Nereden Bilebiliriz ki-Silikon ameliyatı !!!

doktorun proflugu teorıde ben her zaman bunu soyluyorum cunku onlar unvanlarını verdıgı tezlerle makalelerle alıyo..prof olmasından zıyade amelıyat tecrubelerıne aldıgı egıtıme ve hastalarının memnunıyetıne bakın..eskıden bendede bole bı kanı vardı prof daha ıyıdır daha basarılıdır dıye ama oldugum bır amelıyattan sonra o kanım degıstı ve olumden dondum kı benı amelıyat edende proftu ve 30 dakıkalık operasyon ve benım en gec 1 saat ıcınde uyanmam gerekıyo uyanamadım bunun narkozu verenlede ılskısı var ama sonucta kan tahlıllerıme herseye doktor bakıpta karar verıyo..ornegın nacı celık yada benım kendı doktorum cenk tokat yada barış çakır op.dr lar ama cok basarılılar ve kendını gelıstırmıs doktorlar...o yusden unnvanına bakmayın hasta memnunıyetı ve tecrubesıne bakın..her prof. mukemmel degıldır..

doktorun proflugu teorıde ben her zaman bunu soyluyorum cunku onlar unvanlarını verdıgı tezlerle makalelerle alıyo..prof olmasından zıyade amelıyat tecrubelerıne aldıgı egıtıme ve hastalarının memnunıyetıne bakın..eskıden bendede bole bı kanı vardı prof daha ıyıdır daha basarılıdır dıye ama oldugum bır amelıyattan sonra o kanım degıstı ve olumden dondum kı benı amelıyat edende proftu ve 30 dakıkalık operasyon ve benım en gec 1 saat ıcınde uyanmam gerekıyo uyanamadım bunun narkozu verenlede ılskısı var ama sonucta kan tahlıllerıme herseye doktor bakıpta karar verıyo..ornegın nacı celık yada benım kendı doktorum cenk tokat yada barış çakır op.dr lar ama cok basarılılar ve kendını gelıstırmıs doktorlar...o yusden unnvanına bakmayın hasta memnunıyetı ve tecrubesıne bakın..her prof. mukemmel degıldır..

hay ağzını öpeyim:KK9:

ben de hep bunu savunurum. Prof. doçent vs olmak için sürekli çalışıp, okuyup sınavlar olmak tezler hazırlamak zorundalar. yani onlar teoride iyiler ki konu cerrahi müdahale olunca bence dr.un pratiği olması gerekiyor.. O yüzden şimdiye kadar hiç ünvanlara takılmmadım ve bence kimse takılmamalı.. Dr.un yaptığı işe bakmaklazım...

Kızlar size bir sürü sorum olacak ama lütfen yorumdan çok tek tek cevap yazın yalvarırımmm

* Silikon ameliyatından çıktıktan sonra şunlardan nasıl emin olabiliriz ???1- Kaç cc takıldı?
2- Söylenen markaya ait protez mi yerleştirildi?
3- Pütürlü / pütürsüz seçeneklerden hangisi kullanıldı?

* Peki şunların hangisi bizim yapımızdan hangisi doktor hatasından kaynaklanır ???
4- Eşit olan memelerin silikon sonrası birinin diğerinden daha dolgun durması mı?
5- Simetrik olan memelerin siilikon sonrası birinin diğerine göre daha dışa kaymış durması?
6- Normalde dümdüze yakın göğüsler arasında silikon sonrası da ayrıklığın sürmesi?

ÇOK SİNİRLİYİM MORAL SIFIR. KONTROLE GITCEM CUMA GÜNÜ. HANI ADAMA DALMAYAYIM BOŞ YERE. BIRDE BANA YOK ŞU DA SENİN YAPINDAN ÖYLE BU DA SENIN YAPINDAN ÖYLE DİYİP KANDIRMASIN BENİ. BİLGİSİ OLANLAR YARDIM LÜTFENNN

Merhaba,

Sizin ameliyatınız üzerinden epey zaman geçmiş, ben 3 hafta önce silikon taktırdım, sağ göğsüm sol göğsümden daha şiş ve şişlik yüzünden aşağı doğru ve kambur şeklinde duruyor, doktorum şişlik inince iki göğsümün de eşit görüntüye sahip olacağını söylese de ben rahatsızım bu görüntüden. Sizin göğüsleriniz zamanla eşitlendi mi?

