How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nereye tayin almali

Şu annemin inadı olmasa ben İstanbul’da bir gün bile durmam. Bence Bursa Nilüfer gayet yaşanılabilir bir yer. Ben beğeniyorum.

Balikesir de erdek ayvalik edremit
Bursa osmangazi gemlik mudanya
Çanakkale merkez gelibolu
Istanbul silivri
Ya da egede tavsiye edebileceğini! Yerler
Sizce neresi çocuğum ve benim için iyi ve eğitim vs.kiralar.insanlar vs.sifirdan başlamak için
Tsk
Balıkesir ucuzluk bakımından
İzmir i tek geçerim ama pahalı

Balikesir de erdek ayvalik edremit
Bursa osmangazi gemlik mudanya
Çanakkale merkez gelibolu
Istanbul silivri
Ya da egede tavsiye edebileceğini! Yerler
Sizce neresi çocuğum ve benim için iyi ve eğitim vs.kiralar.insanlar vs.sifirdan başlamak için
Tsk
İnsan olmayan bir ıssız adadan yana kullanıyorum oyumu.

Burda bunu.sorarsaniz kafaniz karisir.Ilk sayfada bile simdi gitme sansin olsa deseler anında tasi taragi toplayip gidecegim yerden yasanacak yer diye bahsediliyor.Bu kisisel bir durum yani.

Burda bunu.sorarsaniz kafaniz karisir.Ilk sayfada bile simdi gitme sansin olsa deseler anında tasi taragi toplayip gidecegim yerden yasanacak yer diye bahsediliyor.Bu kisisel bir durum yani.
Fıkır alıyorum.kendi fikrim de var tabi.sanki bursa bizim için iyi.imkanlar var orada.hastane eğitim sağlık kurslar vs.ya sa çanakkale merkez

Yazdığınız yerler genelde yazlık yerler
Büyük şehire alışkınsanız ya da kalabalığı seviyorsanız yazlık bölgeleri eleyin
Çünkü oralar yazın şahane oluyor
Kışın ise emekli yeri gibi sadece yaşlılar oluyor gibi .. Çocuğunuz oynayacak arkadaş bile bulamayabilir evin konumuna göre , sadece yazlıkçıların bölgesinden ev tutarsanız . Aynı şekilde siz de komşu arkadaş bulamayabilirsiniz .
Ayrıca bazı yazlık bölgelerde hastane olmuyor mesela . Sadece aile sağlığı merkezi gibi yerler oluyor . Araba varsa ya da Doktora çok gitmiyorsanız pek sıkıntı olmaz lakin diğer türlü her seferinde ulaşım zor olur .
İş , ev ve çocuğun okulunun yakın olacağı , hastanesi olan , çocuklara sportif ve sanatsal eğitimlerin olduğu bir yeri tercih etmenizi öneririm

Fıkır alıyorum.kendi fikrim de var tabi.sanki bursa bizim için iyi.imkanlar var orada.hastane eğitim sağlık kurslar vs.ya sa çanakkale merkez
Ben Bursadayim.Bilemedim bir turlu isinamadim bu sehire.Dediginiz dogru.Hastane,egitim,kurs vs imkanlar iyi de bilemedim.Canakkalede su anda en yakin arkadasim es durumuyla gitti.Tamam cok guzel de imkanlar acisindan alternatif cok yok diyor arkadasim.

Ben Bursadayim.Bilemedim bir turlu isinamadim bu sehire.Dediginiz dogru.Hastane,egitim,kurs vs imkanlar iyi de bilemedim.Canakkalede su anda en yakin arkadasim es durumuyla gitti.Tamam cok guzel de imkanlar acisindan alternatif cok yok diyor arkadasim.
Hangi ilçesi bursanin

Bursa apayrı bir şehir,çok ayrı bir havası var.Hep yaşamak istediğim şehitler arasındadır.
Benim şahsen annem tek başına yaşayabilecek durumda olsa gideceğim yer yurtdışıdır. metropol olarak İstanbul'a alternatif güzel bir şehir gördüğüm kadarıyla. Şahsen ben de sevdim ama bana büyüleyici bir şehir olarak gelmiyor. Gemlik sevmedim, Nilüfer güzeldi; tabii ki yaşayan biri daha iyi yorumlar. Çanakkale de çok güzeldir, sadece gezmeye gittim ama bence yaşanılabilir kentlerden.

Son düzenleme:
Benim şahsen annem tek başına yaşayabilecek durumda olsa gideceğim yer yurtdışıdır. metropol olarak İstanbul'a alternatif güzel bir şehir gördüğüm kadarıyla. Şahsen ben de sevdim ama bana büyüleyici bir şehir olarak gelmiyor. gemlik sevmedim, Nilüfer güzeldi. tabii ki yaşayan biri daha iyi yorumlar. Çanakkale de çok güzeldir, sadece gezmeye gittim ama bence yaşanılabilir kentlerden.
Ben merkezini çok beğeniyorum.Evlerin mimarisi,tarihi doku falan çok hoşuma gidiyor.Aslen doğma büyüme Kocaeli'liyim,Bursa'da Marmara'nın güzel kentlerinden biri,tabi şu anda aşırı kalabalık ve çok daha kozmopolit oldu.İstanbul'u gezmek için severim ama yaşamak için asla,küçük yerleri daha çok seviyorum ben ya🙂.

Back