Neşelinin evine hoşgeldiniz:)))))

ya benimde dikkatimi çeken şu orta sehban oldu ev zaten daracık ortada geçmeye yer bırakmamışsın ne gerek var ona orda ben bu zamana kadar anlayamadım gerçekten, şu eşya yoğunluğundan artık kurtulmamız lazım diye düşünüyorum o eve çocuk falan geldiğinde nasıl rahat etsin ev dediğin biraz ferah rahat olmalı diye düşünüyorum,ayrıca eşyalarının rengi o kadar önemli değil burda asıl önemli olan salondaki eşya fazlalığı onları biraz azaltsan emin ol o kadar koyu gözükmeyecek yatak odan da öyle maalesef o pufun ortada ne işi var nasıl işini görüyorsun o evde temizlik yapmak başa beladır heralde neyse benden bu kadar bence dediklerimi bir düşün ama eğer kendi evin daha genişse çok daha farklı yorumlar yapabilirdim ama o eve bu eşya çok fazla..

öncelikle yorumun için teşekkür ederim.evet biliyorum ne yapim eşyaları camdan aşağıya mı atayım:))aynı şeyi mobilyalar için söylesen doğru ama ben o sehpayı çok seviyorum çok da kullnıyorum akşam çayı için çerezler kurabiyeler güzel şeyler hazırlıyorum o kadar keyifli oluyo ki bak sanada tavsiye ederim:))))şimdiki aklım olsa küçük büfeyi almazdım.fonları çıkamak bile çok farketti.evlendiğimde açık renk bu kadar yaygın değildi cesaret edemedimzaten kılfları sandalyeleri değiştiricem .....pufu da her sabah kullanıyorum yatak odam küçük koyacak yerim yok ama bekliyorum tavsiyelrini

güle güle kullan canım benım ya çok güzel hersey mutfakdakı masa-sandalye halıyı çok begendım güle güle kullan yenı evlımısın?:16:

eviniz harika.:nazar:
tek göze batan mutfaktaki pembe komodin:18:
onu ortadan yok edin bence:1::1::1:
bir diğeri de kırmızı kanepelerin olduğu odada tv altındaki sehpa çok küçük kalmış.onu aynı renkte daha büyük bir sehpa yada tv ünitesi ile değişebilirseniz ii olur:34::34:
güle güle huzurla oturun inş

öncelikle yorumun için teşekkür ederim.evet biliyorum ne yapim eşyaları camdan aşağıya mı atayım:))aynı şeyi mobilyalar için söylesen doğru ama ben o sehpayı çok seviyorum çok da kullnıyorum akşam çayı için çerezler kurabiyeler güzel şeyler hazırlıyorum o kadar keyifli oluyo ki bak sanada tavsiye ederim:))))şimdiki aklım olsa küçük büfeyi almazdım.fonları çıkamak bile çok farketti.evlendiğimde açık renk bu kadar yaygın değildi cesaret edemedimzaten kılfları sandalyeleri değiştiricem .....pufu da her sabah kullanıyorum yatak odam küçük koyacak yerim yok ama bekliyorum tavsiyelrini

akşamları salondamı içiyorsunuz çayınızı ben oturma odasını kullanıyorsunuz diye düşünmüştüm eğer kullanıyorsanız bişey diyemem iki oda olunca ben orayı misafirler için kullanıyorsunuz sanmıştım.sizinde dediğiniz gibi salonu biraz sadeleştirmeniz gerekiyor artık insanlar vitrin gümüşlük gibi şeyleri bıraktı bence sizde evinizden o tarz şeyleri atmalısınız çünkü eşya kalabalığından ve toz yuvasından başka bişey değil. keşke ayrı yemek odası yapabilme gibi bir şansımız olsada onları oraya koysak ama türkiye şartlarında bu çok zor onun için eşyalarda biraz sade davranmamız gerekiyor evimizde rahat etmek istiyorsak tabi..

$DSC06957.webp$DSC06958.webp$DSC06959.webp$DSC06960.webp$DSC06961.webp

Benim babam asker küçükken lojmanlarda kalmıştık bizde şimdi emekli oldu, evlerini çok severim lojmanların minicik huzur doludur :)) Güle güle oturun :nazar: Eşyalar çok karanlık sadece :25:

tatlım fonlarını çıkarınca çok daha ferah olmuş bayıldım..))bende senden gaza gelip ekledim biraz bakalım beğencen mi:))

tatlım fonlarını çıkarınca çok daha ferah olmuş bayıldım..))bende senden gaza gelip ekledim biraz bakalım beğencen mi:))

canımsınnnnnnn ya .fonları çıkardım ama eşim ..... çok bozuldu takmicak mısın diyo bana zaten yapılırkende istemedim ben onları yaaaa kayınvalidem isteyince kıramadım bi sürüde masraf yaptı p perdelere ama benim de hoşuma gitti aydınlık oldu dur seni n fotolarına bakıcam şimdi

