Çok zor bir karar ben olsam bu durumda yine ailemin yanında olurdum. Aileniz bir gelip iki gelemeyecek küçük bir bebeğiniz var ve çalışıyorsunuzMerhabalar öğretmenim prematüre bebeğim var doğum yapalı 45 gün oldu eşimle boşanmaktan başka çarem kalmadı. Ona güvenip şehir değiştirdim bana eş durumu için gerekli evrakları vermedi tayinimi aldiramadim şimdi yeni bir tayin hakkımız var sizlere sormak istediğim;
1) Ailem Konya'da orayıda yazabilirim annem bebeğime bakabilir ama orda toplum baskısı vs bir de pek sevdiğim bir yer değil tek artısı annem ailem destekcim olacak 3 sene idare edebilirim sonra yine başka yere tayin isterim?
2) Şuan eş kişisiyle Kocaelideyiz burda çok güzel bir semtte çok güzel konforlu bir ev tuttuk ben tuttum 50 bine yakın masraf yaptım burayı yazıp 3 yıl burda mı idare edeyim ailem yine yanıma gelir destek olur öyle söylediler
3) Eski görev yerim Tekirdağa dönebilirim bildiğim rahat ettiğim sevdiğim yer ama aileme uzak uçakla gelmeleri lazım maddi manevi onları zorlar ama ben ruhen rahat hissederim orda diye düşünüyorum
4) Hep yaşamak istediğim Eskişehir tercih edebilirim direk merkez yok Bozüyük görev yerim Eskişehir merkezde evim olur diye düşünüyorum 45 dk mesafe. Konya'ya 1,45 dk hızlı trenle ailem için çok kolay olacak
Eskişehirin yaşanacak en rahat güvenli semti neresi ?
*Kiralar hemen hemen her yerde aynı bebeğim var ve boşanmış bir kadın olarak artık köy ilçe vs yerlerde görev almak yerine şehir merkezinde yaşamak istiyorum bu seçeneklerden hangisini seçerdiniz sizce ne yapayım Kocaeli'nde kalmak yaptığım masrafı çıkaracak en azından ama eş kişisiyle aynı şehirde olacağım bilemiyorum yorumlarsanız sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nereye taşınmalıyım ? Bebekle tek hayat kurmak!
- Konu Sahibi Teriyaki
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #tayin boşanma aşaması eskişehir taşınmak yeni hayat
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
Kardeş ben şuan eskisehir de yaşıyorum.visnelik mahallesi en nezih semtidir.ama şu da var , eskisehir eski halinde değil simdi. Her yer Suriyelilerin ve Afgan dolu. Tramvaya bile bunemuyorum artık. O kadar kalabalık bir sehir. Vişneli mah. Geçen hafta arkadasim 9000 e ev tuttu.Eskişehiri biliyor musunuz hangi semtleri iyi Bozüyük yazmayı düşünüyorum ders programımi ayarlatırım 3 4 güne diye düşünüyorum
Ben burdan ayrılmak istyrm.mesela
Ben senin yerinde olsaydım kopyayı seçerdim. Konusan 1 gün konuşur 2. Gün susardı
Herkes kendi hayatına baksın der , guler geçerdim Ben olsam
- 9 Ocak 2012
- 14.968
- 28.795
- 798
Merhaba 32. Haftada doğdu yaz tatilinde doğdu doğum oncesi izin yandı yani doğum sonrası 8 haftayı saydılar Dr da 1 ay rapor verecek Aralık 1 de başlayacağım ama refakatçi raporu hastanede yatarsa alinmiyor mu biz evdeyiz çok şükürSelamlar,bebeğiniz kaç haftalık doğdu? Bende prematüre annesiyim ve devlet memurlarına 3 ay +3 ay toplamda 6 ay refakatçi raporu alabiliriz, Ben aldım ve 6 ay bebeğime kendim baktım okula gitmedim, benim yavrum 31 haftalıktı . Raporu alırsanız rahat edersiniz okul derdiniz olmaz, Bebeğinize sağlıklı uzun ömürler diliyorum
- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
- 83
Anladım ,benim bebeğim 35 gün yoğun bakımda kalmıştı, o nedenle almıştıkMerhaba 32. Haftada doğdu yaz tatilinde doğdu doğum oncesi izin yandı yani doğum sonrası 8 haftayı saydılar Dr da 1 ay rapor verecek Aralık 1 de başlayacağım ama refakatçi raporu hastanede yatarsa alinmiyor mu biz evdeyiz çok şükür
- 21 Ocak 2018
- 8.334
- 20.566
- 348
- 32
Bebek kres yasina gelene kadar konyaya gidin neden ailenizi oesinizde surukluyorsunuz kendi keyfiniz icin? Destek olacaklarda surekli baska sehirde olmalari git gel yapmalari gereksiz siz bisaniyorsunuz diye onlarin hayati neden konple degissin siz iki uc sene idare edebilirsiniz konyada
- 4 Mayıs 2023
- 293
- 128
- 23
Nasıl yani Eskişehirde sadece Eskişehirliler mı yaşıyorMerhaba geçmiş olsun ve bebeğiniz hayırlı olsun. Ama Eskişehirliler dışarıdan göç kabul etmiyorlar. Her an taşlanabilirsiniz...
İyiyiz çok şükür şimdilik akıştayız....
- 10 Ocak 2022
- 2.985
- 5.919
- 88
Hangi şehire taşındınız?İyiyiz çok şükür şimdilik akıştayız....
çocuk çok küçükMerhabalar öğretmenim prematüre bebeğim var doğum yapalı 45 gün oldu eşimle boşanmaktan başka çarem kalmadı. Ona güvenip şehir değiştirdim bana eş durumu için gerekli evrakları vermedi tayinimi aldiramadim şimdi yeni bir tayin hakkımız var sizlere sormak istediğim;
1) Ailem Konya'da orayıda yazabilirim annem bebeğime bakabilir ama orda toplum baskısı vs bir de pek sevdiğim bir yer değil tek artısı annem ailem destekcim olacak 3 sene idare edebilirim sonra yine başka yere tayin isterim?
2) Şuan eş kişisiyle Kocaelideyiz burda çok güzel bir semtte çok güzel konforlu bir ev tuttuk ben tuttum 50 bine yakın masraf yaptım burayı yazıp 3 yıl burda mı idare edeyim ailem yine yanıma gelir destek olur öyle söylediler
3) Eski görev yerim Tekirdağa dönebilirim bildiğim rahat ettiğim sevdiğim yer ama aileme uzak uçakla gelmeleri lazım maddi manevi onları zorlar ama ben ruhen rahat hissederim orda diye düşünüyorum
4) Hep yaşamak istediğim Eskişehir tercih edebilirim direk merkez yok Bozüyük görev yerim Eskişehir merkezde evim olur diye düşünüyorum 45 dk mesafe. Konya'ya 1,45 dk hızlı trenle ailem için çok kolay olacak
*Kiralar hemen hemen her yerde aynı bebeğim var ve boşanmış bir kadın olarak artık köy ilçe vs yerlerde görev almak yerine şehir merkezinde yaşamak istiyorum bu seçeneklerden hangisini seçerdiniz sizce ne yapayım Kocaeli'nde kalmak yaptığım masrafı çıkaracak en azından ama eş kişisiyle aynı şehirde olacağım bilemiyorum yorumlarsanız sevinirim.
babasıyla kötü mü ayrılıyorsunuz?
