Negatif hamilelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

heft

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
12
5
286
35
Bayburt
Merhabalar. Eşimle çocuk sahibi olmaya karar verdik. 1 aralıkta hap kullanmayı bıraktım ama korunmaya devam ettik. Haptan sonra normal adetini gördüm. 1 ocakta korunmayı bıraktık. 3 ocak adet günümdü ama hala olmadım. 10 ocak gibi memelerimde aşırı bir hassasiyet hatta ağrı oldu. Dokunamadım bile. Bir iki gün devam etti. İki gündür de kasıklarımda sanki üşütmüşüm gibi bir sızı var. Ara ara da batma oluyor. Regl olmadığım için yumurtlama olmadı hamile değilimdir tabi ama şüphelenince rest yaptım negatif çıktı. Acaba erken davrandığım için olabilir mi? Doktora salı günü gidebileceğim. Öncesinde nörolojiye gitmek istiyorum. Bir görüntüleme yöntemi kullanılabilir. Ya hamileyse de girmemem gerekirse diye evham yaptım

Dkh yumurtlamayı baskılıyor diye biliyorum bu yüzden yumurtlama belirtileri olabilir mi
Aile hekimliğinde kan verin emin olun bence

Dkh yumurtlamayı baskılıyor diye biliyorum bu yüzden yumurtlama belirtileri olabilir mi
Aile hekimliğinde kan verin emin olun bence
Teşekkür ederim cevabınız için. Kadın doğumdan randevu aldım salı sabahı için. Detaylı bir muayene de olur hem. Ama işte haftasonu girecek ya belki birinin başına da gelmiştir diye yazmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…