Ovülasyon testi yaptınız mı hiç yumurtlama günlerini değerlendirmek için çok fazla var kendiliğinden sonra hamile kalan da denemediyseniz onu deneyebilirsiniz siz avakado incir çok tüketin eşiniz keçi boynuzu nette bunların kürleri yazıyor nasıl yapıldığı zamanı gelince gelecektir bebiş ama inşallah daha fazla yormaz sizi benim de ilk tüp bebek denemem oldu 4.günüm bugun transfer sonrası bakalım nasip benim de sebepsiz inferliteydi eşimde de Bende de görünen sorun yoktu ama işte nasipBu arada kendimi size detaylı anlatıyım, eşimin morfolojisi %2 onun dışında şuan bi problemimiz yok herşey olması gerektiği gibi. İlk denemede 34 yumurtam toplandı 28 i döllendi 2 adet 5.gün donmuş transfer oldum. Bu denemede doktor değiştirdim doktorum düşük dozla tedavi yapmada daha az ama kalite yumurtalar elde ettiğini düşündüğü için öyle ilerledik 5 yumurtam oluştu 4 ü döllendi 2 adet 3.gün taze embriyo transferi oldum. Şuan genetik testler ve kromozom testi isteyecek sanırım gitmek için adet olmayı bekliyorum
Ovulasyon testi 5 ay kadar denedim yumurtlama günlerimi farkediyorum zaten kasık ağrım ve akıntımdan,onda bi problem yok sperm kaynaklı sorun olduğu içinOvülasyon testi yaptınız mı hiç yumurtlama günlerini değerlendirmek için çok fazla var kendiliğinden sonra hamile kalan da denemediyseniz onu deneyebilirsiniz siz avakado incir çok tüketin eşiniz keçi boynuzu nette bunların kürleri yazıyor nasıl yapıldığı zamanı gelince gelecektir bebiş ama inşallah daha fazla yormaz sizi benim de ilk tüp bebek denemem oldu 4.günüm bugun transfer sonrası bakalım nasip benim de sebepsiz inferliteydi eşimde de Bende de görünen sorun yoktu ama işte nasip
Aminn inşallah morfolojisi 0 olup kendiliğinden kalan da var inşalh bu denemeniz de tutarOvulasyon testi 5 ay kadar denedim yumurtlama günlerimi farkediyorum zaten kasık ağrım ve akıntımdan,onda bi problem yok sperm kaynaklı sorun olduğu için3.tüp bebeği deniycez bi kaç ay sonra.Hayırlı olsun sizin inşallah pozitif sonucu alırsınız daha fazla yorulmadan,uğraşmadan. Rabbim herkese nasip etsin insallah
ikiniz de arı sütü, polen tüketebilirsiniz. tavsyiem karışım değil ayrı ayrı alın.Bu arada kendimi size detaylı anlatıyım, eşimin morfolojisi %2 onun dışında şuan bi problemimiz yok herşey olması gerektiği gibi. İlk denemede 34 yumurtam toplandı 28 i döllendi 2 adet 5.gün donmuş transfer oldum. Bu denemede doktor değiştirdim doktorum düşük dozla tedavi yapmada daha az ama kalite yumurtalar elde ettiğini düşündüğü için öyle ilerledik 5 yumurtam oluştu 4 ü döllendi 2 adet 3.gün taze embriyo transferi oldum. Şuan genetik testler ve kromozom testi isteyecek sanırım gitmek için adet olmayı bekliyorum
Polen tüketiyoruz arı sütü de sipariş veriyim bariikiniz de arı sütü, polen tüketebilirsiniz. tavsyiem karışım değil ayrı ayrı alın.
Ah ah o streesAminn inşallah morfolojisi 0 olup kendiliğinden kalan da var inşalh bu denemeniz de tutarçok stres yapamamak gerekiyor ne kadar başarılı olursak tabiki ama işte
rica ederim , arı sütünün soğuk zincirle gelmesi lazım ona dikkatt ederek alın . bir de ben prowomen eşim northvital takviye alıyor.Polen tüketiyoruz arı sütü de sipariş veriyim bariteşekkür ederim
Merhaba. Doktorunuz negatif sonuçtan sonra kontrole çağırdı mı?Herkese selammİlk tüp bebek denemem eylül ayında olmuştu maalesef negatif,2.si bu ay denedik ve dün negatif sonucu aldık tekrar,nasip değilmiş :) tekrar tüp bebek deniycez ama öncesinde doktorum farklı testler istediğini söyledi ve biraz kafamızı dinlemek istedik. Bu süreçte neler yapabilirim ne gibi takviye vs kullanabilirim? Hayatımda nasıl değişiklikler yapabilirim? Yumurta kalitesini arttırmak için veya sperm kalitesi için. Siz neler kullandınız neler yaptınız faydasını gördüğünüz şeyler varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
Kromozom genetik testler için çağırdı onlarda temiz çıktı. Tekrar tüp bebek denemesi için gelirsiniz istediğiniz zaman dedi bi süre bekleme kararı aldıkMerhaba. Doktorunuz negatif sonuçtan sonra kontrole çağırdı mı?
Hayirlisi olsun insallah en kısa zamanda yavrunuza kavusursunuz umarimKromozom genetik testler için çağırdı onlarda temiz çıktı. Tekrar tüp bebek denemesi için gelirsiniz istediğiniz zaman dedi bi süre bekleme kararı aldık
Faydasını gördünüz mü peki yoksa yeni mi başladınız?Bizimde ilk tüp bebek denememiz olumsuz olmuştu.sebepsiz infetlrtelite fakat eşimde spremin kalite-işlev anlaminda sorun oldugunu söyledi.2.sine başlamadan önce doktor ikimizinde 3 ay pharma supra life man ve women takviye kullanmamızı istedi.birde hergun gece 1 bardak suya ceviz koyup sabah suyunu ve cevizi yememizi söyledi
Teşekkür ederim siz ve tüm isteyenler inşallahHayirlisi olsun insallah en kısa zamanda yavrunuza kavusursunuz umarimkromozom genetik testler ne kadar tuttu acaba?
Cok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinTeşekkür ederim siz ve tüm isteyenler inşallah1600 diye kalmış aklımda ama emin değilim tam hatırlayamıyorum
Rica ederimCok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
2.ay olacak nerdeyse kullanmaya başlayalı.faydasi oluyor mu olmuyor mu açıkcası bilmiyorum.Ama yeni tedaviye başlamadan önce depolariniz güclenmeli demişti.İçerigi fazla bir tavkiye gıdası.İnternetten içergine bir göz atın istersenizFaydasını gördünüz mü peki yoksa yeni mi başladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?