Yetiştiremeyeceğim diye çok korktum nevrestecim. Dün yapacaktım aslında ama yaşadığımız olumsuzluklardan bir türlü başına gecemedim.Ablacım ellerine sağlık çok tatlı olmuşlarYarışmada bol şans diliyorum
Torunlarım dünyaya gelsin bol bol yapacağım inşallah. Teşekkür ederim canım. Arkadaşlarınkilere henüz tam anlamıyla bakamadım birazdan ziyarete başlayacağım inşallah.Elinize saglik cok neseli
Teşekkür ederim kukrimim. Rabbim her daim yüzünü güldürsün.Aradaki o tek üzgün ben
Ellerine sağlık ablacım çok güzel olmuş başarılar
Kalmaz mi iki lokmalık canları var ama evde yiyecek fazla kimse yok...bir pencere açılsa da pericime ham yaptırsam keşkeAblaciiiiim çok sevimliler amaa yabeni yee diyorlar acaba kaldimiiiiiii
Cantanem çok teşekkür ederim tatlım.Ellerine sağlık abla. Yarışmada başarılar dilerim
Jennam güzel hemşom. O köstebekcikler de senin tarafından yenmeyi şeref sayarlar.Ben o köstebekleri yerim amaEllerine sağlık canım benim,bol şanslar
Hippocum bi tanesinin üzerine toprak atamadım açıkta kaldıSunum çok hoş yemedin inş
Canfebim çok teşekkür ederim kuzum...Köstebek neşeli sahibi neşeliyerim onların ağzını ellerine sağlık abla basarilar dilerim
Bende diyorum neye üzüldüJennam güzel hemşom. O köstebekcikler de senin tarafından yenmeyi şeref sayarlar.
Hippocum bi tanesinin üzerine toprak atamadım açıkta kaldışunun tadına bir bakayım ziyan olmasın dedim. Kendim yaptım diye söylemiyorum pet tatlıydı
Canfebim çok teşekkür ederim kuzum...Neşeli günlerin olsun senin de
Hayiiiiiir diri diri gömerler beniBende diyorum neye üzüldütakıma yazsam mı üstüne toprak atsalar
Çok tatlısın hemşom,çok teşekkür ederim❤Jennam güzel hemşom. O köstebekcikler de senin tarafından yenmeyi şeref sayarlar.
Hippocum bi tanesinin üzerine toprak atamadım açıkta kaldışunun tadına bir bakayım ziyan olmasın dedim. Kendim yaptım diye söylemiyorum pet tatlıydı
Canfebim çok teşekkür ederim kuzum...Neşeli günlerin olsun senin de
Bende diyorum neye üzüldütakıma yazsam mı üstüne toprak atsalar
Teşekkür ederim Elaliscim yapımı çok keyifli.Çoookkk şirin olmuşlar elhancım,ellerine kollarına sağlıkporsiyonluk oluşu muhteşem
Kızım bu tarifi istiyordu,kim aldı acaba diye düşündük.yabancıya gitmemiş bari
Başarılar diliyorum canım benim
Senin şekerligin yanında esameleri okunmaz bu tatlışların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?