• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu NEM in EVİ:)salonu yemek odası ve yatak odası hazır:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
nemooodelikafadulden
evlendinde gelin oldu oy benim kuzumsenağlamatamam duygusala bağlama tanrıça:mymeka:
eşyalarında senin gibi çok güzelhihoyyytağız tadıyla oturun eniştemle:jeyyar:seviyorum seni:asigim:

tarzına bayıldım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanınopuyorumnanaktan
teşekür ederim cnm bnm begenmene çoks efindim:)
nem harika yaaaa. . hele renkler çok güzel tam benim tarzım. inşallah güle güle oturursun. sağlık ve huzurla ............
ayyy suayım dah daha güzleleri sanada nsaip olur inş:)en yakın zamnda hemde:)

Anammm kuşuum senin evinin resimlerimi vardı yahuuu :)
çok güzelmiş hepsi özellikle yemek takımı süper başarılı salon takımıda gayet şık duruyor
güle güle ağız tadıyla oturun inşallah :nazar: :nazar: :nazar:
heya kuzuş farketmemeişsin çoktandır vardı ..son halleirninde resmini koycam makinmam evde kalmışşş alınca eklerim inş:)
mobil ya lar cok güzel güle güle kullan
teşekür ederim cnm bnm:)

günlük koltuk takımınla yemek odandaki sandalyelere bayıldım sandalyeler çok şık duruo :)
ii günlerd ekullan canım
cnmmmmm teşkür ederim sandalyelerrr benimde çok hoşuma gidio:)

Canım oturma takımına bayıldım Çok gÜzel ve kullanıŞlı bıŞıye benzıyor hangı marka canım

evt cnm aşırı kulannışlı diyebilirimmmm oturma odam hem rahat hem ferah hem kulanışlı:)oda mobilyadan aldım cnm:)
neyi begenmedin cnm?

bisey sorucam..yanlis anlamayin almanya'da yasiyorum ve burada ben SALOn ve OTurma odasi ayirimi görmedim...
salon evin girisi oluyor ve oturma odasi da adi gibi oturulan oda oluyor.

türkiyede hem salonda oturma takimi hem oturma odasinda oturma takimi var....sebebi nedir? nerede ne zaman oturulur ki
cnmmm türkiyedeeee iki odanın olmasının sebebiii..şundan dolayı..
oturma odasıııııı herzaman kulanıldıgı için çabuk yıpranıyor veeeee geneldeeee rahat rahat kullanıyor insanlar..salonnn ise herzaman derli toplu oluyorrrr aniden misafir gelince oraya alabişliyorsunnn...benimmm için en öenmlisi çok misafirim oluyorrrrrr kalabalık oldugumuz içinnnnn iki oda şart bizeee:)bideeeeee yatılı misafirimde çok:)ondan bana şarttı hem oturma odası hem salon:)
kimi arkadaşlarım salonu hem oturma odası hem günlük oda diye aynı anda kulanıyor ama kalabalıgı az oldugundan...
kısacası her evinnnn sürekli derli toplu olan ve misafirler için kulanılan bi alan vardır oda salon:)tabii kişisel buuuu isateyen yapar istemeyen yapmas:)ama türkiyede genelde ayrı ayrı kulanılıyor:)

canım yeni gördüm resimlerini bu arada koltuk takımlarımız aynı kızzzz seninle benim tamamen beyaz olanında kaydirigubbakcemile3

yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper yafff hangisi aynı kuzu oturma odası olmalı bende komple beyaz gördüm ama cesaret edemedim yaf kirlenir diyede kir tutmuyor bu koltuklar:)
en güzel yatak odan
bende çok sefiyorum cnmmm:)
nemooodelikafadulden
evlendinde gelin oldu oy benim kuzumsenağlamatamam duygusala bağlama tanrıça:mymeka:
eşyalarında senin gibi çok güzelhihoyyytağız tadıyla oturun eniştemle:jeyyar:seviyorum seni:asigim:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy darısı sana kuzummmmmmmmmmm en kısa zamanda hemde :)
sende zevkli hatunsun herşeyin çok güzel olcak eminim:)bende sei çokkkkkkkkk sefyom bebegim:)

Son düzenleme:
hepsi çok güzeller, güle güle kullan. beyazlar çok olmuş salon takımında sengözlerimebaksanab

Back
X