- 21 Haziran 2018
- 48
- 14
- 88
- 45
- Konu Sahibi Hanna makeup
Merhaba guzel kadinlar. Hamile kalmak icin calisiyoruz . Yumurlama donemlerimi takip ediyorum ve o hafta her gun bebek calismasi yapiyoruz.bu aralar goguslerimde hasasiyet var ara ara agrilarda oluyor ozellikle koltuk altlarima dogru bu agrilar yumurlama yasadiktan sonra basladi.(bazen goguslerim agrir adet oncesi agriyi ayirt edemiyorum. Bunlarda batma olabiliyor) Suanda adet olmama 6 gun var ve cok duzenli dir adet donemlerim. Ama dunden beri karnimda belimde agrilar basladi sanki adet sancisi olcak gibi, akintim oldu adet oldum zanettim. birde vagina bolgemde baski ve zonklama tarzi seyler oluyor, rahmim sanki asagi itiyorlar ve arada sol tarafta bobreklerime dogru bir sanci veya kasilma gibi biseyler oluyor birkac kerede migdem agridi, kasilma kramp gibi. Acaba hamile olabilirmiyim. Gecen ay cok uzulmustum adet oldugumda. Test yapmaya korkuyorum birde 6 gun kala sonuclar cok dogru cikmiyor. Ne olur dua edin hamile olayim. Eger hamileysem buraya birdaha post acip nasil on hazirliklar yaptigimizi anlaticam. Simdiden cok tesekkur ederim