- 2 Temmuz 2012
- 591
- 305
- Konu Sahibi biradamavisi
Arkadaşlar. 2 aylık bebeğim var. Bir bebek gündüz uyur uyumalı ama bizimkisi zor bela gündüz bir uyku yapıyor o da genelde 1.5-2 saati geçmiyor. Ve ben bu şekilde ne ev işi ne yemeğe yetişemiyorum çünkü uyumadığı için sürekli acıkıyor. Benim doğumdan sonra sütüm gelmedi sonrasında az geldi danışmanlık aldım emzirme danışmanı mama vermemem konusunda yönlendiriyordu beni. Ya da bilenleriniz vardır eds yöntemi ile ver diyordu her neyse bu eds yöntemi de çok meşakkatli. Yanında yardımcın yoksa dökülüyor saçılıyor vs vs. Çoğu zaman çocuğum aç kaldı hep ağlardı hem memede tutardım. Meme reddi durumları yaşadık. Acaba diyorum o dönemde açlıktan uyumadığı için mi süregelen bir uykusuzluğu var. Ama bu daha benek baştaki düzeni şimdikiyle bir Olmaması gerek. O zaman dpymuyordu uyumuyordu memede uyuyordu şimdi neden peki neden uyumuyor. Psikolojim öyle bozuldu ki! Hiçbir şeye yetişemiyorum. Uyumadığı müddetçe ana kucağını yanıma alıp işlerimi halletmeye çalışıyorum ama çoğunda kucak istiyor başlıyor ağlamaya meme mama derken gün bitiyor. Akşam oluyor çoğu iş durmuş yemek yok. Allahımın bir sınavı mı bu ben çok takıntılıyım temizlik konusunda bilmiyorum ama ben ne yapacağım arkadaşlar. Hemşire düzelmez başta uyumuyorsa sonrasında da uyumaz diyor.