- 20 Ocak 2021
- 1.861
- -145
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Çanakkale’de 4 yıl öğrencilik yapmış biri olarak tercihim çanakkaleden yana. 2013’te mezun oldum. O zamanlar imkanları pek yoktu ama şimdilerde daha da gelişti.Balikesir de erdek ayvalik edremit
Bursa osmangazi gemlik mudanya
Çanakkale merkez gelibolu
Istanbul silivri
Ya da egede tavsiye edebileceğini! Yerler
Sizce neresi çocuğum ve benim için iyi ve eğitim vs.kiralar.insanlar vs.sifirdan başlamak için
Tsk
Çocugun 7 yaşında.imkanlar oralarda sağlık iyi oraları o yüzden dsusundimIstanbul ve bursayı eleyin, büyükşehir ve karışık.
Seri konu açmışsın. Bu sefer emin misin gidecek hayatını kuracak mısınız?Balikesir de erdek ayvalik edremit
Istanbul silivri
Sizce neresi çocuğum ve benim için iyi ve eğitim vs.kiralar.insanlar vs.sifirdan başlamak için
Tsk
Aydın merkezi tavsiye edebilirim. Büyük bir şehir. Hem güzel hem de geliimiş baya ve tüm tatil yerlerine yakın.Balikesir de erdek ayvalik edremit
Istanbul silivri
Tsk
İnsanları 1 ben 1 sen rahat bırakmalıyızSeri konu açmışsın. Bu sefer emin misin gidecek hayatını kuracak mısınız?
Yorum yaptım sadeceİnsanları 1 ben 1 sen rahat bırakmalıyız
BALIKESİR diyorum.
Erdek nasıl.cocuk için.sikilir miyim bilemedimÇanakkale
3 sene okudum merkezde. Orada yaşamayı isterdim.
Balıkesir de Erdek'e gittim küçük ve tatil yeri belki pahalı olabilir.
Siz su an Balikesir in bir ilçesinde değil misiniz zaten?Erdek nasıl.cocuk için.sikilir miyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?