- Konu Sahibi fonmakinesi
-
Peki ne mi oldu arkadaşlar? Hiçbir şey olmadı. Bundan iki sene önce çok fazla sivilcem olmamasına rağmen Benzamycin kullandım, hepsi geçmese de birçoğu geçti ilacı bıraktıktan sonra tekrardan çıktı ve daha fazla şekilde çıktı. Aklınıza gelecek çoğu ilacı kullandım. Bunlarım hepsi jeldi, hiç hap kullanmadım. Alnımda küçük küçük sivilceler var onların altında kırmızı izler yanaklarım da aynı şekilde. İlaçları 1 hafta kullanıp attığımı düşünmeyin her birini en az 1 ay kullandım daha da kötü yaptılar asıl sorum şudur ki ben yarın roaccutane yazdırmayı düşünüyorum bu ilacın en belirgin yan etkiler nelerdir yani psikolojini çökertiyo diyor herkes ya da ne bileyim ağda yapamamak falan. Özellikde ağda meselesini merak ediyorum kullananlar tecrübelerini paylaşıp merakımı giderebilir mi acaba 😔 Eki Görüntüle 1164511
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun geçen sene açmışsın umarım geçmiştir. ama geçmediysede paylaşmak isterim.
sivilcelerinin ilacı kullandığın sürece azalıp bırakınca çıkması senin hormonel dengenden dolayı olduğunu gösterir
bu yüzdne muuutlaka bi doktora gidip doktor kontrolünde tedavi olman lazım. hormonel olduğu içinde bence hap daha çok işe yarar
ve sana önerebiliceğim bi marka kiehls blue herbal sivilce kurutucu gibi birşey. damlatıyorsun yüzünü asla kurutmuyor aynı zamanda sivilcelerini geçiriyor
bence önce hekim kontrolünde tedavi ol istersen kiehls mağazalarına gidip tester ürün denebilirsin
umarım geçmiştir şimdiye kadar geçmediysede umarım yararlı olur
Sana tavsiyem aktarlarda killi sabun var , söndürüyor sivilceleri . bir denemeni öneririm.
hayır canım gecen ay acmıstım konuyu roaccutane ıle 23. gunumdeyım ara ara belım agrıyor cok rahatsız edecek derecede degıl dudaklarım da catlıyor ama nemlendırıcı kullanınca hemen azalıyor kısacası hala cok memnunum bakalım 6. ayın sonunda gorecegızzz
ben onu niye öyle okumuşsam yeni açtım kbumarım iyi gelir ya sevindim
dogrudur ama kıllı sabundan daha etkılı seyler bıle sonduremedı benım ufaklıkları ya23. gun roaccutane devam 👍
28. gün
önceEki Görüntüle 1200881
sonraEki Görüntüle 1200882
Peki ne mi oldu arkadaşlar? Hiçbir şey olmadı. Bundan iki sene önce çok fazla sivilcem olmamasına rağmen Benzamycin kullandım, hepsi geçmese de birçoğu geçti ilacı bıraktıktan sonra tekrardan çıktı ve daha fazla şekilde çıktı. Aklınıza gelecek çoğu ilacı kullandım. Bunlarım hepsi jeldi, hiç hap kullanmadım. Alnımda küçük küçük sivilceler var onların altında kırmızı izler yanaklarım da aynı şekilde. İlaçları 1 hafta kullanıp attığımı düşünmeyin her birini en az 1 ay kullandım daha da kötü yaptılar asıl sorum şudur ki ben yarın roaccutane yazdırmayı düşünüyorum bu ilacın en belirgin yan etkiler nelerdir yani psikolojini çökertiyo diyor herkes ya da ne bileyim ağda yapamamak falan. Özellikde ağda meselesini merak ediyorum kullananlar tecrübelerini paylaşıp merakımı giderebilir mi acaba 😔 Eki Görüntüle 1164511
canım merhaba bizmde akadaslarda böyle sorunu olan vardı.arkadaşın eczacı babası bir ilac yapmış.ve çok iyi sonuç aldı.biz de kızım için kullandık ve sonuç mükemmel oldu eger isterseniz tavsiye ederim.şimdiden geçmiş olsun.numarasını istersen özelden verebilirim.eczacı sivilceli bölgenin fotosunu görüp ona göre ilaç tedavisi uyguluyor.
Canım eritretin jelide kullandın mı?Peki ne mi oldu arkadaşlar? Hiçbir şey olmadı. Bundan iki sene önce çok fazla sivilcem olmamasına rağmen Benzamycin kullandım, hepsi geçmese de birçoğu geçti ilacı bıraktıktan sonra tekrardan çıktı ve daha fazla şekilde çıktı. Aklınıza gelecek çoğu ilacı kullandım. Bunlarım hepsi jeldi, hiç hap kullanmadım. Alnımda küçük küçük sivilceler var onların altında kırmızı izler yanaklarım da aynı şekilde. İlaçları 1 hafta kullanıp attığımı düşünmeyin her birini en az 1 ay kullandım daha da kötü yaptılar asıl sorum şudur ki ben yarın roaccutane yazdırmayı düşünüyorum bu ilacın en belirgin yan etkiler nelerdir yani psikolojini çökertiyo diyor herkes ya da ne bileyim ağda yapamamak falan. Özellikde ağda meselesini merak ediyorum kullananlar tecrübelerini paylaşıp merakımı giderebilir mi acaba 😔 Eki Görüntüle 1164511
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?