Tekirdağ'ın bir ilcesindeyim.Hangi şehire taşındınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nereye taşınmalıyım ? Bebekle tek hayat kurmak!
- Konu Sahibi Teriyaki
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #tayin boşanma aşaması eskişehir taşınmak yeni hayat
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mart 2023
- 2.055
- 6.726
- 78
- 45
Herşey gönlünüzce olsun. Sağlıkla mutlulukla, güzelliklerle büyütün oğluşunuzuKötü değil çok kötü ayrılıyoruz Kocaeli bana cehennem oldu başka bir şehire taşındım at kostursun artık ama dilerim oğlumla beni sığdırmadığı Kocaeli ona da cehennem olsun içinden cikamasin... Bu kadar kötü ayrılıyoruz
Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin
Amiiiin çok duygulandım teşekkür ederim dilerim oğlumun kolay hayırlı güzel bir hayatı olur baba eksikliğini en az düzeyde yaşar...Herşey gönlünüzce olsun. Sağlıkla mutlulukla, güzelliklerle büyütün oğluşunuzu
Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin
- 8 Mart 2019
- 6.883
- 32.410
- 548
- 39
- 20 Haziran 2017
- 1.118
- 4.240
- 133
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Eskisehir sahane bir sehir çocuklar için ama bir de sahane olmayan kısmı var , depremden sonra çok göç aldı burasi
Hem depremzede hemde başka şehirlerde yaşayıp depremden korkup kaçan gelen çok oldu
Şehrin kültürel yapısı bir anda değişti, yani bazı semtleri hala iyi ama diğer yarısı kabus gibi , yolunuz bile düşmesin o derece
Tayin olacağınız okul o bölgelerde olursa çok zorlanirsiniz ama nezih taraflarında calisacaksaniz sorun yok elbette , ben çok mutluyum burda , kendi sınırlarim dışına çıkmadığım sürece sorun yok
Hem depremzede hemde başka şehirlerde yaşayıp depremden korkup kaçan gelen çok oldu
Şehrin kültürel yapısı bir anda değişti, yani bazı semtleri hala iyi ama diğer yarısı kabus gibi , yolunuz bile düşmesin o derece
Tayin olacağınız okul o bölgelerde olursa çok zorlanirsiniz ama nezih taraflarında calisacaksaniz sorun yok elbette , ben çok mutluyum burda , kendi sınırlarim dışına çıkmadığım sürece sorun yok
- 8 Mart 2019
- 6.883
- 32.410
- 548
- 39
İstanbul maddi manevi çok yorucu bir şehir haklısınız. Kocaeli'de büyüdüğüm için Kocaeliyi tavsiye edecektim ama zaten ordan Tekirdağa taşınmışsiniz. Tekirdaği bilmiyorum; Kırklareli güzel, Tekirdağ da benzerdir diye düşündüm. Mantıklı bir seçim olmuşTeşekkür ederim İstanbul'da yaşamak ayrı bir beceri tebrikler
Kocaeli hatıramda kabus olarak kalacak içinden dahi geçmek istemiyorum...İstanbul maddi manevi çok yorucu bir şehir haklısınız. Kocaeli'de büyüdüğüm için Kocaeliyi tavsiye edecektim ama zaten ordan Tekirdağa taşınmışsiniz. Tekirdaği bilmiyorum; Kırklareli güzel, Tekirdağ da benzerdir diye düşündüm. Mantıklı bir seçim olmuş
Tek kendim olsam umrumda olmaz ama çocuk büyütmek için ekstra detay düşünüyor insan Eskişehire gezmeye gelmiştim 2019 da bayılmıştım tayin olmam çok çok zor zaten ama olursa diye bilgi toplamak istiyorum ilerisi için teşekkürlerEskisehir sahane bir sehir çocuklar için ama bir de sahane olmayan kısmı var , depremden sonra çok göç aldı burasi
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.651
- 798
Evinize en yakın okul nerede olursa orası diye düşünüyorum. 1 saat 45 dakika yollarda gidiş,dönüş bebeginiz küçük onunla geçireceginiz vakitten çalar bu.
Eşiniz nasıl biri,size sorun çıkarır mı bilmiyorum ama halihazırdaki ev okula yakınsa kalın,bebek bakımı icin anneniz gelebilecekse tabi siz işe başlayınca.
