• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nerdesin gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aloft

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
476
Puanlar
303
hayirli Sabahlar kizlar 35 Yasindayim 6 aylik evliyim 6 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamadim bu ay bir umitle bekledim ama Sabaha Karsi regl oldum malesef :( artık doktora gitmeyi dusunuyorum regl Iken gidilir mi ? En uygun zaman ne zaman ve Ankara'da devlet hastanesinde önerebileceğiniz doktor var mı ? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

ben ankara da oturmuyorum dr önerisinde bulunamam ama regl iken gitmeniz bence en mantıklısı çünkü 3. gün tahlil yaptırıyorlar bir ay daha içiniz içinizi yemez en azından :( Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...

bn
hayirli Sabahlar kizlar 35 Yasindayim 6 aylik evliyim 6 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamadim bu ay bir umitle bekledim ama Sabaha Karsi regl oldum malesef :KK43: artık doktora gitmeyi dusunuyorum regl Iken gidilir mi ? En uygun zaman ne zaman ve Ankara'da devlet hastanesinde önerebileceğiniz doktor var mı ? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum
bence gtmenin tam zamani cunku zaten doktorlarda adetin 3.gunu gel diyolar

Teşekkür ederim umarım Ankara'da olan biri de doktor önerisini yazar

hayirli Sabahlar kizlar 35 Yasindayim 6 aylik evliyim 6 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamadim bu ay bir umitle bekledim ama Sabaha Karsi regl oldum malesef :KK43: artık doktora gitmeyi dusunuyorum regl Iken gidilir mi ? En uygun zaman ne zaman ve Ankara'da devlet hastanesinde önerebileceğiniz doktor var mı ? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum
yaş 35 ve üstü iste 6 aylık korunmasız ilişkiden sonra gebelik yoksa doktora gitmelisiniz ve bunun ilk adımı regl nin 3. günü yapılan kan testleridir, aynı zamanda eşiniiz de spermiyogram yaptırmalıdır ki onun için de zaman kaybetmeyin.

Canim inşallah hayırlısı olur hakkinda cebeci ve hacettepeye giden yakinlarim oldu iki hastanede iyi diye biliyorum.

yaş 35 ve üstü iste 6 aylık korunmasız ilişkiden sonra gebelik yoksa doktora gitmelisiniz ve bunun ilk adımı regl nin 3. günü yapılan kan testleridir, aynı zamanda eşiniiz de spermiyogram yaptırmalıdır ki onun için de zaman kaybetmeyin.

Bende bununla ilgili bişeyler duyduğum için danışmak istedim Çarşamba gününe randevu alacağım inşallah hayırlısı olur

Canim inşallah hayırlısı olur hakkinda cebeci ve hacettepeye giden yakinlarim oldu iki hastanede iyi diye biliyorum.
Teşekkür ederim oturduğum bölgeye hangisi yakın bilmiyorum Keçiören'de oturuyoruz internetten bakıp ona göre randevu alayım

ben adet öncesi ilk doktora gittim.alttan muayene etti. sadece mantar var dedi ilaç falan verdi.sonra adetim 3.günü gel kan tahlili olacaksın dedi ve eşime spermiyogram istedi 3 dün ilişki perhizi dedi.testleri yaptırdık çok şükür ikimizde de bi sıkıntı çıkmadı. 1 seneyi doldurduğunuzda hala olmazsa gel tedaviye başlayalım dedi.aslında bizim 1 sene doldu ama düzenli her ay yumurtlamaya göre ilişki olmadığı için ben tam 1 sene gibi düşünmüyorum. sonuçta yumurtlama ayda 1 gün. biz öncesi sonrası yapmazsak o ayı geçirmiş oluyorsunuz.ama sonuçta 1 seneyi aşkındır korunmuyorum. sanırım benim sorunum düzenli ilişki olmaması :kızgın:

Biz en son bu ay ovulasyon günlerine göre ilişkiye girdik ama yine olmadı daha fazla gecikmek istemiyorum yaşımdan ötürü

Kızlar Ankarada etlik zübeyde hanım hastanesinden randevu aldım ama hangi poliklinikten alınması lazım ? Her poliklinik ayrı bir dala mı bakıyor ? Aile planlaması hekimliği uygun olur mu ?

Back