Bebek İkinci El Nerdeyse sıfır cllek araba yatak

htcmtn

Allah de gerisi boş!!!
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
200
1
45
Merhaba arkadaslar elimde kızım için ekim2011 de aldığımız ama kızımın bir türlü icinde yatmaya alışmadigi için satmak zorunda kaldığımız çilek araba yatak var araba sıfırından farksız yani icinde toplam 2-3 ay ancak yatmistir su anki piyasa fiyatı 1600 tl ancak ben 800 tl ye vericem içindeki yine çileğin yatağını hediye edicem çünkü kızım artık yatağına girmediği için yanımızda yatıyor ve bunun alışkanlık yapmasından korkuyorum ilgilenen olursa mesaj atsın foto göndereyim

Kusura bakmayın cvp veremedim sadece araba yatağı satıcam içindeki kendine özel çilek yatagida hediye edicem ancak ben İnternet'e telefonla girdiğim icin foto yukleyemiyorum mesaj sayım 100 olmadıgı icin özel mesajda atamıyorum ancak isteyen arkadaslar özelden bana mail adreslerini bildirirlerse mail atabilirim

Merhaba bazi arkadadlar foto yuklememi istemisler ancak ben mesaj sayim 100 olnadigi icin ozelden cevap veremiyorum foto isteyen arkadas mail adresini bana mexaj olarsk atarsa kendisine mail ile foto gonderebilirim

cnm senın kı kırmızı mı yoksa pembe mı benım oglum var eger kırmızıysa talıp olabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…