• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif kızlar ?

Melankoliik

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
308
175
23
26
Kızlar düzenli olarak adet görüyorum, evliyim fakat şuan için bebeğe ılımlı bakmıyorum, kendimi şuan hazır hissetmiyorum. Sürekli bu korkularım olduğu için, sürekli test yapan bir insanım. Silik çizgi görüp, regl gördüğümde oldu. 27 28 günde bir olurum hep, çok stres yapsam da gecikmez nadirdir. Adetimi olmadan 1 hafta önce muhakkak göğüslerim elle hissedilecek biçimde şişer, oradan anlarım tam 1 hafta kaldığını. En son 1 kasımda oldum son adet tarihimdir. Şuan ayın 2si. 28 inde olmam gerekiyordu, eşim bebek istediği için birleşmede korunmuyor. Bunu sadece bu ay yaptı, ve doğum kontrol için de çok geçti. Tam olucam diyorum sancım oluyor, lavobaya gidiyorum olmamışım. Dün ilk idrarla test yaptım. Sonuç negatif ti silik falan hiçbir çizgi yoktu. Testin yanılma ihtimali var mıdır, yani kafayı yemek üzereyim. Gecikmeyen adetim ne için bu kadar gecikiyor lütfen yardım edin.

Kızlar düzenli olarak adet görüyorum, evliyim fakat şuan için bebeğe ılımlı bakmıyorum, kendimi şuan hazır hissetmiyorum. Sürekli bu korkularım olduğu için, sürekli test yapan bir insanım. Silik çizgi görüp, regl gördüğümde oldu. 27 28 günde bir olurum hep, çok stres yapsam da gecikmez nadirdir. Adetimi olmadan 1 hafta önce muhakkak göğüslerim elle hissedilecek biçimde şişer, oradan anlarım tam 1 hafta kaldığını. En son 1 kasımda oldum son adet tarihimdir. Şuan ayın 2si. 28 inde olmam gerekiyordu, eşim bebek istediği için birleşmede korunmuyor. Bunu sadece bu ay yaptı, ve doğum kontrol için de çok geçti. Tam olucam diyorum sancım oluyor, lavobaya gidiyorum olmamışım. Dün ilk idrarla test yaptım. Sonuç negatif ti silik falan hiçbir çizgi yoktu. Testin yanılma ihtimali var mıdır, yani kafayı yemek üzereyim. Gecikmeyen adetim ne için bu kadar gecikiyor lütfen yardım edin.
Sakin ol Elbette yanılma payı var emin olamıyorsan kan testi ver benim de yaklaşık 3 aydır gecikiyor bu stresten dolayı oluyor kadın doğuma gidip Prolaktin seviye ne baktırmak istediğini söyle Büyük ihtimalle stresten dolayı olmuyorsun dur benim yine gecikti bu ay hiç adet belirtim yok ve şunu kesinlikle unutma anne olmaya hazır olmayan kadın yoktur geçmişte ve günümüzde gördüğümüz şeylerden dolayı korkularımız buna hazır değiliz diye kandırıyor bizi sen güçlü bir insansın ve inanır sabredersen elbette bebeğin olur seni tanımıyorum ama evladı olcak ve olmasını isteyen her anne melektir üzülme korkma takma kafana başka uğraş bulmalısın kendine

