• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nescafe/sütlükahve rengi!!!

:) böyle hani içtiğimiz nescafe var ya o renkten istiyorum hani köpüğü de olur ya onun böyle krem rengimsi böyle soft bi renk=) o söylediğin markayı nerden bulabilirim

cnm hem nescafe renginden hem de köpüğünden bahsetmişsin tam anlayamadım ben nasıl bir renk istediğini kahve köpüğü renk olarak var ztn palette de ama nescafe köpüğü gibi istiyorsan o pilatine yakın krem tarzı bir renktir öyle mi istiyorsun..:26:

slm,boyalar ile deneme yapacağımı söylemiştim evet yaptım,öncelikle 8.1 saç rengi üzerine yapıldığını söyliyeyim,tarif ettiğmiz benimde merak ettiğim sütlü kahve tam olarak çıkmadı ama eğer kızıllık içermeyen ve çok doğal bir kahve isteyen var ise hoş bir kahve elde ettim onuda belirteyim, aa bu arada yazmadan edemeyeceğim tek başına açık küllü kahve boyayı uygulamak isteyenler,renk oldukça koyu çıkıyor,yani kataloğada bakarsanız aynısı oluyor ama zaten katalogtakide açık bir renk değil hayret doğrusu bu isim niye şaşırdım , marka nevacolor ama yineliyorum (düşünen var ise diye)koyu bir kahve oluyor neyse daha sonra yarıyarıya fildişi karıştırdım o bile istediğimiz renge göre ( sütlü kahve) koyu oldu,daha sonra fildişi ağırlıklı içine küllü açık kahve karıştırdım o çok güzel bir kahve oldu( açık küllü kahve ancak bu şekilde ortaya çıkmış oldu :) ) sadece fildişini düşünen var ise sanırım o sadece çok açık renk saçta katalogtaki gibi tutar 8.1 in üzerine altın sarısı gibi oldu dorelik var ( bu arada fotoğrafları flassız çektim ki renk belli olsun,fotoğraflara tıkladığınızda renkler yazıyor)

Eklentiler

• $açık küllü kahve.jpg
    $açık küllü kahve.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 122
  • $a.k.kahve+fildişi(yarı yarıya).jpg
    $a.k.kahve+fildişi(yarı yarıya).jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 104
  • $fildişi çoğunluklu,aç.kül.kahve.jpg
    $fildişi çoğunluklu,aç.kül.kahve.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 102
  • $fildişi.jpg
    $fildişi.jpg