- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
Sevgili yönetici kardeşlerim. bu site gerçekten çok güzel burada bir sürü sıkıntımı paylaştım üyelerle herşey çok güzel ama sıkıntılar çok farklı ben buraya üye olurken zamanın bana neler getireceğini bilmiyordum burada dostluklar kurmuşken gebelik bölümünde takılırken başka konulara hiç bakmazdım açıkçası ilgimi pek çekmezdi ama şimdi bakıyorum çünkü buraya üye olurken aklıma bile gelmeyecek çok büyük sıkıntılar yaşadım eşim taksici kendini bilmez kişiler yüzünden bi kaza yaşadı gerçi kaza demek istemiyorum ama anlamışsınızdır heralde çok büyük sağlık sorunları yaşadı eşim ameliyatlar oldıu hastanelerde yattı şimdi gene ameliyat olucak yani bir sürü sağlık problemimiz var sıkıntım bu şimdide önerimi dile getirmek istiyorum .
ben bu sitede ameliyat bölümü açolmasını rica ediyorum sizden ameliyat olacaklar ameliyat olanlar ve ameliyat sonrası yaşananlar, ve genel cerrahi inanın öyle paylaşmam gereken şeyler varki bu konularla ilgili hatta bir genel cerrahi uzmanı bence bu konular ço ciddi ve önemli insanların ameliyat ve genel cerrahiyle ilgili bilmediği o kadar çok şey varki yazımın başındada dediğim gibi ben buraya üye olurken bir gün böyle şeyler yaşayacığımı bilmiyordum herşey bizler için malesef başa gelen çekiliyo bende böyle bir siteye üye olduğum için böyle bi destek verirseniz çok sevinirim
ayrıca bu kadar uzun ve teferruatlı yazmamın sebebi daha önce bu sıkıntımı 2 kere dile getirmeme rağmen bir cevap alamamamdır eğer yanlış bir şey söylediysem kusura bakmayın ricam budur a.s.
(not): (bu yazımı okuyup değerlendirdikten sonra silmenizi rica ediyorum)
ben bu sitede ameliyat bölümü açolmasını rica ediyorum sizden ameliyat olacaklar ameliyat olanlar ve ameliyat sonrası yaşananlar, ve genel cerrahi inanın öyle paylaşmam gereken şeyler varki bu konularla ilgili hatta bir genel cerrahi uzmanı bence bu konular ço ciddi ve önemli insanların ameliyat ve genel cerrahiyle ilgili bilmediği o kadar çok şey varki yazımın başındada dediğim gibi ben buraya üye olurken bir gün böyle şeyler yaşayacığımı bilmiyordum herşey bizler için malesef başa gelen çekiliyo bende böyle bir siteye üye olduğum için böyle bi destek verirseniz çok sevinirim
ayrıca bu kadar uzun ve teferruatlı yazmamın sebebi daha önce bu sıkıntımı 2 kere dile getirmeme rağmen bir cevap alamamamdır eğer yanlış bir şey söylediysem kusura bakmayın ricam budur a.s.
(not): (bu yazımı okuyup değerlendirdikten sonra silmenizi rica ediyorum)