Bebek Beslenmesi Neocate mama kullanan varsa buraya lütfen...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mrb.benim 6 aylik oglumda inek sütü alerjisi var ancak testte negatif ciktigi icin rapor alamiyormusuz hala duruyorsa mamalari alabilirim cevap yazarsaniz sevinirim

Merhaba 50günlük kızım var. Çok aşırı gazlı bir çocuk ve barsakları sürekli gürlüyor. Ve yüzünde pütürcüklü sivilceler var. Dr a bu şikayetlerle gittik ve bizeneocate mmamayı verdi sizlerde hangi şikayetler vardı ki bu mamayı kullandınız

Zarhez arkadasin gönderdigi mamalar elime ulasti.duyarlılıgindan dolayi kendisine cok tesekkür ediyorum.

Merhaba arkadaslar elimde 13 kutu progomin as var son kullanma tarihi agustos 2015 almak isteyenlere kutusu 15 liradan

verebilirim...

Arkadasim bu mamalar ücretsiz olarak veriliyor.sanirim siz de öyle aldiniz on üc kutu olduguna göre.devletin ücretsiz verdigi mamayi ihtiyaci olana vermek yerine niye satiyorsunuz ki.bur da bircok arkadas hicbir karsilik beklemeden bu mamalari yolluyordu

Anneler Merhaba oğlum 1 yaşında Dr neocate verdi ama tadından dolayı içmiyor sizler nasıl hazırlıyorsunuz?

Iyi aksamlar herkese,yaklasik 3 aydir neocate mama kullaniyoruz,kizim 7.5 aylik ve anne sutu almiyor ne yazik ki,gunluk 700cc icmesi gerekirken 300 u gecemiyoruz asla icmek istemiyor,corbaya muhallebiye katinca onu da reddediyor,kusturuyo kendini,cok uzuluyorum,zayiflayacak diye ödüm kopuyo,yol gosterin bana nolur

Merhaba isterseniz hepsini de gönderebilirim yalnız şu an bayram dolayısıyla evimde değilim bayram sonrasi gondersem olur mu?

Yok tesekkur ederim eger yediremezsem bosa gitmesin baska ihtiyaci olanda alabilsin bayarm sonrasi olur tabiki ucret talep ediyor musunuz?

Elinde neocate mama olan varsa gönderebilir mi? Rapor alamadık ve süt alerjimiz var.

Mama çok kötü koktuğu için ben bile koklayamiyorum bebeğime ölçüyü azaltıp içine pekmez karıştırıp biberonla verdim içti başka türlü deneyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…