negatif idar testine ve olmayan belirtilere rağmen hamile olanlar var mı?

DORUKPINAR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
53
44
3
42
İSTANBUL
Selamm hanımlar. Ben yaklaşık 1,5 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyorum. Bu ay adetim 2 gün geçti. ama hiç bir belirtim yok. tek belirtim gün içinde vücut ısım 36,9-37,2 arasında gidip geliyor. normalde 36,1 olur vücut ısım. Ovuluasyon testi denedim ilk defa bu ay. normalde 2 ekim yumurtlama günüm olması gerekirken 6 ekim ile 8 ekim arası kopkoyuydu. eğer 8inde yumurtladıysam 22 ekime kadar adet olma sürem var sanırm.yaptığım idrar testleri hep negatif. göğüste hiç hassasiyet yok. kasıklarda ağrı yok. sadece 1 gün belim ve karnım hafif bi ağrıdı okadar. benim gibi tüm olumsuzluklara rağmen hamile olduğunu öğrene varmı?

bu arada son regl tarihim 14 eylül ve 32 günde bir olurum
Cnm ikinci kizimda gaz belirtim vardi bnm sadece. Hatta o kadar belirtim yoktu ki saclarimi boyayacaktim. Ama icimden bir ses git once bir test yap dedi. Yaptim pozitifti. Tam adet gunumde yapmistim. Ama bnm adetlerim oldum olası hep duzensizdi. 8 ay 7 ay 5-6 ay gecer bazen adet olmam. Ama ogrendikten 1 hafta sonra felan belirtiler basladi. Birde herkeste farklidir cnm. Ilk kizimda hic belirti yasamadim kii 19 haftalikken ogrendim onuda. Gec dollenme olabilir sen yine de dikkat et kendine

İçime su serpildi resmen. 14 Eylül dü benim en son regl günüm. bu ayki en geç 16 ekimde olmalıydım. zaten yaptığım ovu testleri 6 gün geç yumurtladığımı gösteriyor. eğer öyleyse 22 ekimde regl olmam lazım. dün yine test yaptım negatif. 4 gün önce olsaydı silikte olsa çıkması gerekir dimi ama Yoksa normal mi çıkmaması varsa da?

Cnm bnm ikinci ayi gecip gec dollenmeyle hamile olanlari okudum ben. Hani umit vermek degil maksadim sadece "ya varsa" die dikkatli olmani istiyorum.. Sen oyle düşün varsa zaten korumuş olursun yoksa da adetten sonra bir daha denersin. Hic stres yapma. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Amin cok sagolasin. Hala umudumu kaybetmiyorum ama olmazsada artik onumuze bakicaz

Amin cok sagolasin. Hala umudumu kaybetmiyorum ama olmazsada artik onumuze bakicaz
Ben yine de mujdeli haberini bekliyorum. Benimde kasiklarimda agrim afedersin yumurta kivaminda akintim birde gogus sizlamam var. Adetim 5 gun gectu ama bnm adetim hep duzensizdir o yuzden ona pek bakmiyorum. Bugun test yaptim negatifti. Bel agrimda var bas agrimda. Belki seninki gibi gec dollenmedir diye dusunuyorum cnm. Hakkimizda hayırlısı

Amin canim. Insallah ikimizde guzel haberleri aliriz benim gogus sizisi felan yok. Indan dolayi karamsarlasiyorum ama kismet tabi...

Amin canim. Insallah ikimizde guzel haberleri aliriz benim gogus sizisi felan yok. Indan dolayi karamsarlasiyorum ama kismet tabi...
Yok cnm karamsarlasma, dedigim gibi iki kizimda hic belirtisiz basladi. Gebeydim. Bunda bircok belirti var ama testler hep negatif, belki baska biseydir bnm durumum. Ama insallah sen gebesindir kuzum, bnm 2 tane var hamdolsun. Senin olur insallah, belki yolculuktadir daha mercimegin daha yerlesmemistir rahme. Oyle düşün insallah oyle olsun

Maalesef dün akşam regl oldum Çok mutsuzum...
Bence olma cnm, nasip bu ayadir inşallah. Bak yumurtlama gunlerini takip et. O sumuksu seffaf akinti geldigi gunler mutlaka iliskiye gir. Ben ikincimi oyle yaptim. Ovulasyon testi felanda kullanmadim. Iku gun ustuste yaptim bir gun ara verdim yine iki gun ustuste yaptim 1 gun ara verdim ve 1 gun daha yaptim. Sonra akintim kesildi. Oyle gebe kaldim. Sevinki adet oluyorsun bnm gibi 6 7 ayda bir olsan anlarim mutsuzlugunu ki buna ragmen bnm olduysa seninde olur insallah.. Dikkat et o gunlere cnm. Adetin bittikten 1 hafta yada 5 gun sonra basliyor. Ama sen yinede kontrol et. Boyle seffaf eline yapisan bir akinti. Gunu farklilik gosterebilir kisiden kişiye, insallah onumuzdeki ay mujdeli haberini alacağım

Canım çok sağol. Bu ay akıntı takibide yapayım dediğin gibi. İnşallah tuttururum. Yaşım fazla bide bir yıldan fazladır bebek olmayınca içimi korku kaplıyo.
Hiç korkma, Allah hz Ibrahim in karısına kısır iken verdiyse, hz meryeme el degmeden verdiyse ve bana bu adet düzeniyle sanada verecektir inşallah. Sakin ümitsizliğe kapilip korkma.. Rahat ol ve dedigimi yap. Ozellikle yumurtlama gununden 1 gun once mutlaka iliskiye gir o daha garanti. Hani ovu testi felan kulanirsan. 1 kere degil yumurtlama gunlerinde birkac kez iliskiye gir. Gun asiri mesela.. Olacaktir inaniyorum. Bu ay mujdeyi alacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…