamana kadar anlayamadım gerçekten, şu eşya yoğunluğundan artık kurtulmamız lazım diye düşünüyorum o eve çocuk falan geldiğinde nasıl rahat etsin ev dediğin biraz ferah rahat olmalı diye düşünüyorum,ayrıca eşyalarının rengi o kadar önemli değil burda asıl önemli olan salondaki eşya fazlalığı onları biraz azaltsan emin ol o kadar koyu gözükmeyecek yatak odan da öyle maalesef o pufun ortada ne işi var nasıl işini görüyorsun o evde temizlik yapmak başa beladır heralde neyse benden bu kadar bence dediklerimi bir düşün ama eğer kendi evin daha genişse çok daha farklı yorumlar yapabilirdim ama o eve bu eşya çok fazla..
öncelikle yorumun için teşekkür ederim.evet biliyorum ne yapim eşyaları camdan aşağıya mı atayım:))aynı şeyi mobilyalar için söylesen doğru ama ben o sehpayı çok seviyorum çok da kullnıyorum akşam çayı için çerezler kurabiyeler güzel şeyler hazırlıyorum o kadar keyifli oluyo ki bak sanada tavsiye ederim:))))şimdiki aklım olsa küçük büfeyi almazdım.fonları çıkamak bile çok farketti.evlendiğimde açık renk bu kadar yaygın değildi cesaret edemedimzaten kılfları sandalyeleri değiştiricem .....pufu da her sabah kullanıyorum yatak odam küçük koyacak yerim yok ama bekliyorum tavsiyelrini