- 6 Ocak 2016
- 8
- 2
- 6
- 34
- Konu Sahibi EYLULUM2222
Gönderebilirim duruyor mamalar özelden msj atınMerhaba mamalar hala duruyorsa almak isterim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönderebilirim duruyor mamalar özelden msj atınMerhaba mamalar hala duruyorsa almak isterim
Size de gonderebilirim iki kutu özelden msj atınGünaydın arkadaşlar elinde neocate mama olup gönderirim diyenler iletişime geçebilir mi mamamıza rapor çıkmadı sadece bir iki kutu da olur M melekkkkoykuuuu @sssebnemmm
Teşekkürler aldık mama biz..Gönderebilirim duruyor mamalar özelden msj atın
1 olçek 30 CC şeklinde olacak ama tadı kötü olduğu için vanilya surubu koyabilirsin starbucks ta satılıyorArkadaşlar merhaba benim kızım 8 aylık süt ve aüt ürnlerine alerjisi var. Dr muz neocate mama verdi ama nasıl hazırlamam gerekiyor ölçüyü nasıl ayarlıcam kafayı yicem ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim ve ilk kez mama kullanıcaz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Ölçekte silme şeklinde olacak tepeleme koymayin1 olçek 30 CC şeklinde olacak ama tadı kötü olduğu için vanilya surubu koyabilirsin starbucks ta satılıyor
Çok teşekkürler arkadaşlar bişey daha sorucam mama haricinde pirinç unuyla mama yaptınızmı nasıl yapıyorsunuzÖlçekte silme şeklinde olacak tepeleme koymayin
1 bardak suya 1 kaşık pirinç unu piştikten sonra mama soğumaya yakınken 4 ölçek mama koyun ... ölçekteki mamayı bir bıçak yardımıyla fazlasını alın ...Çok teşekkürler arkadaşlar bişey daha sorucam mama haricinde pirinç unuyla mama yaptınızmı nasıl yapıyorsunuz
Dr. Rapor çıkarabiliyorsunuz devlet karşılıyor. ..Merhaba herkese 3 aylık bebişim var benimde doktorumuz neocate mama önerdi. Elinde bir adet fazla olan var mı denemek amaçlı kullanmak istiyorum eğer mamayı içmezse boşuna almak istemedim yani fiyatları malum. İzmit merkezdeyim. Kuzularımıza geçmiş olsun.
Mrb muşta oturuyorum iki gün önce malatyaya alerji testi için gittik sut alerjidi cikti oglumda doktorÇok teşekkür ederim.. şimdilik bulduk.
sadece bi kutu verdi. Rapor cikartin diye rica ettik dene bakalim bir ay iyi gelmese neden rapor cikartayim dedi. Asabi bi doktora denk geldik. Şuan verdiği kutu bitmek üzere ve muşta bu mamayi bulamiyoruz. Elinde olan gönderebilir mi acaba((Çok teşekkür ederim.. şimdilik bulduk.
Özelden adres gönderin lütfenMrb muşta oturuyorum iki gün önce malatyaya alerji testi için gittik sut alerjidi cikti oglumda doktor
sadece bi kutu verdi. Rapor cikartin diye rica ettik dene bakalim bir ay iyi gelmese neden rapor cikartayim dedi. Asabi bi doktora denk geldik. Şuan verdiği kutu bitmek üzere ve muşta bu mamayi bulamiyoruz. Elinde olan gönderebilir mi acaba((