Sivilceli Ciltler Nerdeyse birçok sivilce ilacını kullandım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
geçmiş olsun geçen sene açmışsın umarım geçmiştir. ama geçmediysede paylaşmak isterim.
sivilcelerinin ilacı kullandığın sürece azalıp bırakınca çıkması senin hormonel dengenden dolayı olduğunu gösterir
bu yüzdne muuutlaka bi doktora gidip doktor kontrolünde tedavi olman lazım. hormonel olduğu içinde bence hap daha çok işe yarar

ve sana önerebiliceğim bi marka kiehls blue herbal sivilce kurutucu gibi birşey. damlatıyorsun yüzünü asla kurutmuyor aynı zamanda sivilcelerini geçiriyor
bence önce hekim kontrolünde tedavi ol istersen kiehls mağazalarına gidip tester ürün denebilirsin
umarım geçmiştir şimdiye kadar geçmediysede umarım yararlı olur

Sana tavsiyem aktarlarda killi sabun var , söndürüyor sivilceleri . bir denemeni öneririm.

hayır canım gecen ay acmıstım konuyu roaccutane ıle 23. gunumdeyım ara ara belım agrıyor cok rahatsız edecek derecede degıl dudaklarım da catlıyor ama nemlendırıcı kullanınca hemen azalıyor kısacası hala cok memnunum bakalım 6. ayın sonunda gorecegızzz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben onu niye öyle okumuşsam yeni açtım kb umarım iyi gelir ya sevindim

Ben cok ağır bir ilac diye biliyorum ...yumurtaliklarda kurutma etkisi yapiomus ayni dertten bnde de var ve su an en agir kremi kullaniyorum hala ayni adi acneleyse

Merhaba! :) 2 hafta ıcınde dudaklarım hafıften kurumaya basladı, bırsuru sıvılce cıktı cunku ılacın kusma evresındeydım. bazıları ıltıhaplı ve buyuktu bazıları kucuktu dokunmayınca kendılıgındne gecıyor zaten. bunun dısında gunesten oldugunca korunmaya calıstım gunes kremlerı cok yaglı oldugu ıcın kullanmadım. ıstedıgım gıbı makyaj yaptım hıcbır sorun olmadı. bel agrısı yaptı ama gun gectıkce azaldı bunun dısında bu aralar her seye sınırlenır oldum onu da roaccutane a baglamak ıstemıyorum acıkcası boyle yanı daha ayrıntılı soruların olursa yazabılırsın mesajdan.

Eklentiler

• image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 463
bende haziranda başladım şuan 3. aya girdim gram değişme yok sivilce çıkmadı bi kaçtane dışında soyulmuyo yüzüm sende durum nasıl bende hiç ilerleme yok çok moralim bozuluyo banamı yaramıyo acaba 30 gram kullanıyorum cevap verirsen çok sevinirim senin nasıl oldu ?

Canım eritretin jelide kullandın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…