azlazer Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2023 180 476 22 8 Aralık 2023 Konu Sahibi azlazer #1 Kızlar Neo penotran Forte fitil kullandım kanamam var aranızda benim gibi olan var mı normal mi bu
Z zehraaabk Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 162 36 25 8 Aralık 2023 Konu Sahibi azlazer #2 azlazer .!.: Kızlar Neo penotran Forte fitil kullandım kanamam var aranızda benim gibi olan var mı normal mi bu Genişletmek için tıkla... Bende kullandım ama kanamam olmadı
azlazer .!.: Kızlar Neo penotran Forte fitil kullandım kanamam var aranızda benim gibi olan var mı normal mi bu Genişletmek için tıkla... Bende kullandım ama kanamam olmadı
azlazer Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2023 180 476 22 8 Aralık 2023 Konu Sahibi azlazer #3 zehraakbkc .!.: Bende kullandım ama kanamam olmadı Genişletmek için tıkla... Benim kanamam var çok kasık ağrısı var
zehraakbkc .!.: Bende kullandım ama kanamam olmadı Genişletmek için tıkla... Benim kanamam var çok kasık ağrısı var
Z zehraaabk Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 162 36 25 8 Aralık 2023 Konu Sahibi azlazer #4 azlazer .!.: Benim kanamam var çok kasık ağrısı var Genişletmek için tıkla... Regl olma ihtimaliniz var mı
azlazer .!.: Benim kanamam var çok kasık ağrısı var Genişletmek için tıkla... Regl olma ihtimaliniz var mı
azlazer Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2023 180 476 22 9 Aralık 2023 Konu Sahibi azlazer #5 zehraakbkc .!.: Regl olma ihtimaliniz var mı Genişletmek için tıkla... Evet doktorla konuştum regl olmuşum ama estrofem rahim kalınlaştırma hanı kullandığım için doktor olmazsın diyordu olmuşum meğer
zehraakbkc .!.: Regl olma ihtimaliniz var mı Genişletmek için tıkla... Evet doktorla konuştum regl olmuşum ama estrofem rahim kalınlaştırma hanı kullandığım için doktor olmazsın diyordu olmuşum meğer
Z zehraaabk Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 162 36 25 11 Aralık 2023 Konu Sahibi azlazer #6 azlazer .!.: Evet doktorla konuştum regl olmuşum ama estrofem rahim kalınlaştırma hanı kullandığım için doktor olmazsın diyordu olmuşum meğer Genişletmek için tıkla... Anladım. Başka bi problem olmamasına sevindim
azlazer .!.: Evet doktorla konuştum regl olmuşum ama estrofem rahim kalınlaştırma hanı kullandığım için doktor olmazsın diyordu olmuşum meğer Genişletmek için tıkla... Anladım. Başka bi problem olmamasına sevindim
azlazer Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2023 180 476 22 11 Aralık 2023 Konu Sahibi azlazer #7 zehraakbkc .!.: Anladım. Başka bi problem olmamasına sevindim Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
D dilek062 Ol der ve olur... 🙏🙏🙏 Kayıtlı Üye 25 Ekim 2009 1.986 1.818 37 15 Ocak 2024 Konu Sahibi azlazer #8 Aynı şey başıma geldi bu fitili kullandım 2.gğn kanamam oldu. Ama regl gibi değil wcye gidip peçeteyle silince peçeteye bulaşıyor akmıyor. Kestim fitili. Reglime 1hafya var normal mi sizce
Aynı şey başıma geldi bu fitili kullandım 2.gğn kanamam oldu. Ama regl gibi değil wcye gidip peçeteyle silince peçeteye bulaşıyor akmıyor. Kestim fitili. Reglime 1hafya var normal mi sizce