Negatif transfer sonrası adet

sevgili39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
1.148
573
40
Merhaba arkadaşlar bugün transfer imin negatif olduğunu öğrendim tabi yikildim. Bir süre kendime gelemedim ama toparlayıp yeni doktor arayışına girdim.bir an evvel adet olup yeni surecime başlamak istiyorum. Bu arada arkamda başka embriyom yok sil baştan başlayacağım.
Transfer negatif olunca kaç gün sonra adet oldunuz?
Birde negatif ten sonra kaç regl geçmesi lazım yeni sürece başlamak için ne sağlıklı olur rahmi birkaç dinlendirmek mi yoksa zaman kaybetmeden opu ya. Tekrar başlamak mi?

Canım çok üzüldüm busefer olmadı bidahakine nasip olsun inşallah benim ilacı biraktigimin akşamına hafif pembe pembe gelmeye başlamıştı. Ama tekrar başlamak için birşey diyemem. Onu doktorunla birlikte karar verirsin. Çok geçmiş olsun. En yakın zamanda sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

Kızlar şimdi bize embriyo.konuldu sonuçta döllenmiş ve dışarı atması da kimyasal gebelik gibi mi olacak ? Oyuzden dedim ilk adette temizlenip 2. Adette mi yeni opuya başlayayım. Yoksa hemen ilkinde temizlenir mi vücut rahatlasin mi 1 ay . Bana ne tavsiye de bulunursunuz. Şuana kafam fok karıştı

Benim negatif gördükten 5 6 gün sonra adetim geldi ve yoğun pıhtılı şekilde uzun da sürdü normale göre. Embriyo atıldı büyük ihtimalle

Benim negatif gördükten 5 6 gün sonra adetim geldi ve yoğun pıhtılı şekilde uzun da sürdü normale göre. Embriyo atıldı büyük ihtimalle
Hayırlısı olsun rabbim yüzümüze baksın cnm bizde tadalim.o duyguyu. Bende adeti bekliyorum geldiğinde hemen opu ya baslasanmi hemen yoksa 2. Adeti mi beklesem vücut rahatlasa mi diyorum kararsızım açıkçası

Hayırlısı olsun rabbim yüzümüze baksın cnm bizde tadalim.o duyguyu. Bende adeti bekliyorum geldiğinde hemen opu ya baslasanmi hemen yoksa 2. Adeti mi beklesem vücut rahatlasa mi diyorum kararsızım açıkçası
Bence 1 ay dinlen hem kafanı rahatlat hem vucudun dinlensin üst üste denemek yıpratıcı olabilir hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin

Bence 1 ay dinlen hem kafanı rahatlat hem vucudun dinlensin üst üste denemek yıpratıcı olabilir hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
Bende dinlenmek istiyorum aslında ama şimdi opu öncesi güzel besleendik sonra transfer öncesi sırası ve sonrası derken 4.5 aylık bir sistemli beslenme kaliteli yaşam olarak vücudum adepte olmuşken arkadaki kaliteli yumurtalarinheba etmemek için opuyu hemen yapıp daha sonra transfer için dinlenmek daha doğru olabilir diye düşündüm ama tabi kafam da karışık cnm

Genelde doktorlar 1 ay dinlendiriyolar ben ikinci tedaviye baslarken öyle tavsiye vermisti doktorum tabi senin dediginde mantikli kendini hazır hissediyorsan doktorun da sakınca görmezse hemen başlanılabilir inşallah bu tedavinde güzel sonuclar alırsin

Adetim gelsin gideceğim bakalım ne diyecek doktor ona göre bir yol çizeris artık Rabbim ol derse olacak biz elimizden geleni yapacağız

Kız negatif oldu diyorum niye tadican aynı duyguyu hiç güleceğim yoktu rabbim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin

Kız negatif oldu diyorum niye tadican aynı duyguyu hiç güleceğim yoktu rabbim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin
Kız onu demiyorum yani anne olmayı taddirsin anlamında dedim cnm herkese taddiriyoe bize de taddirsin yanlış anlaşılma oldu galiba yoksa negatif i neden tadmak isteyeyim sende beni güldürdun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…