Nerede yalnış yaptım...?

Aöf okuyorum cnm. Ben biraz destek görseydim durmazdım belki ama ailemin darbesi dha çok yıktı beni. Birde böyle zaman da herkes illa şans ver şans ver dediği için verdim.
kimse yolunuza tek devam etmnizi kabul etmiyor. Eniştem var saolsun o aradı babamın yapması gerekeni o dedi bir şans ver tekrarlarsa ben arkandayım kızım dedi ben ailemden aldğım darbeden daha çok yıkıldım sanırım

ya ne düzelmesi arkadaşım .
adam kaç kere aynı haltı işlemiş ,siz her defasında affetmişsiniz ,üstüne üstlük hemen güvenip bi de çocuk yapmışsınız .
hala hatam nerede diyorsunuz ?
hata tabiki sizde ,hadi bi kere yaptı affettiniz ,ikinci kez neden affettiniz,üstüne çocuk yaptınız.
pes doğrusu yani.
eşiniz zaten suçlu da bir o kadar da siz suçlusunuz..hala eşinizin düzelmesini bekliyorsunuz filan .
kusura bakmayın da daha çok aldatılırsınız

Teşekkür ederim. 6 yıl da 2 hata yaptı sizin defalarca dediğiniz. Ailem arkamda değilken tek başıma ne yapabilirdim ki!

Son düzenleme:
En büyük acı o oldu zaten insan zor zamanın da en azından arkam da birileri var demek istiyo ama olmadı.

Gercekten allah kolaylik versin. Ben dort senelik iliskim bitti diye dert saniyirum kendiminkini bir de... Aileniz aile olma vasfini tasiyamamis malesef. Bence bazi insanlar cocuk sahibi olmamali. Sizin aileniz de onlardan. Yerinizde olsam annenizi evimden iceri sokmam. Adami da bosar kendime bi hayat kurarim is bulup. Kendi gucunuzun farkina varin. Elin pislik herifine mecbur degilsiniz siz

Herkesin derdi kendine dağ olurmuş canım. Yalnızlığı göze alamadım dediğin gibi cesaretsizliğim buraya getirdi beni belki de

Teşekkür ederim. 6 yıl da 2 hata yaptı sizin defalarca dediğiniz. Ailem arkamda değilken tek başıma ne yapabilirdim ki!

ailenizin arkanızda olması hiç önemli değil ,ikincide çekip çıkıcaktınız ne olursa olsun , hepimiz ailemizle mi var oluyoruz ,bazen herşeyi silip yeniden başlamak gerekir ,yoksa böyle eşiniz hatalarına devam eder ,o kararlılığı gösterseydiniz şuan belki de eşiniz çoktan pişman olmuş ayaklarınıza yalvarıyor olurdu ,ama bakmış ki nasılsa affediyorsunuz devam etmiş o haltları yemeye ,artık bir ders verme zamanı gelmedi mi
ayrıca 6 yılda 2 hata demişsiniz de bunun bir literatürü mü var ,yani 6 yılda 2 kere normal ama 3 kere anormal mi diyeceğiz .
isterse 30 yılda 1 kere olsun hiçbiri normal karşılanamaz ,aldatmanın normali mi olur ALLAH aşkına ,siz hala sağlıklı düşünemiyorsunuz bence

İnşallah yuvanız bu hatalardan ve çirkinliklerden tez vakitte kurtulur, yeni doğacak meleğiniz evinize huzur ve eşinize akıl fikir getirir. Lütfen bi aile terapistine gidin. Allah yavrularınıza ve size afiyet versin. Zor zamanlar geçirmişsiniz ailenize denecek tek bi söz bile bulamıyorum bi de nasıl kalmaya geliyor bilmiyorum yani. Ben olsam bakabilir miydim yüzüne bilmiyorum.

Tez vakitte kurtulursunuz sıkıntılardan inşallah dua edicem sizin için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mesaj tekrarı.....

