Nehir Erdoan ve zge zberkin Doktorunu bilen var m?

cansoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
233
43
mrb arkadaşlar ben burun estetiği olmayı düüşünüorum nehr erdoğan ve özge özberkin burnunu yapan doktorları bilenleriniz varsa yardımcı olabilir misnz

özge özberk'in doktoru buğra çöllü ama nehir erdoğan'ı bilmiyorum ve çok merak ediyorum.

bende arıyorum aylardır nehir erdoğanın doktorunu.ancak sonucsuz kaldı.ama bır fıkrım var.sadece tahmın:)yakup avşar olabilir.çunku onun yaptıgı burunlara benzıyor.

kızlar forumda bir arkadaş var.bir doktor burnunu yapmış.resmen cansu derenin burnunun aynısı olmuş.yok böyle bir benzerlik.merak eden varsa eklesin.bi şekilde gösterim ona o resmi.şok olacaksınız.yalnız bir sorun var bu dedıgım arkadaşın burnunu yapan dr. diger arkadaşlarında burnunu yapmış ve arada ciddi bir fark var.sanırım dr istege göre şekillendiriyor.merak eden kızlar eklesin.özelden anlatim

nasıl yani, forumdaki bir arkadaşın resmini mi göstereceksiniz? kendisinden izin aldınız mı? veya niçin kendisi göstermiyor? bana biraz tuhaf geldi.

tramola sizinde tavrınız bana biraz tuhaf geldi.iyi niyetimle yardımcı olmaktan başka bişey yapmıyorum.neden kötü bir durummuş gibi yaklaşıyorsunuzki.bahsettiğim bayanın burnu kusursuz yapılmış ve resmi profilinde((((( herkese açık))))).buyrun nickinide vereyim.kaçakgırl .isteyen baksın.harika yapılmış şahaser bir burun bence.özelden anlatma isteğim kimsenin kafasını boşyere şişirmek istemiyordum.lütfen biraz objektif olun.şüphecilikte biryere kadar

evet biraz şüpheci davrandım, doğrudur, nick'i daha önce belirtip, fotoğraflarının herkese açık olduğunu söyleseydiniz o şekilde davranmazdım.. yakın bir zamanda iş arkadaşlarımın birinin özel facebook albümünden birkaç fotoğrafı, listesindeki biri tarafından kopyalanarak anne-babasına yollandı(bir partide çekilmiş masum, ama pek çok geleneksel anne-babayı kızdırmaya yetecek fotoğraflar) ne kadar sorun yaşadı anlatamam. o yüzden doğal olarak insan bu tip mevzularda çekiniyor.
neyse, konuyu dağıtmayayım ben. sevgiler.

çok haklısınız:çok üzgünüm: çok üzüldüm arkadaşınız adına..cansoo cum forumda biryerde özge özberkin doktoru biryerlere yazılmıştı.senin için tekrar göz gezdiricem.bulunca hemen yazıcam sana:1hug:

zaten yukarda yazılmış..:dance:.ihihihi gözümden kaçmış buğra çöllüymüş

Yanlışlık oldu. Siler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb arkadaşlar ben burun estetiği olmayı düüşünüorum nehr erdoğan ve özge özberkin burnunu yapan doktorları bilenleriniz varsa yardımcı olabilir misnz

merhaba;
bende burun estetiği olmayı düşünüyorum yakup avşar ve orhan sanisoğlu ile görüştüm yakup bey cok fiyat verdiği için onu direk eledim orhan beyinkide çok uygun hala karar veremedim acaba siz bulabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…