Nerde yanlış yaptım???

icecold

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
220
134
Merhaba arkadaşlar. Daha onceevlenmis ayrılmış tekrar evlenmeye niyeti olmayan bi bayanim. Buyuk fedakarlıklar yapip evlendigim halde yürümedi tekrar da düşünmedim.
Beni yargılamadan yol gösterirseniz sevinirim.
Calistigim isyerinde zaman icerisinde birisiyle yakinlasmamiz oldu. Öncesinde bol sohbet eder herseyden önce cok iyi arkadaştık.
Fakat cok cok ısrarlari sonucu bulustuk ve aramızda biseyler yaşandı. Buraya kadar problem yok.
Fakat bu bulusmadan sonra bana karsi olan tutum ve davranislari tamamen degisti. Artik ne sohbet var sohbeti gectim hic bir iletisim kalmadı nerdeyse. O gun icinde olumsuz hic bisey yaşanmadı ve zaten olsaydı hissederdim. Bu sekilde davranmasinin sebebini kendisine sormayı asla düşünmüyorum. Ama sizlerden fikir almayı ıstiyorum. Tamamen bambaska biri olmasinin sebebi nedir sizce???

Eski kafalı bir tipmiş belli ki. Hiç kafa yorduğunu değmez. Erken tanımışsın. Küçük aklıyla kullandım sanıyor. Devam etse aylarca sürse sonra yapsa daha çok üzülürdün. Sadece tek tavsiyem işyeri gibi sürekli önünde olacak insanlarla emin olmadan bir şeyler yaşama. Özellikle iş hayatında çok sıkıntı yaşarsın

Merhaba arkadaşlar. Daha onceevlenmis ayrılmış tekrar evlenmeye niyeti olmayan bi bayanim. Buyuk fedakarlıklar yapip evlendigim halde yürümedi tekrar da düşünmedim.
Calistigim isyerinde zaman icerisinde birisiyle yakinlasmamiz oldu. Öncesinde bol sohbet eder herseyden önce cok iyi arkadaştık.
Fakat cok cok ısrarlari sonucu bulustuk ve aramızda biseyler yaşandı. Buraya kadar problem yok.
Fakat bu bulusmadan sonra bana karsi olan tutum ve davranislari tamamen degisti. Artik ne sohbet var sohbeti gectim hic bir iletisim kalmadı nerdeyse. O gun icinde olumsuz hic bisey yaşanmadı ve zaten olsaydı hissederdim. Bu sekilde davranmasinin sebebini kendisine sormayı asla düşünmüyorum. Ama sizlerden fikir almayı ıstiyorum. Tamamen bambaska biri olmasinin sebebi nedir sizce???
İstediğini almış işi bitmiş. "Dul kadın" baş ağrıtmaz felsefesi var erkeklerde sevişmiş bitmiş işte işi

İş yerinden sevgili yapma, iş yerinden cinsellik yaşama, ders olmuş sana da

Kesinlikle başka birisi olduğu için böyle yapıyordur. Erkekler yedekte tuttuğuyla iyi ilerlerse diğerini ghostluyor bacım

Istedigi sevismekmis, sevismissiniz bitmis. Sakin bu durumu umursadiginizi belli eden hareketlerde bulunmayin. Aranizda hicbir sey olmamis gibi davranmaya devam edin. Bir de sirf biri israr ediyor diye istemediginiz bir sey yasamayin.

Senlik bir durum yok, bazi salak erkekler var ya, turk filmlerinde de çok vardır. Tek amacı skor olan insanlar. Adam onlardan biriymiş, belli ki.
Alacağını almış, ilgisini kaybetmiş. Kendini suçlayacak bir şey yok.

Yakin bir arkadasimin başına da aynı şey geldi. Ona ilgi gösteren bir amiri vardı . Kız bir gün ise geliyor ama çok hasta olduğu için izin veriyorlar eve gidiyor. Bu adam da "ay hastasın, portakal çorba getirdim" ayağına eve giriyor. Hasta kızı bir şekilde ikna edip birlikte oluyor. Kiza gore hic bir sorun yok, hatta sonradan sarilip uyuyorlar vs.
Ama o günden sonra iş yerinde kızı tamamen görmezden geliyor, sinek gibi davranıyor (bir iş bulur bulmaz ayrildi arkadaşım oradan)
Maalesef böyle şerefsizler heryerde

Sizin yanlışınız iş yerinden biri ile samimiyet kurmak. Başka birşey değil. Adam eziğin teki üzülseniz bile belli etmeyin hatta hiç yaşanmamış gibi yapın. Telefonla arkadaşlarınızla normal yazışıyor olsanız bile aşıkmış gibi ekrana bakıp gülümseyin kudurur içten içe
Umursamayın ve birdaha 2.şans vermeyin. Verince pişman olunan şeylerin en başında 2.şans gelir

iş hayatında büyük konuşmayayım ama asla ve asla iş arkadaşımla herhangi bir özel iletişim kurmam. işler yolunda gitmediğinde nasıl yüz yüze bakılacak diye endişe ederim. o kişi sizi elde etmek istemiş ve etmiş. edince de bi değeri kalmamış. bazı bu tip düşük erkekler bir şeyler yaşanana kadar her şeyi yaparlar. sizin ilgi alanınızdan sohbet başlatırlar vs. sanki sadece 1 kere cinsellik yaşabilirmiş gibi. sonrasında değişmesi sizin bu iletişimi kesinlikle ve derhal bitirmeniz gerektiği. evli bile olabilir...

İş yerinden biriyle yatmanın her zaman kötü bir fikir olduğunu bir kere daha öğrenmiş olduk.

Ten uyumu görememiştir belki herşey olabilir. ya da üzerine kalmandan korkmuştur. Erkek hisleri yaz yağmuru gibi gel geç

X