Merhabalar. Geçen cuma günü transferimin negatif sonuçlandığını öğrendim ve dört gün sonra adet oldum. Burada yazılanlar hep kanamanın yoğun ve ağrılı olacağı yönündeydi ancak benim tam tersi iki gün sürdü üçüncü dördüncü gün sadece leke şeklinde geldi ve aşırı kanamam olmadı. Aklımda iki şey var. Acaba Amh düşüklüğümden dolayı az oldu çünkü normalde de 2-3 gün sürüyor. Ya da kullandığım iğne ve fitiller Rahimi yeteri kadar kalınlaştırmadı mı acaba. Ya da hiçbir sorun yok mudur :) cevap verirseniz çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Negatif transfer sonrası adet miktarı
- Konu Sahibi yunicorn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Rahmin yeteri kadar kalınlaşmamis olsa transfer yapmazlardı. Progesteron testinde çıkar. Çok kanaması olanlar da kan sulandirici igne oldukları için yoğun gelebilir( kişiden kişiye değişir tabiki ) ben bugün kan aldırdım küçücük bir yeri bile durduramadim dakikalarc basili tuttu hemsire , olumsuzluğa kapılmayın modunuzu düşürmeyin. O kadar çok ilaç a vicut maruz kalıyor ki ilaçları bıraksanız bile en az 2 ay ilaçlar vicutta kalıyor doktorum öyle demişti. Negatif sonuclandigi için de üzülmeyin sakın tekrar denersiniz her seyde vardir bir hayir :)
- 4 Aralık 2024
- 216
- 134
- 18
- 36
Benim de negatif olmuştu kan testi günüme bir gün kala kanamam başladı ilk iki gün kahverengi pıhtılaşma vardı üçüncü gün kırmızıya döndü ve baya yoğundu ve normalde adetim 8 gün sürer bunda neredeyse 14 gün sürdü tabi 10 günden sonra lekenme tarzıydı sonra kesildi hatta dedim herhalde hiç bitmeyecek şimdi ikinci adetimi oldum kişiden kişiye değişebilir onun için çok takılmayın sonuçta adet oldunuz miktar önemli değil dilerim bir daha ki tedavilerimiz pozitif sonuçlanır Allahın izniyle AminMerhabalar. Geçen cuma günü transferimin negatif sonuçlandığını öğrendim ve dört gün sonra adet oldum. Burada yazılanlar hep kanamanın yoğun ve ağrılı olacağı yönündeydi ancak benim tam tersi iki gün sürdü üçüncü dördüncü gün sadece leke şeklinde geldi ve aşırı kanamam olmadı. Aklımda iki şey var. Acaba Amh düşüklüğümden dolayı az oldu çünkü normalde de 2-3 gün sürüyor. Ya da kullandığım iğne ve fitiller Rahimi yeteri kadar kalınlaştırmadı mı acaba. Ya da hiçbir sorun yok mudur :) cevap verirseniz çok sevinirim
Aslında ben de coraspin kullanmıştım kan sulandırıcı olarak. Ama 2 gün olduktan sonra kesilmesine kafam takıldı. normalde de zaten az olurdum ama dediğim gibi bu ay ilaçlar fitillerden dolayı ve rahim kalınlaşmasından dolayı daha yoğun olur diye düşünmüştüm. İnşallah her şey normaldir içeride :)Rahmin yeteri kadar kalınlaşmamis olsa transfer yapmazlardı. Progesteron testinde çıkar. Çok kanaması olanlar da kan sulandirici igne oldukları için yoğun gelebilir( kişiden kişiye değişir tabiki ) ben bugün kan aldırdım küçücük bir yeri bile durduramadim dakikalarc basili tuttu hemsire , olumsuzluğa kapılmayın modunuzu düşürmeyin. O kadar çok ilaç a vicut maruz kalıyor ki ilaçları bıraksanız bile en az 2 ay ilaçlar vicutta kalıyor doktorum öyle demişti. Negatif sonuclandigi için de üzülmeyin sakın tekrar denersiniz her seyde vardir bir hayir :)
İşte ben de normalden fazla olur diye bekledim ama olmadı :) pıhtılaşma vs hiçbir şey olmadı. bana 2. Adetten sonra transfer hazırlığına geçeriz demişti doktorum bakalım inşallah her şey normal ilerliyordur. İnşallah dediğiniz gibi biz ve bu yolda çabalayan herkes tez zamanda pozitifleri görürüz hayırlısıylaBenim de negatif olmuştu kan testi günüme bir gün kala kanamam başladı ilk iki gün kahverengi pıhtılaşma vardı üçüncü gün kırmızıya döndü ve baya yoğundu ve normalde adetim 8 gün sürer bunda neredeyse 14 gün sürdü tabi 10 günden sonra lekenme tarzıydı sonra kesildi hatta dedim herhalde hiç bitmeyecek şimdi ikinci adetimi oldum kişiden kişiye değişebilir onun için çok takılmayın sonuçta adet oldunuz miktar önemli değil dilerim bir daha ki tedavilerimiz pozitif sonuçlanır Allahın izniyle Amin
- 4 Aralık 2024
- 216
- 134
- 18
- 36
Amin amin inşallahİşte ben de normalden fazla olur diye bekledim ama olmadı :) pıhtılaşma vs hiçbir şey olmadı. bana 2. Adetten sonra transfer hazırlığına geçeriz demişti doktorum bakalım inşallah her şey normal ilerliyordur. İnşallah dediğiniz gibi biz ve bu yolda çabalayan herkes tez zamanda pozitifleri görürüz hayırlısıyla