Sakin ol Elbette yanılma payı var emin olamıyorsan kan testi ver benim de yaklaşık 3 aydır gecikiyor bu stresten dolayı oluyor kadın doğuma gidip Prolaktin seviye ne baktırmak istediğini söyle Büyük ihtimalle stresten dolayı olmuyorsun dur benim yine gecikti bu ay hiç adet belirtim yok ve şunu kesinlikle unutma anne olmaya hazır olmayan kadın yoktur geçmişte ve günümüzde gördüğümüz şeylerden dolayı korkularımız buna hazır değiliz diye kandırıyor bizi sen güçlü bir insansın ve inanır sabredersen elbette bebeğin olur seni tanımıyorum ama evladı olcak ve olmasını isteyen her anne melektir üzülme korkma takma kafana başka uğraş bulmalısın kendine
Ben bebeğimi kaybettim çok istiyordum şuan psikolojiyi atlatamıyorum çocukları çook seviyorum ama kaybettigim bebegimin yerini kimse doldursun istemiyorum. İlk heyecanım, ilk mutluluğum ilk gözyasımı kaybettim. Bu yüzden hazır değilim diyorum. Her seferinde bir ihtimal belki olmuştur deyip ellerimi karnıma koyup uyurdum. Şimdi hiç öyle değilim olmasın diye dua ediyorum, ellerimi karnıma koymak gitmiyor içimden. Yoğun tramvalar yaşadım.. Eşim de başkalarının çocuklarını seviyorsun, o da bizim çocuğumuz olucak onu mu sevmeyeceksin deyip beni anlamıyor, şimdi yine test yapsam mı diye düşünüyorum , ama pozitif sonucu görmek istemiyorum :(

Ben bebeğimi kaybettim çok istiyordum şuan psikolojiyi atlatamıyorum çocukları çook seviyorum ama kaybettigim bebegimin yerini kimse doldursun istemiyorum. İlk heyecanım, ilk mutluluğum ilk gözyasımı kaybettim. Bu yüzden hazır değilim diyorum. Her seferinde bir ihtimal belki olmuştur deyip ellerimi karnıma koyup uyurdum. Şimdi hiç öyle değilim olmasın diye dua ediyorum, ellerimi karnıma koymak gitmiyor içimden. Yoğun tramvalar yaşadım.. Eşim de başkalarının çocuklarını seviyorsun, o da bizim çocuğumuz olucak onu mu sevmeyeceksin deyip beni anlamıyor, şimdi yine test yapsam mı diye düşünüyorum , ama pozitif sonucu görmek istemiyorum :KK43:
Melek bir annenin melek bir çocuğu var işte o bebek cennette sana şefaatçi olacak ben ne desem içine su serpmez ama ikinci evladını hissettiğin an unutmicaksın ilk evladını ama acın azlıcak belki alışacaksın belki doğacak evladın kalbini yumuşatacak üzülme ağlama diyemem sana canım ama ikinci bir evlada izin ver benim anne son kardeşimi duyduğunda keşke düşse demiş nasıl bakıcam demiş ama onu karnında ilk hissettiğinde ağlamış Rabbim affet demiş bırak ikinci evladın olsun ilki unutamazsın belki ama ikinci evladın ilaç olur sana umut olur umudunu kaybetme:KK200:

Melek bir annenin melek bir çocuğu var işte o bebek cennette sana şefaatçi olacak ben ne desem içine su serpmez ama ikinci evladını hissettiğin an unutmicaksın ilk evladını ama acın azlıcak belki alışacaksın belki doğacak evladın kalbini yumuşatacak üzülme ağlama diyemem sana canım ama ikinci bir evlada izin ver benim anne son kardeşimi duyduğunda keşke düşse demiş nasıl bakıcam demiş ama onu karnında ilk hissettiğinde ağlamış Rabbim affet demiş bırak ikinci evladın olsun ilki unutamazsın belki ama ikinci evladın ilaç olur sana umut olur umudunu kaybetme:KK200:
Deniyorum canım işte ama aşamıyorum o kadar çok beklemiştim o kadar çok sabretmiştim garip olan şudur hamileliğimi rüyamda görmüştüm rüyamda kan testi yapıyordum sonuç 33 çıkıyordu o zamanlar erken demiştim biraz daha bekleyip gecikmemde gitmiştim 372 çıkmıştı.. bu ayda yine rüya gördüm karnım burnumda, doğumu göremedim ama erkek bebegim olmus ve onu emziriyormuşum. Bundan tedirginim aslında, Allah hayırlısını nasip etsin. Ama bu konuyu aşamadığım için bir uzmanla görüşmeyi düşünmüyorum değil.. bugün bitmeden yine test yapacağım :(

