Neşelinin evine hoşgeldiniz:)))))

deren16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
489
9
46
Kastamonu
uzun zamandır evim evim bölümündeki evleri gezinip duruyorum .o kadar güzel dekor edilmiş evler var ki keşke eşyalarımı almadan önce (2 yıl önce)burayı keşfetmiş olsaydım ama olsun yinede herkes gibi eşya alırken bazı hatalar yapsam da yine herkes gibi evimi çokkkkk seviyorum.şuanda lojmanda oturuyoruz o yüzden dekorasyon olarak çokkkk eksiklerimiz var.nasip olursa bütün eksikliklerimi 2014 te taşınacağımız kendi evimizde tamamlamaya çalışıcam...yinede her türlü eleştiriye yoruma açığım tabiki çünkü 2014 e çok var:)ARKADAŞLAR ELEŞTİRİLERE GÖRE EVİMDE YENİ DÜZENLEMELER YAPIYORUM MESELA MUTFAK TEZGAHINI AZALTTIM FONLARIMI ÇIKARDIM YANİ ELEŞTİRİ VE FİKİRLERE AÇIĞIM:))))))ARKADAŞLAR FONLARIMI ÇIKARTTIM FOTOLAR 7.SAYFADA BAKMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN....... $DSC06956.webp$DSC06929.webp$DSC06926.webp$DSC06923.webp$DSC06922.webp$DSC06921.webp$DSC06920.webp$DSC06918.webp$DSC06917.webp$DSC06915.webp$DSC06914.webp$DSC06913.webp$DSC06933.webp$DSC06935.webp$DSC06955.webp$DSC06953.webp$DSC06952.webp$DSC06951.webp$DSC06950.webp$DSC06945.webp$DSC06942.webp$DSC06939.webp$DSC06938.webp$DSC06937.webp$DSC06936.webp$DSC06912.webp$DSC06911.webp$DSC06910.webp$DSC06867.webp$DSC06869.webp$DSC06896.webp$DSC06897.webp$DSC06899.webp$DSC06900.webp$DSC06906.webp$DSC06902.webp$DSC06907.webp$DSC06909.webp$DSC06908.webp$DSC06865.webp$DSC06866.webp$DSC06894.webp$DSC06889.webp$DSC06882.webp$DSC06881.webp$DSC06878.webp$DSC06877.webp$DSC06876.webp$DSC06875.webp$DSC06895.webp$DSC06871.webp$DSC06868.webp$DSC06885.webp

Son düzenleme:
merhaba neşeli öncelikle şunu söylemek isterim evini çok sevdiğin belli çünkü sımsıcak bir havası var evinin seninle aynı dönemde ev döşemişiz sanırım eşyalarımızın bir kısmı aynı hatalarımızın da tabi senin de yemek odası takımın koyu renk benim de. Açık renk iç açıcı mobilyalar varken üstüne para verip koyu renk mobilya aldığıma inanamıyorum oturma odandaki halın benim salon halım ben çok severek kullanıyorum her şey gönlüne göre olsun.............

evin ve eşyaların çok güzel özellikle kırmızı kanepelerine bayıldım, ama salon takımın çok koyu renk geldi bana :( Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin...

her şeyin çok güzel allah huzur versin. ayrıcada tertemiz mis gibi evin var. :nazar::nazar::nazar:

askeriyenin bütün lojmanları aynı mı bilemiyorum ama karabük lojmanları mı?? eltim karabükteydi aynısı her şeyiyle meraktan sorayım dedim.

çok güzel ...lojman evinin bütün olumsuzluklarına rağmen tertemiz tertipli bir bayanın elinde şahane gözüküyor.mutfak halısı çok açık renk merak ettim nasıl öyle tertemiz kalabiliyor.salon takımınızın modeli çok güzel modasıda geçmez hiçbizaman ama tek daezavantajı tozu göstermesi .Hayırlısıyla kendi evinize geçince isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz inşallah ...

merhaba neşeli öncelikle şunu söylemek isterim evini çok sevdiğin belli çünkü sımsıcak bir havası var evinin seninle aynı dönemde ev döşemişiz sanırım eşyalarımızın bir kısmı aynı hatalarımızın da tabi senin de yemek odası takımın koyu renk benim de. Açık renk iç açıcı mobilyalar varken üstüne para verip koyu renk mobilya aldığıma inanamıyorum oturma odandaki halın benim salon halım ben çok severek kullanıyorum her şey gönlüne göre olsun.............
çok teşekkür ederim canım.2010 yılında aldık eşyalarımızı.aslında bu kadar fazla beyaz mobilya yokmuydu bilmiyorum bende senin gibi düşünüyorum şimdiki aklım oplsa kesinlikle koyu renk almazdım .ben eşya alırken şöyle düşündüm sanki eşya beyaz olunca koltuk da açık renk olmak zorunda gibi geldi bana ,açık renkle bas edemem dedim ama yanılmışım :))olsun ya napalım tek derdimiz mobilyamız olsun canım önemli olan sevmek belki yeni bi teknolojiyle beyaza boyatırız bizde

