How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nereye tayin almali

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.861
-145
68
41
Balikesir de erdek ayvalik edremit
Bursa osmangazi gemlik mudanya
Çanakkale merkez gelibolu
Istanbul silivri
Ya da egede tavsiye edebileceğini! Yerler
Sizce neresi çocuğum ve benim için iyi ve eğitim vs.kiralar.insanlar vs.sifirdan başlamak için
Tsk

Bence Balıkesir ya da Çanakkale ve çevresi. fazla karmaşıklaşmamış ama imkanları da geniş olan büyük şehirler eğitim, sağlık, ulaşım açısından yaşamak için daha rahattır. ege'de Aydın önerebilirim. kiralar uygun, insanlar çok iyi, havası güzel eğitim konusunu bilmiyorum ama o da iyidir eminim. Ben olsam Bursa ve İstanbul'dan Sİlivri bile olsa uzak dururdum. fazla kozmopolitanlaşmış karmaşık, hayat görece pahalı....

Istanbul silivri
Sizce neresi çocuğum ve benim için iyi ve eğitim vs.kiralar.insanlar vs.sifirdan başlamak için
Tsk
Çanakkale’de 4 yıl öğrencilik yapmış biri olarak tercihim çanakkaleden yana. 2013’te mezun oldum. O zamanlar imkanları pek yoktu ama şimdilerde daha da gelişti.

çanakkale ❤️ Ben

Bursa da 5 yıllık çalışma hayatım boyunca yaşadım. Yaşanacak en güzel yerlerden biri diyebilirim. Maddi olarak imkanınızın biraz daha fazla olması gerekiyor tabi kiralar aldı başını gidiyor.

Çanakkale:KK200:
3 sene okudum merkezde. Orada yaşamayı isterdim.
Balıkesir de Erdek'e gittim küçük ve tatil yeri belki pahalı olabilir.

Aslında sizin ne istediğinize bağlı. Bazıları küçük sakin şehir ister bazıları kozmopolitlik sever. İstanbul genel olarak kiraların yüksek olduğu hayatın pahalı olduğu bir şehir orayı asla önermem. Sakinlik için Çanakkale/Balıkesir gayet iyi.

Istanbul karisik demisler lakin silivri cok sakindir.yasam sartlari uygundur.silivri diyorum

Istanbul silivri
Tsk
Seri konu açmışsın. Bu sefer emin misin gidecek hayatını kuracak mısınız?

Şehirlerin hayat şartlarını göze almalısınız. Daha rahat ve ucuz bir yaşam için küçük şehirler tercih edilebilir

Istanbul silivri
Tsk
Aydın merkezi tavsiye edebilirim. Büyük bir şehir. Hem güzel hem de geliimiş baya ve tüm tatil yerlerine yakın.

Back