hastanedir vs. babasının desteği iyi olurdu eğer kötü ayrılmıyorsanız
ben olsam kocaelide kalırdım
- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.597
- 598
45 dk mesafe yanıltmasın. Kis mevsiminde eskisehirden bozuyuge her gun imkani yok gidemezsiniz. Yollar kapali olur kardan kıştan.Merhabalar öğretmenim prematüre bebeğim var doğum yapalı 45 gün oldu eşimle boşanmaktan başka çarem kalmadı. Ona güvenip şehir değiştirdim bana eş durumu için gerekli evrakları vermedi tayinimi aldiramadim şimdi yeni bir tayin hakkımız var sizlere sormak istediğim;
- 17 Mayıs 2020
- 473
- 643
- 53
Taşınmak ayrı masraf bebekle ev bulmak vs bunlar çok yıpratıcı süreçler bence yerinizden ayrılmayın çocuk 3 4 yaşına gelince zaten kreşe filan verir daha bağımsız olup islerinizi halledersiniz açıkçası küçük bir bebekle ne kadar ailen yardimcida olsa çok zor taşınmak,tasindigin evin tadilatı olur başka bir şeyi olur çok yıpratıcı süreçler,hem burdaki evinizi benimsemissiniz gittiğiniz yerde böyle bir ev bulamayabilirsikiz,3 yıl idare edin bence ,eş kisiside psikopat filan değilse sizin koydugunuz sınırlari zamanla anlayacaktirMerhabalar öğretmenim prematüre bebeğim var doğum yapalı 45 gün oldu eşimle boşanmaktan başka çarem kalmadı. Ona güvenip şehir değiştirdim bana eş durumu için gerekli evrakları vermedi tayinimi aldiramadim şimdi yeni bir tayin hakkımız var sizlere sormak istediğim;
Konuyu acali çok olmuştu çoktan taşındım başka bir şehire 3 4 yaşa kadar gecinebilecegim biri olsa zaten bu kadar yipranmazdim ailem arkamda gönlümce evde buldum yerleştim ufak tefek dizaynlar bile yapmaya başladım oyalanmak için...Taşınmak ayrı masraf bebekle ev bulmak vs bunlar çok yıpratıcı süreçler bence yerinizden ayrılmayın çocuk 3 4 yaşına gelince zaten kreşe filan verir daha bağımsız olup islerinizi halledersiniz açıkçası küçük bir bebekle ne kadar ailen yardimcida olsa çok zor taşınmak,tasindigin evin tadilatı olur başka bir şeyi olur çok yıpratıcı süreçler,hem burdaki evinizi benimsemissiniz gittiğiniz yerde böyle bir ev bulamayabilirsikiz,3 yıl idare edin bence ,eş kisiside psikopat filan değilse sizin koydugunuz sınırlari zamanla anlayacaktir
Başka bir sehire taşındım zaten ama sanırım biliyorsunuz Bozüyükten Eskişehire hergun tren var mı ya da aracımla gitgel yapmak sıkıntı mı olur bir de biliyorsanız Eskişehir nasıl yani çocuk yetiştirmek için kadın olarak tek başıma...45 dk mesafe yanıltmasın. Kis mevsiminde eskisehirden bozuyuge her gun imkani yok gidemezsiniz. Yollar kapali olur kardan kıştan.
Kötü değil çok kötü ayrılıyoruz Kocaeli bana cehennem oldu başka bir şehire taşındım at kostursun artık ama dilerim oğlumla beni sığdırmadığı Kocaeli ona da cehennem olsun içinden cikamasin... Bu kadar kötü ayrılıyoruzçocuk çok küçük
babasıyla kötü mü ayrılıyorsunuz?
hastanedir vs. babasının desteği iyi olurdu eğer kötü ayrılmıyorsanız
ben olsam kocaelide kalırdım
- 8 Mart 2019
- 6.883
- 32.410
- 548
- 39
Cok kalabalık oldu gelmeyin artik vs demişlerdi eski bir konudaNasıl yani Eskişehirde sadece Eskişehirliler mı yaşıyor
Sanki biz gelmesek afganlar Suriyeliler gelecek geliyor... Siz Eskişehirdeyseniz yorumlar mısınız nasıl çocuk büyütmek içinCok kalabalık oldu gelmeyin artik vs demişlerdi eski bir konuda