Yok gelir gider rahatsız eder diyorsanız gerekirse ailenizin yanına gidin.
Eşiniz nasıl biri,size sorun çıkarır mı bilmiyorum ama halihazırdaki ev okula yakınsa kalın,bebek bakımı icin anneniz gelebilecekse tabi siz işe başlayınca.
Yok gelir gider rahatsız eder diyorsanız gerekirse ailenizin yanına gidin.
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Tek kendim olsam umrumda olmaz ama çocuk büyütmek için ekstra detay düşünüyor insan Eskişehire gezmeye gelmiştim 2019 da bayılmıştım tayin olmam çok çok zor zaten ama olursa diye bilgi toplamak istiyorum ilerisi için teşekkürler
Ben 2022 nisanda geldim Eskişehire ve aşık oldum, yani burasi Turkiyenin en aydın, en hoşgörülü, en saygili insanlarının olduğu şehirdi , heryer yemyesil , çocuklar için tonla aktivite var, eğitim düzeyi yüksek ama son 10 aydır çok değişti, tuhaf tuhaf tipler var , yani ilk yorumumda yazdığım gibi hala çok düzgün semtleri var , ben mutluyum hala bu şehirde ama biraz uzak bi yerde isim olsa sinir krizi geçiriyorum artık çünkü eskiden olmayan insanlarla doldu şehrin bir kısmı, tayin olduğunuz yer o yüzden önemli, benim kızın sınıfında bi ogretmen anne var, kadıncağız perişan durumda , ne mesleğimi yapabiliyorum diyor ne iletişim kurabiliyorum okuldan çıkar çıkmaz eve koşturuyorum diyo , sizin durumunuzda biraz şans işi yani
- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.597
- 598
Eskisehir son 2 3 senedir o kadar cok göc aldi ki. Yasanir bir sehir degil artik. Yani eskisehirin yerleşimi kucuk. Nufusu kaldirmiyor. Ben eskisehirin iyi bir semtinde oturuyorum. Evime gercek anlamda 30 adim mesafede 1 okul, muhtemelen 100 adim mesafede baska bir okul var. Yinede ikisine de gonderemiyorum cunku kotuler. Ayrica dedigim gibi eskisehirde ikamet edip düzenli olarak bozuyuke gidemezsiniz. Kisin yollar kapaniyor kardan
Ülkenin birçok yeri öyle oldu son yıllarda malesef umarım düzelir... Ben Tekirdağin ilçesindeyim burasi da göç alan bir yer burda çocuk yetiştirmek sıkıntı ama Tekirdağ merkezde olursam bir ihtimal iyi bir semtte oturursam oğlumla rahat ederim diye düşünüyorum bakalım ya nasipBen 2022 nisanda geldim Eskişehire ve aşık oldum, yani burasi Turkiyenin en aydın, en hoşgörülü, en saygili insanlarının olduğu şehirdi , heryer yemyesil , çocuklar için tonla aktivite var, eğitim düzeyi yüksek ama son 10 aydır çok değişti, tuhaf tuhaf tipler var , yani ilk yorumumda yazdığım gibi hala çok düzgün semtleri var , ben mutluyum hala bu şehirde ama biraz uzak bi yerde isim olsa sinir krizi geçiriyorum artık çünkü eskiden olmayan insanlarla doldu şehrin bir kısmı, tayin olduğunuz yer o yüzden önemli, benim kızın sınıfında bi ogretmen anne var, kadıncağız perişan durumda , ne mesleğimi yapabiliyorum diyor ne iletişim kurabiliyorum okuldan çıkar çıkmaz eve koşturuyorum diyo , sizin durumunuzda biraz şans işi yani
O zaman Eskişehir hayalimi rafa kaldırıyorum ülkenin neresinde yaşayacagiz onu da bilemedim artık ne hale geldik!Eskisehir son 2 3 senedir o kadar cok göc aldi ki. Yasanir bir sehir degil artik. Yani eskisehirin yerleşimi kucuk. Nufusu kaldirmiyor. Ben eskisehirin iyi bir semtinde oturuyorum. Evime gercek anlamda 30 adim mesafede 1 okul, muhtemelen 100 adim mesafede baska bir okul var. Yinede ikisine de gonderemiyorum cunku kotuler. Ayrica dedigim gibi eskisehirde ikamet edip düzenli olarak bozuyuke gidemezsiniz. Kisin yollar kapaniyor kardan
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.293
- 598
Çocuk için güzel bir şehir. En azından şimdilik. Ama belediye değişimi olursa bu kazanımlar ne durumda olur o da belli değil.