canımsınnnnnnn ya .fonları çıkardım ama eşim ..... çok bozuldu takmicak mısın diyo bana zaten yapılırkende istemedim ben onları yaaaa kayınvalidem isteyince kıramadım bi sürüde masraf yaptı p perdelere ama benim de hoşuma gitti aydınlık oldu dur seni n fotolarına bakıcam şimdi

ya olsun..unutur sonra...senin evin..sen nasıl rahatsan öyle yap...bence böyle daha güzel olmuşşş..oturma odanda çok cici çok sevdim ya..geliimde bi kahve yap...içelim:)

çok güzel ...lojman evinin bütün olumsuzluklarına rağmen tertemiz tertipli bir bayanın elinde şahane gözüküyor.mutfak halısı çok açık renk merak ettim nasıl öyle tertemiz kalabiliyor.salon takımınızın modeli çok güzel modasıda geçmez hiçbizaman ama tek daezavantajı tozu göstermesi .Hayırlısıyla kendi evinize geçince isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz inşallah ...

lojman aslında resimlerde daha bakımlı çıkmış.yerler o kadar sert yüzeye sahip ki silemiyorsun bile.eşim yerlere cam cilası ile cilaladı yoksa kaldırım taşı bildiğin.ama yinede rahat tabi.teşekkür ederim salon takımım modeli çok güzel aslında ama malesef koyu renk.mutfak halım evde çocuk olmadığı için temiz olabilir mi acaba ?:)saraydan aldım kir belli etmiyo şu ipli halılardan ama ipleri yatıştı garantiye bile gönderdim ip atmasından dolayı ama sonuç negatif:((((

ya olsun..unutur sonra...senin evin..sen nasıl rahatsan öyle yap...bence böyle daha güzel olmuşşş..oturma odanda çok cici çok sevdim ya..geliimde bi kahve yap...içelim:)

kahvede neymiş gelsen neler yaparım sana nelerrrrrr aslında yakınız 5 saatlik yol ne olacak samsundan daha yakınımben dikkatini çekerim herzaman beklerim ya ne güzel olur bi düşün benceeeeee

selam canım,özel mesaja cevap yazmam için yeterli mesajım yok hala ..çiçekli berjer yastığı yapıp koltuk yastıklarını sade yapma fikrin güzel..fonları çıkarmışsın gercekten oda ferahlamış benim de eşim karışır ama söylese de umursama unutsun o fonların kapladığı tozlar zamanla odada koku bile yapıyor ben de cıkardım ...benim evim de muheşem değil burda resmi yok inş.bir gün koyarım daha eksikleirm çok aslında..ben de hatalarımı düzeltiyorum yavas yavas evimi ferahlatıyorum her güzel olan şeyi almışım evlenirken oysa artık her sey takım ve uyumlu ,az ama öz olmalı artık bu fikirle hareket ediyorum bu arada orta sehpayı ben begendim olmazsa orta boş kalıyor zaten gerekli bence..

çok teşekkür ederim ben çok severek aldım eşyalarımı tabi şimdi olsa daha farklı olurdu herşey ama artık çok geç.bu konuyu açtığım için çok memnunum eleştirilmek hoşuma gidiyor tabi farklı fikirlerde.ben şimdi kendi odamda nasıl dağıtmalıyım mobilyaları tam anlayamadım

slm canım yeni gördüm cevabını...fonları çıkarman çok güzel olmuş çok ferahlatmış evini..eşin bir süre sonra unutur nasıl olsa..valla siyah miyah ben mobilyalarımı çok seviyorum bence çok şıklar..bu forumu dört yıldır takip ediyorum..üç dört sene önce siyah mobilyalar modaydı ve resimlerini koyan arkadaşların koyu renk mobilyalarını herkes gayette beğeniyordu kimse çok koyu aman çok boğmuş vs demiyordu..sonra açık renkler yaygınlaşınca koyu renkler resmen topa tutulmaya başlandı..bi kaç sene sonra başka bi akım başlar o zamanda beyazlar gözden düşer..sürekli evimizi ve eşyalarımızı değiştiremeyiz ki..sonuçta beğenilip alınmış veya şartlar onu gerektirmiş,imkanlar o kadarmış bunları düşünmeden aa çok koyu,aa çok sıkıcı,çok kötü karman çorman gibi yorumları çok yanlış buluyorum..beğenmediysen bile yorum yapmaz geçersin veya usulünce sölersin ama başka bir insanın severek,özenerek,zevkine ve imkanlarına göre döşediği evine kimsenin bu şekilde yorum yapmaya hakkıyok bence..canım soruna gelince benim salonum biraz daha büyük ve dediğim gibi parça sayısı daha az ama daha kimse salonumun boğucu olduğunu söylemedi gayette ferah duruyor bence....mobilyaları dağıtmak derken hani konsolun önünde masa sandalye hemen yanında vitrin duruyor ya işte öyle hepsi bir arada durunca gerçekten çok koyu görünüyo kapatıyorlar birbirlerini..ama mesela konsolun yerinde kalsa masanı pencerenin önüne çevirsen uzunlamasına tekli koltuklarını açılan boşluğa doğru çeksen biraz vitrini tekli gümüşlüğün yerine koysan..tekli gümüşlüğü napıcaksın onu bulamadım ama..yani anlatmak istediğim büyük mobilyaları ayrı koyacaksın..kendim denediğim için biliyorum o koyu görüntü bayaa bi hafifliyor...birde unutmadan krem rengi veya beyaz objelerde bu takıma çok yakışıyor..beyaz çerçeveler mumlar biblolar alabilirsin...

