negatif sonrası adetiniz çok mu uzundu

nzmyhn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.586
2
merhaba arkadaşlar beni bazılarınız tanır benim 1 ekimde transfer soonucum vardı.negatif çıktı.bir gün sonrasındada adet oldum.adetim bugün hala devam ediyor.benim normal zamanlarda 6 gün sürerdi adetim ama şimdi bile ilk günki gibi baya çok kan gelıyor.fakat tabi devamlı gelmiyor ama 8 gün sonrasında biraz tuhaf degil mi bu. bana yardımcı olun bilgisi olan varsa lütfen. yada sizin negatif sonuçtan sonraki adetiniz nasıldı ne yaptınız.doktora gitsem mi???????????????????

Canım aynı şey bendede oldu.Hem çok fazla,hem ağrılı hemde uzun sürdü.Kullanılan ilaçlardan dolayı bu gibi değişiklikler oluyor,endişelenme.

benım ılk ıkı gunde cok yogundu 7 gun surdu sadece lekelenme oldu
bende 2 gunde yogun bır sekılde bıttı dıye korktum

sagolasınız arkadaşlar agrılarımda devam ediyor.iremcim sen kaç gün oluyodun. kaç günde bitmişti. sonra düzeliyomu bu yaaa...
evet elifcim benimde ilk başlarda çok fazla yogundu hatta başladıgında çamuru anımsatıyodu.insan korkuyo gerçekten bitmeyincede

geçmiş olsun nzmyhn genelde tüp bebekten sonra 1-2 ay bu tarz sorunlarla karşılaşılıyor. bendede aynısı oldu ve bir sonraki reglimide 50 gün sonra olmuştum ve 2. dede aynı şekilde çok yoğun geçirdim ve sonrasında düzene girdi. meraklanma bence ama yinede dr na danış içini rahatlat.

yaaa ayni sorun bendede var bende acaba bendemi bir sorun var diyordum..demek normalmis...

evet bende aynı durumdan müzdaribim benimde ilaçları kesince 3 gün sonra adet gördüm 6 gün sürdü normalde 4-5 gün sürerdi ilk 3 gün yoğun olurdu sonra azalırdı bu defa 6 gün çok yoğundu hatta son günlerinde dahada arttı sonrasındada 50 günde adet oldum şimdi 40 gün oldu hala olmadı insan tedirgin oluyo acaba menepoza mı giriyorum falan diye ama buradan görüyorumki yalnız değilim işte bu benim içimi rahatlatıyo arkadaşlar iyiki böle bi site var yoksa neyapardım bilmiyorum eşim bile sizin kadar ilgilenmiyo benimle derdimi ona bile anlatamıyorum bazen iyiki varsınız

X