Diyorum ya o durumda neler yaşadım yıkıldım ailem böyle söyleyince. Sizin kadar keskin olamadım. İnanın yakınım da sizin gibi cesaret veren biri olsa denerdim belki de zaten çıkıp gittim olayın üzerine uzaklaştım o çok yalvardı herşey senin elinde dedi ve öyle şuan da her konuda benim elimde. 2 çocukla yalnızlığı göze alamadm haklısınız

Annem gayet normal bu konu da hala haklı özür bile dilemedi kızım kızgınlıkla söyledim diye.
Ben de anneyim ama ben silip atamadım çocuklarımı.
Amin inş tekrar üzülmem

Annem gayet normal bu konu da hala haklı özür bile dilemedi kızım kızgınlıkla söyledim diye.
Ben de anneyim ama ben silip atamadım çocuklarımı.
Amin inş tekrar üzülmem

Allah yardımcınız olsun sizin bu çaresiz haliniz yüreğimi dağladı. Eşinizi ikna durumunuz var mı terapist için. Şu an ne durumda eşiniz size nasıl davranıyor.? Bazı yaptırımlarınız olsa telefon ayrıntısını her ay getireceksin vs diye

valla keşke göze alsaydınız ,böyle bir adamla ömür geçmez , eşinizin yalvarması açıkçası bana inandırıcı gelmiyor ,hata dediğin bir kere olur , işiniz zor .

Eşim normalde de çok sakindir zaten bunları ona o yüzdendir yakıştıramadm hiçbir zaman. Bir dediğimi iki etmiyor huzurluyuz evde ama ara ara ben yine krize giriyorum bunları hatırladıkça. O dönemlerimde de yanımda.
Kendim pskologa gidiyordum zaten şiddet olayından sonra. Hamile oldugum için gitmedm daha sonra ona da gel gidelim demedim ama ikna ederim istersem.
Her ay kontrol ediyorum zaten herşeyi sen yaptın beni böyle diyorum biliyorum bak ben bir daha yapmam asla diyo. Asla sevmedim sevgili olmadım diyo konuşmaların kaydı dediklerini doğruluyo hani arama diye msj atması vs 2-3 günde bir msj var detayda

Nacizane onun da gitmesi getektiğini düşünüyorum iradi bi problemi olabilir. Belki de başka bi ağızdan duysa sizi tamamen kaybedeceğini çocuklarını asla göremeyeceğini daha iyi olabilir.

arkadaşım bunları bırak ,hala eşini savunuyorsun farkında mısın ,eşinin söylediklerini yazmandan hala onu affetme eğilimin var ,sevgili olması şart mıymış beyfendinin açıklamaya bak yaa , bir dediğini iki etmiyormuş filan kendini böyle mi rahatlatıyorsun.
peki ne oldu şimdi bir dediğini iki etmeyen kocalar iyi oluyordu ama bak bi yandan da yemediği nane kalmamış .
bırak artık kocanı savunmayı ve onu affetme eğilimini ,aç gözlerini , boşan ya da boşanma bir şey diyemiycem ama kocanı böyle kendince affetmeye çalışman hiç doğru değil ,boşanmayacaksan da yaptıklarını asla ve asla unutma ,kendine kocam bir dediğimi iki etmiyor diyerek unutturmaya da çalışma .
yoksa ilerde başka hatalar da gelir , en azından dik dur ,ağzından burnundan getir ,ben olsam boşanmayacaksam ne konuşur ne muhatap alırdım kocamı ,bana 100 metreden yaklaşmasını bile istemezdim ..

aile terapisti bulursam gidebilirim haklısın cnm saol

Eşimi sorduğu için cvp verdim ama sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Neyini savunucam eşimin?!
Hata yaptığını kabul edip af diledi ve affettim şans verdim bundan tam 6 ay önce. Şimdi sizin dediklerinizi uygulasam benim 4 yaşında kızım var evde huzursuzluk yapalım çocuğun da pskolojisini bozalım o zaman!
Ben zaten burnundan getiriyorum hala! Kendimi kandırmazsam evlatlarıma iyi bir anne olamıycam herşey sadece okuduğunuz kadar değil! Sizin kadar kesin görüşlü değilim ben boşverin sinirlerinizi germeyin

peki o zaman bizden ne diye akıl istiyorsunuz ,istediğiniz şeyleri söylememizi mi anlamadım ..
buraya konu açan insanlar da bir ilginç yahu ,daha demin keşke bu kadar cesaret veren olsaydı diyordunuz şimdi de yok bırakamam diyorsunuz
bence sizde de çelişkili haller var ..
kendinizi de sorgulayın ..
ayrıca biz size güç vermeye çalıştıkça siz güç almak yerine istemiyorum güç filan ,sadece kocandır affet dememizi bekliyorsunuz galiba.
artık bu bdv konularından bıktım yaa ,farklı fikir istemeyen konu açmasın arkadaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…