neri :Gece 24.00 da Spor a gidin

bende 4 gündür callanetics yapıyorum saat 23.00 gibi başlıyabiliyorum 24.00 ve sonrasında bitio ne kadar faydalı olucak bilmioyrum :)

bnde genelde gece spor yapıyorum daha doğrusu dans sonrasında bikaç aerobik hareketi çok rahat uyuyo insan...

arkadaşım gece spor yaparak çok doğru birşey yapıyorsun
çünkü
sabah metoblzma zten hızlı çalışıyor ve günlük rutin işleri yaparkende hızlanıyor
ama akşam saatlerinde oldukça yavaş
sen yaptıgın sporla metobozlamnı tekrardan hızlandırıyorsun yavaştan hızlıya geçmek için çok daha fazla kalori yakıyrsun bunu bir doktordan duymuştum
uygulayabiliyormuyum hayır ama bence faydasını göreceksin

doktorlat rht bir uyku için gece spor yapılmaamsını oneriyor.
hucreler yapıma gecıyo geceleri.
o yusden sakal tüyl gibi seyler gece cıkar.

bence sabh yapılamlı.
ama kişinin dengesi etrs yasamaya alısmıssa bi sey diyemem.

ama gece uykusu kdr yapıcı mutlu edici bi sey yok.
tecrubeyle sabıt.

Evet vücud metabolizmasının sabahları iyi akşamları ise yavaş çalıştığı söyleniyor. O yüzden sabah yapılması daha faydalı olabilir.

ben de sabah erkenden kalkıp yürüyüşle spor yapanlardanım. gece sporunu ilk kez duydum geç vakit diye ama neden olmasın. bence hafif bir egzersizle geçirsek daha iyi olur diye düşünüyorum. mesela ben bi kaç bölgesel hareket yapıyorum plaking gibi. göbek hareketi. ya da saat 21-00 22-00 gibi bi yarım saat dans ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…