• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereyi gezmeliyim sizce :)

Sizce nereyi gezip görmeye gitmeliyim imkanlar dahilinde ?

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Gezilecek başka yer mi kalmadı demeyin kızlar imkanlarım dahilinde yakın çevreleri gezmek niyetindeyim ona göre internetten biraz araştırdım kararsız kaldım bu yüzden ikisinde de çok fazla yer yok ama maksat gezip görmek olsun Malatya da yada Elazığ da yaşayanlar varsa tavsiyelerinize açığım :)

İkisinin de gezilip görülmesi gereken yerler var, pek ayrım yapılacak yerler değil. Elazığ'da Harput, Malatya'da Battalgazi.

İkisini de gezdim ama yerinizde olsam Elazığ'a giderdim. Keban , harput, sivrice ilk aklıma gelenler. İki şehir de güzel .

İkisini de gezdim ama yerinizde olsam Elazığ'a giderdim. Keban , harput, sivrice ilk aklıma gelenler. İki şehir de güzel .
Gerçekten mi şuan baya şanlıyım sanırım gezip gören birine denk geldim :) peki acentayla mı gezdiniz iki şehride ? :KK55:

Gündüz malatyayi aksama doğru Elazığ i gez bitek harput kalesi var akşam gün batiminda yemek yerdin tepedeki lokantada

Gündüz malatyayi aksama doğru Elazığ i gez bitek harput kalesi var akşam gün batiminda yemek yerdin tepedeki lokantada
hangisine gidersem 3-4 gün kalacağım koşturmaca yapmak istemiyorum bir oraya bir buraya yaaş yavaş tadını çıkara çıkara gezmek istiyorum :KK54::KK55:

hangisine gidersem 3-4 gün kalacağım koşturmaca yapmak istemiyorum bir oraya bir buraya yaaş yavaş tadını çıkara çıkara gezmek istiyorum :KK54::KK55:
Sadece merkezleri gezeceksen bir gün bile yeter iki şehre malatya da beş yıl okudum het hafta sonu eleziga giderdim arkadaş im orda okuduğu için biliyorum iki şehride....Malatya güzel bir şehir Yeşilyurt Battalgazi ilcelerine gidebilirsiniz iki gun yeter Elazığ sadece harput u öneririm bir gün de oraya yeter transitle bir saat arabayla 30-40 dk sürer sehirler arası mesafe

Back
X