- Konu Sahibi EYLULUM2222
Neocate mamaya ihtiyacimiz var elinde olupda kullanmayan varsa yardimci olursa sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım bana gönderebilirsen çok sevinirim çokta dua ederim kargoyu karşılarım bebeğimin alerjisi var ve kilo alımı durdu çok zor günler yaşıyoruz alerji testlerde çıkmadığı için rapor çıkarttıramadık lütfen cevabınızı bekliyorumElimde 15 kutu neocate mama var ihtiyacı olan varsa gönderebilirim
Eger ihtiyacınız hala varsa ben gonderebilirimArkadaşım bana gönderebilirsen çok sevinirim çokta dua ederim kargoyu karşılarım bebeğimin alerjisi var ve kilo alımı durdu çok zor günler yaşıyoruz alerji testlerde çıkmadığı için rapor çıkarttıramadık lütfen cevabınızı bekliyorum
Merhaba, oğlumunda alerjisi var. Sizden iki kutu alabilir miyim?Merhaba benim elimde 8 kutu neocate var ihtiyacı olana vermek istiyorum.
Tabi bana özelden ulaşın göndereyim hemenMerhaba, oğlumunda alerjisi var. Sizden iki kutu alabilir miyim?
Gitti eşim çıkartmaya canım yarın tekrar götürecez inşallah, kendimi çok çaresiz hissettim bisey yapamayıncaKimligini hemen cikartsaydiniz oglunuzun yarim saatinizi almazdi ondan sonrada doktora gotururdunuz bu ozel bi durum oldugu icin yapmazlar maalesef
İnşallah canım Allah razı olsunAllah'in izniyle hic bi sey olmaz kalbinizi ferah tutun yemeklere alerjisi vardir benimkide oyle oldu ama atlattik cok sukur ama hastane prosudurleri oyle bir seyde diyemiyorsun anladin bebegini saglicakla buyut insallah
Ben gonderebilirim hala ihtiyacınız varsaArkadaşlar merhabalar ikiz bebeklerimin alerjisi icin neocate ihtiyacımız var elinde olanllardln birkaç kutu gonderebilecek var mı? Birde raporla alınca katkı payı ödüyor Musunuz? bize eczane katkı payı olacak diyor. 10 kutu için 175 tl.
Selam arkadaşım bu gece bende oğlumun inek sütü alerjisi olduğunu öğrendim neocate bize de verdiler 98 TL beğenirse rapor çıkartırız denildi 2 aylık bebeğim elinizde kaç tane var gönderdiniz miHayır tabiki devlet ücretsiz verdi o mamaları. Sadece kargoyu karşı ödemeli yollarim uygunsa
Çok teşekkür ederim.. şimdilik bulduk.Ben gonderebilirim hala ihtiyacınız varsa
Merhaba mamalar hala duruyorsa almak isterimBen gonderebilirim hala ihtiyacınız varsa