• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nereye gitmem gerek

sib-der

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
503
278
23
41
evliliğim bitme aşamasında evden ayrıldım ancak kafamı toplamak ve bu ayrılık sürecisi kolay atlatabilmek için doktora gitmek istiyorum.pskologmu yoksa pskyatrıyemi gitmem gerek?birde istanbulda önereceginiz doktor tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

Hakkınızda hayirli olsun..
Ilaç kullanmak istiyor iseniz psikiyatriye, konuşarak rahatlamak istiyor iseniz psikoloğa gitmelisiniz...
Ben olsam , psikoloğu tercih ederim.
Psikiyatri ilaçları insanı uyusturuyor ..
Aciyi yaşayarak geçirmek bence çok daha sağlıklı .
Ama yine de yanlış yönlendirmek istemem.

evliliğim bitme aşamasında evden ayrıldım ancak kafamı toplamak ve bu ayrılık sürecisi kolay atlatabilmek için doktora gitmek istiyorum.pskologmu yoksa pskyatrıyemi gitmem gerek?birde istanbulda önereceginiz doktor tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Psikologa.. o gerek görürse terapide sizi psikiyatriste yönlendirir

İlaçlardan uzak durun kesinlikle psikoloğa gidin. Anlatarak daha rahat edeceksiniz emin olun.

Psikoloğa gitmen lazım

Psikologa gidin bence.

Bir de bu ilaçları düşmanınız yazmıyor arkadaşlar,gerekli sıkıntılarda kullanım önemli.
Aynen öyle eğer psikolog ilaca gerek duyarsa psikiyatriye yönlendiriyor. Eğer ilaç kullanmanız gerekiyorsa mutlaka kullanın ciddi yan etkiler görünce doktor eşliğinde bırakırsınız zaten

Klinik psikoloji dalında doktorası yada yüksek lisansı olan bir psikoloğa gidin.
Lisans psikoloji mezunlarının zaten muayene açması yasak.
Özgeçmişlerine bakıp karar verin.
Ankara olsaydı tavsiye edebilirdim.

Ben psikiyatriste terapiye gidiyorum ilaç filan vermedi. Gerekli görmezse o da sadece terapiyle gidiyor psikiyatrist mutlaka ilaç yazar diye birşey yok

Back
X