Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nem oranı fazla şehirlerde oturan hanımlar cilt yağlanmasını nasıl engelliyorsunuz?
ciltlerinizin yağlanmasını nasıl engelliyorsunuz ? ben tatile geldim izmire amcak cildimde yağlanmaya bağlı olarak sivilcelenme başladı daha 2 ay buradayım .yardım ediiiiiiiiiiiiinnnnnn
canım bende izmitte oturuyorum deniz olan yerler nemlidr ve cilt yaglanır. ben killi sabun kil maskesi vs kullanıyorum ve kullandıgın her ürün yagsız olmalı fondoten flan asla yağ içermemeli.
bu dediklerini bende yapıyorum canım ama yağlanma problemi yinede fazla oluyor .sıcaktan zaten makyaj yapmıyorum gün içinde yüzümü yıkadıkca daha fazla yaglanıyor gül suyuyla temizliyorum şimdilik bakalım nolcek?
bu dediklerini bende yapıyorum canım ama yağlanma problemi yinede fazla oluyor .sıcaktan zaten makyaj yapmıyorum gün içinde yüzümü yıkadıkca daha fazla yaglanıyor gül suyuyla temizliyorum şimdilik bakalım nolcek?
canım bende izmitte oturuyorum deniz olan yerler nemlidr ve cilt yaglanır. ben killi sabun kil maskesi vs kullanıyorum ve kullandıgın her ürün yagsız olmalı fondoten flan asla yağ içermemeli.