Neşelinin evine hoşgeldiniz:)))))

güle güle otur canım..daha öndeki konundada yazmıştım salon mobilyalarımız aynı..ben tv sehpası ve ince gümüşlüğü almamıştım kalabalık olmasın diye..masa konsol ve vitrin var.bu üçünü seninki gibi yanyana koyunca çok koyu görünüp içimi daraltmıştı bende aldığımdan hepsini salonun farklı yerlerine koyuyorum bir arada durmayınca o koyu renk etkisi bayaa azalıyo..mesela su an salon kapısının yanında konsolum diğer duvarın önünde masam salon penceresinin önünde koltuğun yanında vitrinim var..koltukların arasına dağılınca gayet hoş duruyolar..hiç boğucu değil..sanada o şekilde dizayn etmeni öneririm..o mobilya yoğunluğunun azaldığını göreceksin..hem emin ol ilerde kendi evine geçince daha büyük bir evde eşyalarında çok daha güzel görünecek sana..gereksiz yorumlara takılma sakın..

canım evin cok güzel saglık ve huzurla oturunuz inşallah.
yatak odalarımız aynıı ama acık gostermesıne raşmen yınede o kahveler cok toz gosterıyo
ılk fırsatta yatak odamdan kurtulmak ıstıyorumda bıraz zor gıbı

güle güle otur canım..daha öndeki konundada yazmıştım salon mobilyalarımız aynı..ben tv sehpası ve ince gümüşlüğü almamıştım kalabalık olmasın diye..masa konsol ve vitrin var.bu üçünü seninki gibi yanyana koyunca çok koyu görünüp içimi daraltmıştı bende aldığımdan hepsini salonun farklı yerlerine koyuyorum bir arada durmayınca o koyu renk etkisi bayaa azalıyo..mesela su an salon kapısının yanında konsolum diğer duvarın önünde masam salon penceresinin önünde koltuğun yanında vitrinim var..koltukların arasına dağılınca gayet hoş duruyolar..hiç boğucu değil..sanada o şekilde dizayn etmeni öneririm..o mobilya yoğunluğunun azaldığını göreceksin..hem emin ol ilerde kendi evine geçince daha büyük bir evde eşyalarında çok daha güzel görünecek sana..gereksiz yorumlara takılma sakın..

çok teşekkür ederim ben çok severek aldım eşyalarımı tabi şimdi olsa daha farklı olurdu herşey ama artık çok geç.bu konuyu açtığım için çok memnunum eleştirilmek hoşuma gidiyor tabi farklı fikirlerde.ben şimdi kendi odamda nasıl dağıtmalıyım mobilyaları tam anlayamadım

canım evin cok güzel saglık ve huzurla oturunuz inşallah.
yatak odalarımız aynıı ama acık gostermesıne raşmen yınede o kahveler cok toz gosterıyo
ılk fırsatta yatak odamdan kurtulmak ıstıyorumda bıraz zor gıbı

yatak odamı çok seviyorum hemde beyazzzz:)))))koyu renk mobilyam o kadar eleştiri aldım ki yatak odamla gurur duyuyorum:)))bence çok güzel gerçekten kurtulmayın derimmmmmmm

cnm benım bukadar tesadüf olur.takıp ettiğim bir topik..dolanırken resimden farkettım.arkadaşımın evını taaaa buralardan mı görecektım..birkeresınde bende koyacaktm ama becerememiştim:)neşecim benım evin çok güzel eşyaların çok güzel ...e içinde sen varsın cunku:)huzurla sağlıkla oturun:))bıl bakam ben kimim hahah:)))

çok güzel canım.beni tek rahatsız eden salon masasının üstündeki vazo çok dik ve büyük kalmış olmamış yani onu konsala al ve masaya daha yatay bir süs al derim.

cnm benım bukadar tesadüf olur.takıp ettiğim bir topik..dolanırken resimden farkettım.arkadaşımın evını taaaa buralardan mı görecektım..birkeresınde bende koyacaktm ama becerememiştim:)neşecim benım evin çok güzel eşyaların çok güzel ...e içinde sen varsın cunku:)huzurla sağlıkla oturun:))bıl bakam ben kimim hahah:)))

ya esra senmisinnn

güle güle oturun evinizde sanırım lojman . lojmansa ne geniş feraf lojmanlar varmış. Konya hava lojmanları böyle değil

güle güle oturun evinizde sanırım lojman . lojmansa ne geniş feraf lojmanlar varmış. Konya hava lojmanları böyle değil

salon geniş ama yatak odası falan o kadar da geniş değil müdür yardımcımız 100 metrekare olduğunu söyledi ama sanırım net 100 metrekare

eviniz cok guzel ama renkler cok koyu olmus sanki buyuk mobilyalar oyle kolay kolay degismiyor ama benim fikrim salonu biraz renklendirmeniz:) evinize cok onem verdiginiz cok belli tertemiz bir eviniz var huzurla oturun:)

eviniz cok guzel ama renkler cok koyu olmus sanki buyuk mobilyalar oyle kolay kolay degismiyor ama benim fikrim salonu biraz renklendirmeniz:) evinize cok onem verdiginiz cok belli tertemiz bir eviniz var huzurla oturun:)

evet biraz mavi püskürtücem banada çok renksiz geliyo ama bu gidişle kendi evime kadar sabredemicem herhalde çok heveslendimmm

ya benimde dikkatimi çeken şu orta sehban oldu ev zaten daracık ortada geçmeye yer bırakmamışsın ne gerek var ona orda ben bu zamana kadar anlayamadım gerçekten, şu eşya yoğunluğundan artık kurtulmamız lazım diye düşünüyorum o eve çocuk falan geldiğinde nasıl rahat etsin ev dediğin biraz ferah rahat olmalı diye düşünüyorum,ayrıca eşyalarının rengi o kadar önemli değil burda asıl önemli olan salondaki eşya fazlalığı onları biraz azaltsan emin ol o kadar koyu gözükmeyecek yatak odan da öyle maalesef o pufun ortada ne işi var nasıl işini görüyorsun o evde temizlik yapmak başa beladır heralde neyse benden bu kadar bence dediklerimi bir düşün ama eğer kendi evin daha genişse çok daha farklı yorumlar yapabilirdim ama o eve bu eşya çok fazla..

Back
X