• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereye yazacam bilemedim

Deniz_Ozdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
2
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar.
öncelile nereye yazacağımı bilemediğim ve yanlış yere yazdıysam bunu için özür dilediğimi belirtmekle başlamak istiyorum. ben 4 yıllık evliyim ve iki çocuğum var. çocuklarımımn ikisi üst üste oldu ve bu nedenle iş hayatından çok uzak kaldım.Fakat artıok psikolojik olarak da kendimi işe yatramaz hissetmeye başladım ve bu durum beni, eşime ve çocuklarıma olan tavırlarımı çok etkilemeye başladı. kendimi kötü, yalnız ve işe yaramaz hissediyorum ve durmadan bağırıp çağıran huysuz sorunlu bir insan olup çıktım. geçenlerde nette evlere iş verilir diye bir ilan gördüm. başvurdum ama hala yanıt gelmedi ben istanbulda oturuyorum. Ve belki sizin bu tür bildiğiniz işler olabilir diye size de sormak istedim. evde etamin dantel yada herhangi bir iş yapabilrim . Fikri olan varsa lütfen bana da fikir versin. Herşey bir yana böyle bir işe kendi özgüvenim ve psikolojik sağlığım için çok ihtiyacım var.

Canım goole ye evlere diye başla evlere iş veren yerler evlere oya işi,evlere el işi veren yerler vs otomatik başlıyor çıkmaya

canım el becerilerini hazırla resimlerini çek kendine özel blog aç ...bende senin gibi depresyona girmek üzereydim...bu siteye üye oldum...sonra kızım bana blog açtı...başaramam gibi geldi ama başardım...çok siparişte aldım...kısmetse seneye bile sipariş veren arkadaşlar var...ümidini yitirme canım...hakkında hayırlısı olsun inşallah...sitenin satıyorum arıyorum bölümünde benim yaptıklarıma bakabilirsin...bebek sünnet süsleri bloğumunda adresi resimlerin üstünde var...

Back