• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede diyince cevap vermiyor öğretemedim

Şeye

de çok gıcık oluyorum aslana bi kere kükteme taklidi yaptım onu öğrendi köpeğe hav hav dedim tekte öğrendi ama kediyi miyav pisi pisi kedi ne denediysem bi türlü söylemiyo gıcık oluyorum ya böyle olunca 😂en sevdiği hayvan bi de sokakta görsün bi seviniyo bi seviniyo görmeniz lazım yani neden neden 🥹
Benimki de öyleydi. 21 aylıkken hayvan taklitleri başladı evet sinir oluyor insan ama akışına bırak bosver. Üstelediginde daha çok inatlasiyorlar .

Merhaba. Kızlar bebeğim 19 buçuk aylık. İletişim kurmakla ilgili bi sorun yok. Kişileri tanımada sorun yok. Dede, anneanne, baba falan bunlara o şekilde hitap ediyor. Yabancıların farkında. Daha önce anne teyze diyordu bunları artık söylemiyor. Ama sorun şu ki asla mesela baba nerde sorusunun cevabını öğretemedim göstermiyor yani sorduğum kişiyi ya da burun göz bunların yerini öğretemedim. Çabalıyorum ama olmuyor. Kitaplara ilgi duymuyor. Başka kelimeler falan öğrenebiliyor.

Arkadaşımın 14 aylık çocuğu hepsine cevap verebiliyor. Gözünü ağzını burnunu falan gösteriyor. Ortamda olmayan birini sorunca yok diyor. Onu görünce sorunun bende ya da bebeğimde olduğunu düşünmeye başladım artık. Nerde hata yaptığımı göremiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Her çocuğun gelişimi farklıdır.

Back