neler yasak?

vallahi bilmiyorum ,bende yaptı ,hemde nasıl sabah 7 ye kadar bağırdı,8 de büyük kızımı okula gönderdim öyle uyudu...
ne yiyeceğimi şaşırdım...:26:

ilk 3 aydan sonra genelde gaz problemi bitiyor. Ama kafein içeren içeceklerden fazla tüketmek sütünü azaltabilir. Abartmadan ölçülü olarak içebilirsin.

Son düzenleme:

:44: Ne güzel, ben hiç denemedim böyle birşey... Neden sağarak veriyorsunuz ki, emmesi daha iyi değil mi? Bİr problem mi var?

2 kg dogdu kizim,emdi fakat gucu yetmedi karnini doyurmaya,emdikce daha da kilo verdi,bu sebepten sagarak vermek zorunda kaldim.Bebegini sara sarmalaya sicacik emzirmek gibisi var mi,ama kismet boyleymis.

valla konuyu açan arkadaşıma sesleniyorum, ben doğum yaptığım ilk günden beri kahve içiyorum, zaten nescafesiz bir günü düşünemiyorum bile ki hastahanede içemediğim için eve gelir gelmez ilk yaptığım şey duş sonra kahve içmek oldu...
hamileykende içmiştim sabah kahvelerimi.. çok şükür bir sorun olmadı..
gaz konusuna gelirsek eğer ve sorun bu doğrultudaysa, mandalina, portakal, muz, lahana,soğan,sarımsak, baklagiller çok gaz yapıyor, soğan, sarımsak ve fasülye yediğimde çok şükür sıkıntımız olmadı pek, ama mandalina, portakal hele hele muz ve lahana yediğimde biin pişman olmuştum...

sağol cnm bilgilerin için

2 kg dogdu kizim,emdi fakat gucu yetmedi karnini doyurmaya,emdikce daha da kilo verdi,bu sebepten sagarak vermek zorunda kaldim.Bebegini sara sarmalaya sicacik emzirmek gibisi var mi,ama kismet boyleymis.
Hayırlısı, sağlıklı olsun da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…