Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güzel kuzu zenaaannnn bıktım senin beni ağlatmandan yaaaaa bu ne muhteşem bi yaz ve resim ya kızımm sen süpersin valla allah en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın güzel meleğim öptümmm
canım benim ya,çok sağol paylaştığın için..zaten pek efkarlıyım..aşılamam tuttu ama hala kalp atışı yok..çok korkuyorum,o resimdeki gibi bebeğimize ulaşamadan kaybederim diye......Rabbim yüzümüzü güldürsün,en özel heyecanlarla doldursun kalbimizi...
güzel kuzu zenaaannnn bıktım senin beni ağlatmandan yaaaaa bu ne muhteşem bi yaz ve resim ya kızımm sen süpersin valla allah en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın güzel meleğim öptümmm
ya nasıl yok kalp atışıya nasıl olur nezamn belli olcak peki ..cnmya allah yardımcın olsun..üzüldümmmmmmmmmm :çok üzgünüm:
benim aşılama biraz geç yapılmıştı...zaten doktor ancak cumartesi görürüz dedi bu sabah...bakalım cumartesi dananın kuyruğu kopcak...kalbim bi taraftan çok ümitsiz,ama bi taraftan da bebeğine hiç bişey olmayacak diyor...hayırlısı,tedirginlikle beklemekten başka bişey gelmiyor elimden....:1no2:
Bu kadar mi güzel anlatilir bir bebegi arzulamak ?.. Ona duyulan özlem bu kadar mi güzel ifade edilir? ... Okurken gözyaslarina bogulmamak isten degil .. Nitekim ben aglayarak okudum .. Ellerine saglik ze_nan ... Meleklerini bekleyen herkeseeee .... En kisa zamanda onlara kavusmalari dileygiyleee .....
Bu kadar mi güzel anlatilir bir bebegi arzulamak ?.. Ona duyulan özlem bu kadar mi güzel ifade edilir? ... Okurken gözyaslarina bogulmamak isten degil .. Nitekim ben aglayarak okudum .. Ellerine saglik ze_nan ... Meleklerini bekleyen herkeseeee .... En kisa zamanda onlara kavusmalari dileygiyleee .....