canım ben de aynı şeyi yaşadığım için yardımcı olmaya çalışayım. tam anlayamdım ama simetri sorunu yaşıyorsun sanırım. ben de ilk yaptırdığımda sağ ve sol arasında anormal fark vardı. sol normaldi sağ çok daha büyüktü. ben yazın oldum nerdeyse boğazlı giyinecektim düşün artık.yakası kapalı bol t-shirt ler bile kifayetsiz kalıyordu. 2. ayınn sonuna kadar bu şekildeydi. ve sağda morluk da vardı ve hatta ucu da aşağıda gibiydi.. belli ki biraz fazla oynamış sağla. ama öyle kalmıyor. benim 3.5 ay falan oldu. şu an yani daha iyi olamazdı herhalde diyorum. biraz sabret düzelecektir. boyut konusuna gelince sanırım bu silikon ameliyatı sonrası sendromu olsa gerek ki şöyle: forumda da çok karşılaştım ben de yoğun bi şekilde yaşadım BİRAZ DAHA BÜYÜK OLSAYDI. yani şu an düşünüyorum da normal düşünemiyormuşum. ben 320 cc taktırdım ve 1cm daha büyük olmasını istemem şahsen. o da geçecek bence 300cc ufak bi boyut değil ki. hem eski halini düşün rahatlarsın cnm. sevgiler...
çok eski bi yazı ama bişey sormak istiyorum. bana da 300 takıldı daha büyüğü sıgmadı dedi doktorum. ama bu silikona göre cep kesiyolar hani içerden. daha büyüğü sıgdırabilmek için cebi daha büyük kesemezler mi sence? bende daha büyük istiyodum gerçi daha 2 hafta oldu. sağ soldan cok az bi farkda olsa daha büyük. şiş falan oldugunu sanmıyorum eskiden de sağ daha büyüktü ve ikisine de aynı protez takıldı 300. hani sola 315 falan takılsaydı da eşitlenseydi doktorlar bunu düşünemiyo mu yoksa biz kadınlar mı cok takıntılıyız

bide ayrıca boyunu kilonu söyleyebilirmisin

rica ederim canım sormak istediğin ne varsa yardımcı olmak isterim. dediğim gibi ben çok takmıştım hep öyle kalacak sandım ama ödemler geçince ikisi aynı oldu. bir de canım kişiden kişiye değişir ama bence çok büyük hem fit durmuyor hem de ilerde sarkma riski artıyor. ben doktora sarkar mı diye sormuştum da, ne kadar ağırlık o kadar sarkma demişti. şimdi dimdikler ve hep öyle kalsınlar istiyorum :)) çok büyük olup nolcak tatlım tekrar geçmiş olsun
ben kas altına 2 hafta önce 300 cc taktırdım. suan sağ birazcık daha büyük. 2 hafta oldu ödemli midir hala?

daha yorumları okumadan eski bir protezli olarak yarduımcı olmaya çalışayım canım..

1 - 2 ve 3. sorularının cevabını operasyondan sonra sana verilen protez ile ilgili kartta bulabilirsin. Mesela bana mentor takılmıştı ve dr.um kitapçığını vermişti bunu ömür boyu sakla diye.. 4 sene bitti hala saklarım.

4 ve 5 - ne zaman operasyon olduğunu bilmiyorum ama operasyondan sonra bir asimetri varsa ve dr.un iki tarafada aynı cc de protez kullandıysa ödem olabilir.. Ama bu ilk birkaç ay için geçerli..

6 - ayrıklık için kimse birşey yapamaz maalesef. Çünkü ayrık olan yer kemiğinin kalınlığı kadardır. Yani oradaki kemiğin eni inceyse memeler daha bitişik olur kalınsa daha ayrık. Mesela benim 2 parmak kadar kemiğim ve o kadar ayrıklığım var.. Ama 2 parmak sorun edilebilecek bir ayrıklık değil Allahtan..
benim protezlerim de 2 haftalık şuan. mentor 300 cc takıldı. eskiden de cok az bi fark vardı sağ daha büyüktü. şimdi ikisine de eşit takıldıgı için yine sağ daha büyük duruyo. takıntılıyım bide biraz. 2 haftada ödem kalmışmıdır hala. ödemden dolayı mı farklı yoksa ikisine de eşit takıldıgı için midir

Arkadaşlar ben yabancı forumlardan öncesi sonrası fotoğrafları inceledikçe şunu gördüm ameliyat öncesi göğüsü birleşmeyenlerin ameliyat sonrası da birleşme ihtimali çok düşük.Bana 325cc kas altı mentor takıldı 10 gün oluyor.ilk günler göğüsler yanyana gelmiyor diye endişelenmiştim ödemler gittikçe ikisi yanyana geldi.Bir de doktorlara güvenmek durumundayız bu insanlar diplomalarını alırken yemin ediyorlar.Mesela etikten bihaber bazı kuaförler size loreal matrix boya yapıcam der içerde 2 liralık boya tüpü açar bu rezillik akıllarınca küçük esnaf kurnazlığıdır.Ancak bu ameliyatları yapan cerrahlar yüksek öğrenim görmüş gözü tok kişilerdir sanmıyorum ki farklı marka protez takıp insanları kandırsınlar.Adamlar zaten el emeğinden kazanıyor silikonun markasından değil.inşallah bir an önce istediğiniz şekle girer göğüslerimiz.hepimize büyük geçmiş olsun.

X