neredeyse eşimle ayrılıyorduk

krmzglbusra

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
41
2
13
Kısaca anlatayım arkadaşlar eşimin ankarada kurs görmesi nedeniyle memlekete gittim 15 gün kalmak için bir sabah kalktığında kaynanam gorumceyle hem dedikodumu yapıyordu hemde bana bela okuyordu bende duyunca eşime söyledim aramız bozuldu kaynatam da benimle kavga etti esim sürekli tehdit edip durdu ailemden Özür dileyeceksin deyip durdu babamgilde kaliyormusum olaydan sonra diye eşim hep seni goturmuycem babanın evinde kal diye tehdit ediyordu memlekete geldi beni almadan eve döndü bende ertesi gün peşinden geldim annemle şimdi çok pişmanım keşke o gelip Özür dileseydi diyorum sizce iyimi ettim kötü ettim

Ne adamlar var ya böylelerinden nefret ederim peki siz baştan annenizde kalamaz mıydınız gerçi öyle koca olunca bırakmazda annenlere çocuk var mıydı özür diler miydi ki eve gelmekle iyi yapmışınız ama hatasını anlasın diye biraz soğuk durabilirsiniz hiç değilse

sen neden özür diledin anlamadım, biraz karışık anlatmışsın, hem kaynana sana bela okuyor hem suçlu olan sen oluyorsun neden? kayınpederle neden kavga ettin

Ben Özür dilemedigim icin esimle aramız bozuldu zaten hakliyken haksız yere düştüm kaynanamin yalanları yüzünden 4 aylık hamileyim bu arada 2 yıllık evliyim

Ben Özür dilemedigim icin esimle aramız bozuldu zaten hakliyken haksız yere düştüm kaynanamin yalanları yüzünden 4 aylık hamileyim bu arada 2 yıllık evliyim

kaynanan sana iftira mı atıyor, eşinde inanıyor mu, öyle anladım valla, ama neden eşin senden özür bekliyor orayı alamadım, ne yaptın ki özür bekliyor

Evet aynen öyle kaynanam iftira atıyor benim bunu sorun ettiğim için eşime söylediğim icin ozur dileyecekmisim annesine haksızlık etmişmisim evime döndüm ama şu an çok pişmanım keşke eşim gelseydi pesimden diyorum kaynanam zaten bastan beri beni hiç sevmedi ayrilmamizi istiyor eger ben bosanirsam hemen evlendiririz oğlumuzu sen ortada kalırsın hamile halinle diyor kaynatam

nasıl bir aileye düşmüşsün canım, hamile halinde söylenecek laf mı bunlar, keşke konunu bir derdim var bölümüne açsaydın, istersen okypete ye mesaj atarak konunu taşıttır bir derdim var bölümüne

Ne pisliklermiş .. oyuzden hep diyorum 10senede flort etsen evlilikle yeniden tanimaya baslarsin birini evlendim diye zart hamile kalinirsa boyle durumlardada boyle koseye sıkışirsin iste bide hamileyken bosanmak daha zor gelir hatta cocuk doguncada oyle cekeceksin simdi oturup .. zaten kendin donmussun bile eve hemen esinin pesinden yapacak birsey yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…