yok öyle sebze sularını,çamaşır makinesi suyunu filan kullanmam ben.dökerim gider..
balkonlarımı hergün silerim,akıtma olayım yoktur ancak ayda bir büyük temizlikte.o da tasarruf olsun diye değil üşengeçliğimden.
yemek dökmemeye çalışırım eğer dökeceksemde mutlaka plastik kaplarla çöp kutusunun yanına bırakırım;kediler köpekler yesin diye.
evde teksem lambaların hepsini yakarım ben.karanlık korkum var malesef.duramam tek başıma geceleri evde.
makarnayı çok severiz.eğer yemiyorsak kalanı mutlaka hemen fırın tepsisine alır kaşar ve yumurta üzerine dökerek fırında makarna haline getirim.
alışverişlerimizi genelde büyük poşetlerle yaparım.mesela 5 kg.lık yağ,7 kglık deterjan gibi.
mutlaka deepfreze sonradan konserve almamak adına bezelyemi,barbunumu koyarım.reçellerimi,turşumu ve domatesimi kendim yaparım evimde.birde nohutu,yeşil mercimeği ve kurufasülyeyi mutlaka düdüklüde haşlar koyarım dolaba.tasarrufdan çok rahatlık..
ama hep diyorum ben çok tasarruflu bir evkadını değilim.eşim sağolsun o dikkat eder.