Deniyorum canım işte ama aşamıyorum o kadar çok beklemiştim o kadar çok sabretmiştim garip olan şudur hamileliğimi rüyamda görmüştüm rüyamda kan testi yapıyordum sonuç 33 çıkıyordu o zamanlar erken demiştim biraz daha bekleyip gecikmemde gitmiştim 372 çıkmıştı.. bu ayda yine rüya gördüm karnım burnumda, doğumu göremedim ama erkek bebegim olmus ve onu emziriyormuşum. Bundan tedirginim aslında, Allah hayırlısını nasip etsin. Ama bu konuyu aşamadığım için bir uzmanla görüşmeyi düşünmüyorum değil.. bugün bitmeden yine test yapacağım :KK43:
İdrar testiyle kafanı karıştırma canım kan ver yoksa yok dersin kafandan atarsın böyle beklemek seni yıpratıyor ve tabiki bir uzman yardımı alman daha iyi ama psikiyatri ilaçlarını ben sana önermiyorum bence sen güçlü bir kadına benziyorsun bunu atlatabilirsin konuşarak tedavi yöntemleri var bunları deneyebilirsin bilmiyorum kuran oku musun seni tanımıyorum ama inşirah suresini okursan için rahatlar ben daraldığımda bunaldığımda okurum veya dinlerim iyi gelir

İdrar testiyle kafanı karıştırma canım kan ver yoksa yok dersin kafandan atarsın böyle beklemek seni yıpratıyor ve tabiki bir uzman yardımı alman daha iyi ama psikiyatri ilaçlarını ben sana önermiyorum bence sen güçlü bir kadına benziyorsun bunu atlatabilirsin konuşarak tedavi yöntemleri var bunları deneyebilirsin bilmiyorum kuran oku musun seni tanımıyorum ama inşirah suresini okursan için rahatlar ben daraldığımda bunaldığımda okurum veya dinlerim iyi gelir
Evet bugünden geçti artık randevu yok ancak yarın kan verebilirim bugünde son kez idrar testi yapayım. Bende antidepresan ilaçlarına çok olumlu bakmıyorum terapi düşünüyorum konuşarak, dertleşerek uygulanan bir tedavi. Bunun haricinde ilaç beni yıpratır, dengesi bozulur insanın ki bu durum ilaçlık değil zaten. Evet canım Elhamdülillah Müslümanım, ve okurum. Şimdi yine okuyacağım, Allah senden razı olsun :) İdrar testini yapıp yazacağım

Evet bugünden geçti artık randevu yok ancak yarın kan verebilirim bugünde son kez idrar testi yapayım. Bende antidepresan ilaçlarına çok olumlu bakmıyorum terapi düşünüyorum konuşarak, dertleşerek uygulanan bir tedavi. Bunun haricinde ilaç beni yıpratır, dengesi bozulur insanın ki bu durum ilaçlık değil zaten. Evet canım Elhamdülillah Müslümanım, ve okurum. Şimdi yine okuyacağım, Allah senden razı olsun :) İdrar testini yapıp yazacağım
Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerini alırım 🤗🤗🤗

Hayırla gelsin canım inşallah bebişlerimiz birgün olacak 🤗🤗
İnan şu an senin için dua ediyorum canım.. İnşalllah gelir meleğin❤️❤️ Ben kan verdiğimde ertesi günü bekleyememiştim, barkodu atmamıştım protokol numarasından girip öğrenmiştim. Örnek veriyorum İstanbul samatya hastanesi tahlil öğrenme yazıyordum, bilgileri girip bakmıştım. Saat 1 buçk gibi vermiştim, 5te baktığımda çıkmıştı sistemde..

İnan şu an senin için dua ediyorum canım.. İnşalllah gelir meleğin❤❤ Ben kan verdiğimde ertesi günü bekleyememiştim, barkodu atmamıştım protokol numarasından girip öğrenmiştim. Örnek veriyorum İstanbul samatya hastanesi tahlil öğrenme yazıyordum, bilgileri girip bakmıştım. Saat 1 buçk gibi vermiştim, 5te baktığımda çıkmıştı sistemde..
Bende samatya ya verdim onu bekliyorum şuan teşekkür ederim aylardır bekliyorum inşallah olmuştur ya 🤗🤗

Back