• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereden geliyor??

Esinin telefonlarini mesajlarini, maillerini, fotograflarini kurcalayin, takibe alin.
Tobe tobe bu parayi veren adamla aralarinda bir sry mi var. Kimsexkimseye durduk yere para vermez.
Hahaha aklımıza gelmeyen bir fıkır ama cok guldum cok yasayın :)

Kızlar merhaba bdv ye konu acmam ben ama insan bazen gercekten ıhtıyac duyabiliyormuş.
Oncelıkle konu benim dısımda yanı sorun kuzenimin basında nezamandır benımle paylasıyor ama caresı kalmadı ve bizimde aklımız almıyor artık buraya sizlere bir soralım dedik... Guzel fıkır ve onerılerınıze ihtiyacımız var acıkcası :)
Kuzenimın esi ile arası cok ıyı herseyı paylasırlar sorunları dertleri yanı ne sıkıntıları olsa birbirlerinden baska derttaşları yoktur parasal manevi aklınıza ne gelirse. Yani diyecegım o ki bugune kadar birbirlerinden hıc gizli saklıları olmamıs para konusunu kurusu kurusuna bilirler konusurlarmıs ama artık para akisi oldugu ıcın eşi bu konuyu acmıyorms acıncada sinirleniyormuş.. kısa bir sure once esıne biryerlerden sureklı para gelmeye basladıgını soyluyor esi arkadasın dan aldıgını söylüyormuş ama hangi arkadas her gun hergun nakit yardımı yaparkı? Ancak olayın cok ılgınc yonlerı var... Kızcagız en son tartısma cıkarmıs esi hesaplarını gostermıs Hıcbırsey yok... Sizce ne olabılır bu paranın kaynağı asla ve asla dısarıda harcamıyor evine harcıyor maasını yetıstıremıyor ve bu neden ile bır yerden bir kaynagı var ama ne? Herhangi bir oyun iddia vs olabılır mı sureklı spor kanalı izlemeye baslamıs eşi ilginç ya gercekten bende merak ettim... Cepbank olayı var mesela boyle bır para akisi hesaplarda gozukmuyor degılmı bnu nasıl ogrenebılırz. fıkırlerınız 🙄
bu işin ucu fetö örgütüne dayanırsa hiç şaşırmayacağım :KK43:

Arkadaşına para vermiştir arkadaşı ile ortak borsa tarzı şeyler oynuyorlardır bu işlerden ciddi para kazananlar var.Ama anladığım nakit akışını nasıl anladınız hesapta hareket yoksa?

İddaa olsa kumar olsa arada sirada da kaybederdi
Bu surekli kazaniyorsa
Jigolo olmustur, nasilsa sermaye azalmiyor.

Valla herşey olabilir, kumar, rüşvet, şantaj. Eşi daha açık konuşsun aklıma çok kötü şeyler geliyor diyerek. Ama para akışı görünür her türlü, mobil bankacılıktan girip bakabilir nerden geliyor nereye gidiyor.

Esinin telefonlarini mesajlarini, maillerini, fotograflarini kurcalayin, takibe alin.
Tobe tobe bu parayi veren adamla aralarinda bir sry mi var. Kimsexkimseye durduk yere para vermez.
Ya benimde aklıma aynı şey geldi :KK70:

Burada cok okuduk. Esi biseksuel de olabilir. Ne biliyim ya, baska kim hergun para verir ki?
Damadına sevdim seni be tosunum diye aşk mesajları atan kayınpeder bile var bu ülkede her an her şey olabilir gözüyle bakıyorum artık

ne kadar bir paradan bahsediyorsunuz? Adamın aylık geliri 3000 iken 13 bin mi oldu mesela?

Arkadaşına para vermiştir arkadaşı ile ortak borsa tarzı şeyler oynuyorlardır bu işlerden ciddi para kazananlar var.Ama anladığım nakit akışını nasıl anladınız hesapta hareket yoksa?
Adam eskisine gore rhat takılıyorm us maas bitti dıyormus mesela ama arkadas tan aldım dıyormus sureklı eve harcıyomus hıc olmadıgı gibi harcamalar yapmaya baslamıs.🙄
İddaa olsa kumar olsa arada sirada da kaybederdi
Bu surekli kazaniyorsa
Jigolo olmustur, nasilsa sermaye azalmiyor.
Kızlar para akisi durmus hatta o borc aldım dedıgı ınsn aramıs esinin yanında konusmus borcumu odeyeyım bir kısmını yada gelecek ay muhakkak demıs adamda sımdılık sıkıntı yok demıs.ha bu anlasmalıda olabılır evet ama bu konu hakkında inandırıcı bıkac detay daha olmus ikna oldum gıbı dıyor kızcagız bilemiyorum artık 🙄

Back
X