slm canım yeni gördüm cevabını...fonları çıkarman çok güzel olmuş çok ferahlatmış evini..eşin bir süre sonra unutur nasıl olsa..valla siyah miyah ben mobilyalarımı çok seviyorum bence çok şıklar..bu forumu dört yıldır takip ediyorum..üç dört sene önce siyah mobilyalar modaydı ve resimlerini koyan arkadaşların koyu renk mobilyalarını herkes gayette beğeniyordu kimse çok koyu aman çok boğmuş vs demiyordu..sonra açık renkler yaygınlaşınca koyu renkler resmen topa tutulmaya başlandı..bi kaç sene sonra başka bi akım başlar o zamanda beyazlar gözden düşer..sürekli evimizi ve eşyalarımızı değiştiremeyiz ki..sonuçta beğenilip alınmış veya şartlar onu gerektirmiş,imkanlar o kadarmış bunları düşünmeden aa çok koyu,aa çok sıkıcı,çok kötü karman çorman gibi yorumları çok yanlış buluyorum..beğenmediysen bile yorum yapmaz geçersin veya usulünce sölersin ama başka bir insanın severek,özenerek,zevkine ve imkanlarına göre döşediği evine kimsenin bu şekilde yorum yapmaya hakkıyok bence..canım soruna gelince benim salonum biraz daha büyük ve dediğim gibi parça sayısı daha az ama daha kimse salonumun boğucu olduğunu söylemedi gayette ferah duruyor bence....mobilyaları dağıtmak derken hani konsolun önünde masa sandalye hemen yanında vitrin duruyor ya işte öyle hepsi bir arada durunca gerçekten çok koyu görünüyo kapatıyorlar birbirlerini..ama mesela konsolun yerinde kalsa masanı pencerenin önüne çevirsen uzunlamasına tekli koltuklarını açılan boşluğa doğru çeksen biraz vitrini tekli gümüşlüğün yerine koysan..tekli gümüşlüğü napıcaksın onu bulamadım ama..yani anlatmak istediğim büyük mobilyaları ayrı koyacaksın..kendim denediğim için biliyorum o koyu görüntü bayaa bi hafifliyor...birde unutmadan krem rengi veya beyaz objelerde bu takıma çok yakışıyor..beyaz çerçeveler mumlar biblolar alabilirsin...

beni en iyi siz anlamıssınız.2010mobilyası bunlar şimdi beyaz çok seçenek var .insanın zevkleri de değişiyo öğreniyo .benim düşüncelerimi çok iyi açıklamassınız çok teşekkür ederim

yaa bencede kendi evi nasıl acaba 4 4 lüktür kesin:))))))))))

aynenn tatlım yah :) :) eminim dergilerden fırlamıstır evi :D .D ayıp yani senin evin senin zevkin cıvıl cıvıl bir evin var cnm rabbim isteyen herkese versin inş <3 eşya meşya önemli değil önemli olan mutluluk huzur arkadasın bu kavramlardan haberi varmı acaba öptüm kocaman rabbim huzur versin yuvana

aynenn tatlım yah :) :) eminim dergilerden fırlamıstır evi :D .D ayıp yani senin evin senin zevkin cıvıl cıvıl bir evin var cnm rabbim isteyen herkese versin inş <3 eşya meşya önemli değil önemli olan mutluluk huzur arkadasın bu kavramlardan haberi varmı acaba öptüm kocaman rabbim huzur versin yuvana

çok teşekkür ederim mutfağıma evlenince fırın buzdolabı dışında bişey almadımbeker evimden kalma kendi evime inşallah:))))))

ben bu siyah mobilyalarımı beyaza boyatabilir miyim???????????????????????????????????bi gören yokmu kızlar boyatan

Back
X