• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nerdeyse 3 ay olucak adet olmuyorum

meryem97

senisevenisevdediler
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
217
0
46
Azerbaycan
merhaba kizlar.aslinda bu konuyu acmak istemiyodum annem kac gundur kafami sisirdi konu ac diye.15 yasindayim ve 3 ay olucak nerdeyse ama adet olmuyorum.turkce ona ne diyorlar bilmiyorum 3 ay once ultrases muayinesinden gectim her sey normal.ben 12 yasindan beri adet oluyorum ama her ay duzensiz.bu konuda bilen varsa fikirlerini bilmek istiyorum.simdiden tesekkur ederim.

merhaba kizlar.aslinda bu konuyu acmak istemiyodum annem kac gundur kafami sisirdi konu ac diye.15 yasindayim ve 3 ay olucak nerdeyse ama adet olmuyorum.turkce ona ne diyorlar bilmiyorum 3 ay once ultrases muayinesinden gectim her sey normal.ben 12 yasindan beri adet oluyorum ama her ay duzensiz.bu konuda bilen varsa fikirlerini bilmek istiyorum.simdiden tesekkur ederim.

canım ben 27 yaşındayım ve senin yaşlarından beri hep boyle. hep duzensiz hep duzensiz. bendede herşey normal çıkıyodu ara ara doğum kontrol hapları kullandım duzene girsin diye. hala da kullanıyorum

İlk 2-3 yıl boyunca adette düzensizlik normal canım annen endişelenmesin. Ama tüylenme sorunun varsa doktora görünmekte fayda var

Canım bende o yaşlarda aynı senin gibiydim,18 yaşımda bi dr a gittim bi ilaç verdi o gün bugündür takır takır günü gününe adetlerim olur..

yok tuylenme sorunum yok doktorda bakdi oyle problemim yok bende soyluyorum anneme duzelir diye ama dinlemiyo.doktor bana da bir ilac verdi bele deyim 3 ay mualice kursu.3 ayin erzinde normala duseceyini soyledi.

Hayatım yaşına gore korkulucak bı durum degıl cogu ınsanda olur bu bendede olmustu doktora falan da gıtmedım kendılıgınden duzene gırdı.

Back
X