Huzurla oturun, ben evinizi genel olarak beğendim. Yalnız koyu renkler çok boğucu geldi bana, karışık gözüküyor ve göz yoruyor. biraz renk mi katılsa bilemedim

merhaba canım..evin genel olarak tertemiz huzurlu bir ev..salon benim salonla bire bir aynı nerdeyse..en büyük pişmanlığım oldu kahverengi mobilya yemek masası tozunu al sandalyeler kahve deri onların tozunu al koltuk kenarlarının tozunu al 3yıldır yoruldum..fonlarımızd aynı:)nasıl toz tutuyorlar bir bilsen hele bir çıkar da güneş de silkele gör..ben söküp attım üsttekileri iki yanı bıraktım evim biraz olsun ferahladı zaten boğucu bir renk..salonum karanlık yani..senin salon aksesuarların cok şık ve sade..
yatak odana bir sey diyemicem sade ve şık..mutfağın da güzel ama biraz tezgah üstünü boşaltsan daha ferah olur..bir de mutfaktaki çekmeceli plastik var ya işte onlar tüm şıklığı alıyor onu varsa balkonuna al yoksa içindekileri bir yerlere sıkıştır ortadan kaldır ..oturma odan çok zevkli bayıldım...
fillerin 5 tane benim de 6 kaldı biri kayboldu:)
bir de dikkatimi çeken mutfak masanda salon masanda hiç örtü yok masayı kapamayan boyutta şık 2 örtü al inan ki havası değişir..
her sey zamanla değişiyor yeni şeyler çıkıyor tabi biz de evlerimizi yeniliyoruz zamanla eskir ve yenileriz inş.yavaş yavaş önemli olan o evde sağlıkla ve huzurla oturmanız allah agzınızın tadını bozmasın ..

Huzurla oturun, ben evinizi genel olarak beğendim. Yalnız koyu renkler çok boğucu geldi bana, karışık gözüküyor ve göz yoruyor. biraz renk mi katılsa bilemedim

teşekkür ederim ya konuda da anlattım zaten eşya alırken bu kadar bilinçli değildim bende salonumu renksiz buluyorum ama kendi evime taşınacağım zaman bu eşyalarla gidesem eğer turkuaz renk katmayı düşündüyorum

bence evinizin eksiği yok her şeyiyle çok güzel
oturma odanızdaki koltuklarınızında rengi çok güzel
güle güle oturun inşallah:nazar:

teşekkür ederim ya konuda da anlattım zaten eşya alırken bu kadar bilinçli değildim bende salonumu renksiz buluyorum ama kendi evime taşınacağım zaman bu eşyalarla gidesem eğer turkuaz renk katmayı düşündüyorum

aa evet yazmışsınız zaten şimdi gördüm, 2014'e bir şey kalmadı :) o zaman bir kaç renkli aksesuarla salonunuz hareketlenir, yeni resimleri paylaşırsınız :)
mutluluklar dilerim

canım evınde bı sıcaklım hakim. amaa... koyu renk esyalardan bıktık artık benım bıle konsol takım koyu renk çok sıkıldım beyaza boyatıcam.ve bu yüzden koyu renk mobılya hem ınsanı yoruyo hemde toz derdınden öldürüyo.esyalar yenı o yüzden sımdılık bısey yaıcagını zannetmıyorum yastıklarında taslar vardı söktün sanırım.oturma odanın koltukları çok güzel yastıklara bayıldım.2.si mutfakta gözüme carpan ılk pembe sebzelık oldu.onu ordan kaldırısan daha şık olacaktır. balkonuna koy derım.ayrıca mutfakta çöp kovasına karsıyım mıdemı bulandıryor.balkonuna koyabılırsın ama tabıkı sen bılırsın.tezgah üstünü bıraz bosaltsan iyi edersın çok dolu.yatak odan banyonda güzel düzenlenmıs ve temız.söyledıklerıme kırılmaz uygularsan sevınırım canım.ALLAH güle güle oturmayı nasıp etsın ;)

evin sıcacık bana göre zevkli hatunsun belli:34::34:mutfağını çok beğendim ve oturma odanı çok beğendim salon takımın siyah olması senin için dezavantaj olmuş ama olsun şimdi beyaza boyanabiliyor imkanın olursa beyaza boyarsın koltuğununda yüzünü değiştinmi ohhh misler gibi bir odan olur ve ona göre aksesuar vs. alırsın güle güle aşkla sevgiyle oturman dileğiyle canım :16:

Back
X