- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Bnde Sivaslı yim kız esenyurt yakın aslindaEsenYurt devlet hastanesinin orda ben teee sivaslardan geldim buraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde Sivaslı yim kız esenyurt yakın aslindaEsenYurt devlet hastanesinin orda ben teee sivaslardan geldim buraya
Belki deAy şimdi bende merak ettim istanbul bahçelievler siyavuşpaşa spor kompleksine yakın oturan varmı berki komşum bile çıkar![]()
Banlı :d biraz daha bdvden alakasiz konulari bdvde acarsan bani yiyeceksin de :d
Ciddenmi ay yakinda benim bebisim cok kucuk cok cikmiyom cikincada avcilara gidiyoz kv ile sen neresindensin sivasinBnde Sivaslı yim kız esenyurt yakın aslinda
Valla arkadaşım her sitede böyle her yere laf sokmalar çok uyuz oluyorum muhatabım degilsinBanlı :d biraz daha bdvden alakasiz konulari bdvde acarsan bani yiyeceksin de :d
Zara Suşehri sen.avcilar in neresineCiddenmi ay yakinda benim bebisim cok kucuk cok cikmiyom cikincada avcilara gidiyoz kv ile sen neresindensin sivasin
Ev bakioz beylikduzu Tarafı avcilarda bulamazsak yakın oluruzAvcilarin marmara caddesinde filan oluyoz genelde alisveris icin filan geliyoruz kv 10 yil oturmus orada o yuzden bir ayagimiz orda gibi
İnandirmak zorunda dglmDaha önce açtığınız " tanışalım mı" konusunu farklı bi topiğe açmışsınız. Demek ki biliyorsunuz nereye açılacağını.
Birde nereye açılacağını bilmiyorum demeyin! Inandırıcı değil.
Buyur gel ben daha 10 dakika anca oldu bir koca demlik demledim. Tavşan kanı gel buyur içelimCanım çay istedi be:))
Ayyy cnm bnm ya afiyet olsun sana sen nerde otrynBuyur gel ben daha 10 dakika anca oldu bir koca demlik demledim. Tavşan kanı gel buyur içelim![]()
Arkadaşlar eski konunuza bakıp inanırlar merak etmeyin.İnandirmak zorunda dglm
Ya git işine sırf insanları azarlamak için girmeyin sitelere milletin aklı var sana mi kaldiArkadaşlar eski konunuza bakıp inanırlar merak etmeyin.
Geyik bölümde " tanışalım mı" konunuz var.
Bir derdıö var ne alaka bu konuya?
Haa pardon bilmiyordunuz sahi.
Cnm ya ınsallahh ne güzel olur bi dert ortagiO zaman siz orayi bosverin tutun yakinlardanda bi arkadasim olsun
Pardon?Ya git işine sırf insanları azarlamak için girmeyin sitelere milletin aklı var sana mi kaldi
Uyariyoruz iste forumu ogren diye tesekkur edecegine atar yapiyo bi deValla arkadaşım her sitede böyle her yere laf sokmalar çok uyuz oluyorum muhatabım degilsin