Okullar çok, anaokulları da az sayılmaz. Belediyenin ücretsiz oyun grupları da var. Müzeler gezilecek alanlar var. Çok göç aldığı için eskisi kadar ucuz değil.
Yalnız Bozüyük’ten gel git yapamazsınız. Aradaki mesafe epey yüksek neticede il değiştiriyorsunuz. O çok mümkün değil
- 3 Ekim 2007
- 14.409
- 35.410
- 1.123
- 39
Allah yardımcınız olsun hocam, umarım düzene sokabilirsiniz işleri.
Ben bahsettiğiniz yerleri bilmiyorum ama şunu merak ettim. Tayininiz böyle istediğiniz yere çıkabiliyor mu, branşınız ne? Biz nerdeyse hiçbir şekilde tayin olamıyoruz, puanınız mı çok yüksek yoksa özel bir durumunuz mu var?
Ben bahsettiğiniz yerleri bilmiyorum ama şunu merak ettim. Tayininiz böyle istediğiniz yere çıkabiliyor mu, branşınız ne? Biz nerdeyse hiçbir şekilde tayin olamıyoruz, puanınız mı çok yüksek yoksa özel bir durumunuz mu var?
Git gel yapmak çok zor hocam. Belli bir zaman sonra yol aşırı yoruyor.
Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle Konya tercih ederdim. Aileniz uzaktayken size bir ay gelir, iki ay gelir. Belli bir yerden sonra dönerler. Herkesin bir düzeni var. Sürekli bakıcı sorunu yaşarsınız.
Konya hem büyük bir şehir. Bence orayı yazın.
Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle Konya tercih ederdim. Aileniz uzaktayken size bir ay gelir, iki ay gelir. Belli bir yerden sonra dönerler. Herkesin bir düzeni var. Sürekli bakıcı sorunu yaşarsınız.
Konya hem büyük bir şehir. Bence orayı yazın.
- 4 Mayıs 2022
- 1.251
- 1.616
- 63
45 günlük bebekle neden boşanıyorsunuz, biraz iyileşin bunları düşünmeyin inşallah iyi olursunuz. Bilmediğim için sordum kusura bakmayın…Merhabalar öğretmenim prematüre bebeğim var doğum yapalı 45 gün oldu eşimle boşanmaktan başka çarem kalmadı. Ona güvenip şehir değiştirdim bana eş durumu için gerekli evrakları vermedi tayinimi aldiramadim şimdi yeni bir tayin hakkımız var sizlere sormak istediğim;
1) Ailem Konya'da orayıda yazabilirim annem bebeğime bakabilir ama orda toplum baskısı vs bir de pek sevdiğim bir yer değil tek artısı annem ailem destekcim olacak 3 sene idare edebilirim sonra yine başka yere tayin isterim?
2) Şuan eş kişisiyle Kocaelideyiz burda çok güzel bir semtte çok güzel konforlu bir ev tuttuk ben tuttum 50 bine yakın masraf yaptım burayı yazıp 3 yıl burda mı idare edeyim ailem yine yanıma gelir destek olur öyle söylediler
3) Eski görev yerim Tekirdağa dönebilirim bildiğim rahat ettiğim sevdiğim yer ama aileme uzak uçakla gelmeleri lazım maddi manevi onları zorlar ama ben ruhen rahat hissederim orda diye düşünüyorum
4) Hep yaşamak istediğim Eskişehir tercih edebilirim direk merkez yok Bozüyük görev yerim Eskişehir merkezde evim olur diye düşünüyorum 45 dk mesafe. Konya'ya 1,45 dk hızlı trenle ailem için çok kolay olacak
Eskişehirin yaşanacak en rahat güvenli semti neresi ?
*Kiralar hemen hemen her yerde aynı bebeğim var ve boşanmış bir kadın olarak artık köy ilçe vs yerlerde görev almak yerine şehir merkezinde yaşamak istiyorum bu seçeneklerden hangisini seçerdiniz sizce ne yapayım Kocaeli'nde kalmak yaptığım masrafı çıkaracak en azından ama eş kişisiyle aynı şehirde olacağım bilemiyorum yorumlarsanız sevinirim.