Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
negatif test pozitife döner mi
- Konu Sahibi Busebuket
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilekalanlar molgebelik regle 4 gün kala
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
inşallah vardır bir senedir beklıyoruzregl zamanınızın gelmesini bekleyin bence. İnşallah vardır.
Diğeri ovulasyon testi yaptım diğeri gebelik testi hamilelik varmı yoksa
var gibi gözüküyor canım, kaç gun var regle
Adet oldum 6 marta yumurta çatlatmasin bekledik test yaptım çizgi çıktı acaba varmıvar gibi gözüküyor canım, kaç gun var regle
şuan kaç gunun var regleAdet oldum 6 marta yumurta çatlatmasin bekledik test yaptım çizgi çıktı acaba varmı
üstüne mi gördün acabaAdetim 6 marta adet oldum 13 başımı yıkadım ben
kan ver bence yarınBende bilmiyorum 11 marta hastaneye gitim doktor dedi yumurta buyuk olmuş bir güne birgün ilişki yap sonra bende bugün test aldım böyle çıktı diğeri ovulasyon testi yaptım diğeri gebelik testi yaptım
Öyle yapcam 5 sendedir uğraşıyorum inşallah vardır dua edin kızlar emeğimiz boşa gitmesin inşallahkan ver bence yarın
ay canım ınsallah vardır senın ıcın dua eddıcem haber vermeyı unutmaÖyle yapcam 5 sendedir uğraşıyorum inşallah vardır dua edin kızlar emeğimiz boşa gitmesin inşallah
inşallah vardır uzun süredir bekliyoruz hiç bir sorunda yok 3 gün kaldı bekliyorumErken dönemde yapılan testler pozitife dönüyor o nedenle gecikme oncesi yapmayı doktorlar çok önermiyor canım. Kimyasal gebelik gibi durumlarda da yalancı pozitiflik uzebiliyor insanı ama en neti kan vermek. İnşallah vardır
Düzenli ve dengeli beslen çok düşünme ve kendini ağır işler yaparak yorma günlük hayatına devam et en güzel şekilde gelecek sana buna inan canıminşallah vardır uzun süredir bekliyoruz hiç bir sorunda yok 3 gün kaldı bekliyorum
Çok teşekkür ederim o kadar iyi geldin ki Allah senden razı olsun <3Düzenli ve dengeli beslen çok düşünme ve kendini ağır işler yaparak yorma günlük hayatına devam et en güzel şekilde gelecek sana buna inan canım
Amin Allah senden de razı olsun ne mutlu bana seni mutlu edebildiysem lütfen süreçten haberdar et benide dualarım seninleÇok teşekkür ederim o kadar iyi geldin ki Allah senden razı olsun <3